- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
sympatex
csendes tag
válasz
IT user
üzenetére
Ez, hogy új lap nyitásakor a képernyő közpén található keresőmezőben megkezdett kereséskor az első billentyű lenyomása után a kurzor felugrik a címsorba, nálam is most, a 89-es verziónál jelentkezett először. Viszont az tény, hogy mások gépén már korábban is megfigyeltem, csak akkor azt hittem, hogy náluk valamilyen speciális beállítás okozza, és örültem hogy nálam nem ugrál. Erre most tessék, megkaptuk kérés nélkül

Tényleg nincs erre valamilyen about:config vagy bármilyen egyéb beállítás, hogy a gépelés kezdetekor maradjon ott középen a kurzor, a "Web search box" (vagy bárminek is hívják) input mezőjében?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

KAMI911