Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bezz
tag
Köszönöm.
Így van. Közben egy másik vonalon is elindultam és ugyan ezt a választ kaptam és működik is. Már csak azt nem értem, hogyan kapcsolódott be ez az opció, mert én ugyan be nem kapcsoltam, és másik mappánál még nem is tapasztaltam, de lényeg, hogy rendbe jött a dolog. Amit linkeltél, ezt a konfigurációs átállítást meg nem tudom hol kell, de majd utána nézek.
Lehet megérdemelné ez a progi, hogy jobban beleássam magam a használatába, mert bár levelezésre nagyon régen használom, egy csomó szolgáltatását szerintem nem ismerem így nem is használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Foxpost
- Társasjáték topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest