Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
Sziasztok!
En e ho 4.-en megjelent Nightly-tettem fel, mert elotte a FireFox 9.04b volt vent, szoval ekkor valtottam. Akkor a GreaceMonkey dev verzioja nem mukodott, es a scriptish-nightly-0.1.6a1pre.20111211.0400.git-b9539bc.xpi sem telepult, ezert az egyel elotte levo verziot tettem fel, es a Stylish 1.2.4b1 -et. Igazad lehet, mert elvoltam foglalva az AHCI-re valo atallassal, ezert par frissitest kihagytam. Az utobbi 4 napban frisitettem napi szinten, lehet nalam azert nem jon elo a hiba.
(#22954) Iscariah Akkor nekem lehet szerencsem volt ezzel az atallassal, jelenleg azt a styles-t hasznalom azt ami Te, de eddig jo, persze ez Neked nem segit, csak probakeppen hasznalom de ezek szerint az update kavarhatottbe.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xbox One / Xbox Series játékok
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911