Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Most nem megy a skype, se MSN, se Miranda, semmilyen chat. Nem telepítettem új programot. Talán a FF új verzióra frissítése történt meg a hang megjelenése előtt. Admin jogú fiókkal tudtam frissíteni, de itt se állítom, hogy ok-okozati kapcsolat lenne.
Közben rájöttem, a NoScript csinálja a hangot. "Hangjelzés a parancsfájlok blokkolásakor" be lett pipálva.
Valamitől bepipálta magát, mert rajtam kívül nem használja senki a gépet és én nem csináltam. Sosem használtam a hangjelzést és 1 napot rugóztam ezen. Talán már 1 éve is használom a NoSciptet. Nem értem, miért történt ez.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valamitől bepipálta magát, mert rajtam kívül nem használja senki a gépet és én nem csináltam. Sosem használtam a hangjelzést és 1 napot rugóztam ezen. Talán már 1 éve is használom a NoSciptet. Nem értem, miért történt ez.
KAMI911