Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
futár
senior tag
válasz
lucky07
üzenetére
Helyi mappák, jobb klikk, Beállítások és ott megadod az elérési útvonalat. Ebben a könyvtárban (Helyi mappák) lértehozol mappákat, mint pl. Archivum xyz stb. Utána az email címen jobb klikk, Beállítások/Másolatok és Mappák Itt Üzenetachívumok / Üzenetarchívumok tárolója és ott a Másholt válaszd. Ott kitallózod a létrehozott könyvtárat. Csinálsz egy próbát. Ha átteszi, akkor minden ok. Én az email címemnél létrehoztam egy keresési mappát, amiben szűrőfeltételként az email korát adtam meg, és elneveztem Archiválandónak. Így, amikor ebben a mappában megjelennek emailek, akkor kijelölöm mindet, és rányomok, hogy Archiválás. Én így használom már jóideje.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest