Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Toshiba notebook topic
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
rpeter
csendes tag
Halihó!
Már egy ideje használtam asztali gépemen (Windows xp sp2) az új Firefoxot 3.01, meg is szerettem, így hát amikor megjött a laptop, nem is vesződtem explorer-rel, rögtön feltelepítettem a rókát. Aztán mindenféle patcheket telepítettem (Vista home professional 32bit sp1, teljesen naprakész), és előjött egy felettébb kellemetlen probléma:
Egy darabig minden probléma nélkül működik az internet, majd egyszer csak fogja magát és nem működik tovább, azaz nem jelenít meg új oldalakat, és az internet explorer-rel sem jön be semmi... Viszont az msn, skype, meg minden más program működik tovább, csak ha kijelentkezem már nem tudok visszalépni... A firefox.exe pedig kifagy és a feladatkezelő sem tudja leállítani. Reset után minden tökéletesen megy...
Keresgéltem az interneten egész nap, a probléma sokaknál megjelent, de sehol nem tudtak rá konkrét megoldást írni. Annyira már rá sikerült jönnöm, hogy talán valami bővítmény okozhatja a probléműt, miután az "internet explorer bővítmények nélkül" fantázianevű böngészővel a probléma után is tudok netezni, egészen addig, amíg több tab-ot nem kezdek el használni, akkor aztán ott sincs se kép se hang...Az lenne a nagy kérdés, hogy találkozott-e valaki ezzel a problémával, és ha igen meg tudta-e valahogy oldani?
Válaszokat előre is kösziRákerestem a ph fórumban nem találtam semmi ilyet, ha már volt a kérdés bocs
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3,5" Asztali HDD-k 1TB 2TB WD green, Toshiba, Seegate
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911