Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Halihó!
Átálltam Quantumra (nem kizárt, hogy Waterfox lesz a vége) egyelőre 56.0-ról, mert már untam a .... beugráló reklámokat némelyik oldalon. Viszont, használtam egy okosabb kiegészítőt képernyőkép készítésre, ami okos volt, de a maga módján full egyszerű. Én adtam alap mappát, nincs benne szerkesztés semmi. Screenshoter Fixed volt a kiegészítő neve, sajnos hiába mentettem ki az XPI-t nem engedi telepíteni Quantum alá, és nincs fent a kiegészítők között sem. Tudtok valami ilyesmi alternatívát? Nem kell szerkesztés, nem kell csicsamicsa, de kicsit többet tudjon, mint a gyári. Tagelni lehessen a nevet title_date_time kb. így, lehessen alapértelmezett mappát megadni és tudjon teljes oldalt, képernyőt és kijelölést menteni, kb. ennyi az "elvárás", nem kell felhőbe tárolni, feltölteni, csak direktben lementeni.
(Régebben Screengrab!-et használtam, de azt meg ugye televerték anno reflinkekkel meg automatán nyíló weboldalakkal, nagyon szerettem, de nem szívesen raknám vissza, gondolom ugyanolyan, mint eddig.)
Ha tudtok bármi alternatívát, megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- iPhone topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Proxmox VE
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911