Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
erhas01
tag
válasz
erhas01
üzenetére
udv :
eszembe jutott!
Dictionary Switcher lesz az. ujratelepitettem a plugint , letiltottam az adbock plust.
ennek ugy kellene mukodni:
az allapotsoron az egerrel kijelolom az ikonon az alapbeallitott hu-magyar nyelvet. megjelenik egy kis sor kozepen felul, arra rakkattintok.
megkerdezi akarok e forditani. igen. leforditja a google keresovel az egesz oldalt. ezutan, ha az egerrel a szoveg fole megyek, megjelenik az eredeti - angol, nemet, stb - szoveg. amennyiben hiba van, azt ki lehet találni.
ezt a szoveget lehet modositani es aki akarja, elkuldheti a google forditoinak.mi tortenik most:
forditas helyett ujrainditja a firefoxot, minden alkalommal, es nem jelenik meg az eloreugro ablak sem sehol.
persze, lehet mondani angolul tudni kell, de pl sved, dan, litvan oldalt is ki lehet vele bogaraszni, hogy mirol szol. ez itt a lenyeg.
sztakit megprobaltam a gepen. nem tudom a rendszergazda jelszot , igy nem tudtam
az xpi telepitese utan, az usr akarmi mozilla helyre betenni az allomanyt.otlet?
ubuntu az majdnem windows, a firefox es a pluginok kb ugyanaz.
koszonettel : erhas01
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911