Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van arra valami megoldás, hogy ha levelem érkezik, akkor kerüljön is be az érkezettek közé anélkül, hogy rá kelljen klikkelnem a fogadásra?
A másik probléma az több postafiók esetén, hogy ha új levél jön, és még nincs a listában, akkor csak abban az esetben tölti le, ha kijelölön annak a fióknak valamelyik mappáját, amelyikbe jött a levél.
Tehát:
megjelenik a kis system tray ikon -> elolvasom, hogy melyik fiókba jött a levél -> klikk a kis ikonra, TB ablak megjelenik -> kijelölöm azt a fiókot -> fogadás.
Ellenben induláskor megjelenik minden levél, akkor is, ha nincs kijelölve az aktuális fiók.
További kérdés, hogy a TB mappáit lehet-e úgy szervezni, hogy ne legyen minden egyes fióknak külön mappacsoportja, hanem csak a bejövőből legyen több, és le lehet valahogy törölni az alapértelmezett mappát?
A felső gombsorba lehet rakni egyedi gombot? pl. az aktuális levelet rakja bele egy előre kiválasztott mappába, pl. arhiv.
Ezekre én is ekrestem természetesen a megoldást, de eddig nem találtam.
Köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Linux felhasználók OFF topikja
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 26
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini PC
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bioshock 2 Special Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest