Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nem szeretném mindig az összes előző lapot látni, kb 50-50%ban szoktam menteni a lapokat és nem menteni őket. Így ez nem megfelelő eljárás. Amúgy láttam a beállítások alatt, végig olvastam mindent.
re: (#17822) zka67
ez nem megoldás, mert csak figyelmeztet, de a lapok mentése nem lesz tőle elérhető...re: (#17829) WonderCSabo
Ja a másik topikban rögtön megtaláltam, itt nem. Biztos rossz kulcsszavakkal próbálkoztam... mind1, most már más kereső szavakkal is megtalálható a probléma
re: (#17837) Edween
Teljesen más eljárás. Mert plusz kattingatás indításkor. Illetve a régi megoldás egy emlékeztető is egyben. Ha elfelejtetted, hogy mivel foglalkoztál és mit szeretnél még csinálni, akkor azt is elfelejtheted, hogy a régi munkameneteket megnyisd. Szóval én ezt int emlékeztető használom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- S22 Ultra 512/12
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911