Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Rosszul tettem fel a kérdést. Nekem is van ilyenem:
![[kép] [kép]](http://kepfeltolto.hu/2007/9/24/5dtx.png)
csak a bajom az, hogy NEM jön e-mailem, de 5 percenként nyekereg a program (azt a hangot adja, amikor új mail érkezik) viszont nem jön egy mail sem. Ha az ikonra ráviszem az egeret, akkor írja, hogy a helyi mappákban van 2 új mail, na de az hol a francban van? Végignéztem mindent, kitöröltem a kukát, a spamokat, a beérkezett üzeneteket, de semmi, csak nem adja fel.
Az angol mappában van 2 mail, de megnéztem azokat is, így nem kéne, hogy újat jelezzen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest