- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Megérkezett a Noctua ventilátorok új, 140 mm-es zászlóshajója
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Steelmanus #13192 üzenetére
Nekem 10-et mutat. De mire jó ez az oldal ?
F34R Pedig nem harapnak a béták sem. Nemem 2 szer omlott össze a 4-es FF. mióta kiadták.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
nem használok semmiből se bétát megvárom még végleges lessz 3.6.8-t használok és csak 9 fps :S sajnos ati 5750 karival
-
wwhy
veterán
nekem a 3.6.8 12FPS
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
BullZeye
veterán
HD4890-el, ha 150/200 az órajel akkor 19 FPS, ha 950/1100 akkor pedig 39 FPS. De előző bétákban ez volt ennél sokkal gyorsabb is, 150/200on 60 FPS.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Te ellene mesz a fejleszteseknek ? Mivel hasznalsz 4.0-at megnezned ezt a linket a kedvemert hogy mennyit mutat a seb.mero a balalso sarokban? A 3.6.8 6fps-t mutat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A billentyű parancsokat be lehet állítani úgy ahogy nekem jó?
-
Sárpac
nagyúr
válasz BullZeye #13179 üzenetére
Biztos, hogy nem az a gond azt is töröltem. Viszont felraktam egy régebbit egy portable edition 3.6-osat az meg jó, de ha felfrissítem ezt is 3.6.8-ra megint szar lesz!
Azt kellene megtudni, hogy amikor chrassel akkor azt a beállítást hova teszi? Tuti, hogy ott lesz a gond és az is tuti, hogy nem a profil alá, szerintem valamilyen tempbe..
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
törölt tag
Hali [link] itt hova menjek hogy a 4-eshez kompatibilis kieg-eket mutassa? köszi.
-
BullZeye
veterán
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Eltűnűnt a címsor, hogyan tudom visszavarázsolni?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
FF-al nem tudok tölteni MegaUpload-ról, mert azt írja ki mindig, hogy már töltök egy .AVI fájlt (csak egyszálú letöltést engedélyez egy időben). Chromiummal megy. Valamelyik kiegészítő zavarhat be? Ezek vannak:
AdBlock+
AddToSearchBar
AppTabs
DownloadHelper
DownloadStatus
FireGestures
Flash and Video Download
Flashblock
Flash Game Maximizer
Hide Menubar
HTTPS-Everywhere
Linkification
mediaplayerconnectivity
Stop-or-Reload Button
VacuumPlaces Extension
WOT
Xmarkssweetlou6.wordpress.com
-
BullZeye
veterán
válasz Sárpac #13169 üzenetére
Nekem ez akkor volt mikor a profil bebuggolódott, próbáltad márazt törölni, vagy legalább erőltetni, hogy egy másik szűz profilt használjon?
Másik eshetőség ami hasonló fordult elő velem, akkor meg Messenger nem ment csak futott a feladatkezelőben, ekkor a router volt a ludas, és valamiért random blokkolta pár portot amit használt volna.
-
Sárpac
nagyúr
Srácok az mitől van, hogy a firefox egyszercsak azt mondja nem mutatom meg magam csak futok a task kezelőbe? Már csontra töröltem mindent vadi új más verziós firefoxot raktam fel és ugyan azt csinálja! Eldobom az agyam, mitől van ez találkozott már valaki ilyen hibával?
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
törölt tag
ez nem feltétlenül az mozilla hibája de néha az van hogy több alkalmazást is megnyitok (pl: firefox, msn, ph upper) és ha írnak msn en akkor elkezd villogni de ha rámegyek a tálcán nem történik semmi hanem mindig kis méretre kell tenni a többi futó alkalmazásom.. ezt hogy tudom kiküszöbölni?
-
hiszteria
csendes tag
Sziasztok!
Nekem még mindig a 3.0.6-os verzió tetszik és nem is akarok váltani. Eddig minden probléma nélkül telepíteni tudtam mindenféle témát, de most valahogy nem akarja az igazat a firefox. Például a Kempelton témát kedvelem, de nem ajánlja fel, hogy telepítse, hanem le akarja menteni a "kempelton-3.2.1-fx-win.jar" fájlt. Miért nem dobja be, hogy telepíteni akarja? Java meg minden a legfrissebb a Windowsban. A 3.6..... verziókkal minden rendben.Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
törölt tag
Jó, megvan a hiba. A rendszerpartíción elfogyott a szabad hely. Szép kis reakció erre a FF összeomlása...
De ha már itt tartunk: nem tudja valaki hogyan lehet egyszer, s mindenkorra letiltani a letöltések cache-elését?
-
-
törölt tag
Aki esetleg használja a NoScript nevű bővítményt, és naivan feltette a 2.0-t, nem tapasztal FF összeomlásokat?
-
BullZeye
veterán
válasz Steelmanus #13157 üzenetére
Ha nálad jó, akkor nem az alap FF a hibás, valszeg valami más lesz :\ jönne már ki 4.0 normális d2d-vel azt hagynám a rákba 3.6ot
-
Steelmanus
addikt
válasz BullZeye #13156 üzenetére
Na, kiprobaltam amit adtal linket a flash filmhez es megnyitottam egy *.avi fajlt a KMP-vel.
Elobb kezdtem el nezni a lejatszoval a filmet, es utanna nyitottam a FireFox 3.6.8-at es benne a linket. A hang az alaplapi Realtek ALC 889A chippen keresztul szolal meg, W7 64 bit alatt. A digitalis kimenetek tiltva, valamint a sztereo mix is. Nem hasznalok sem QuickTime.Alternative-t, sem Real.Alternative-t a flash lejatszo a legfrissebb 10.1.
Nalam jo.Szerk: Feltegyem valamelyik alternativot pl a QT-t?
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz Steelmanus #13151 üzenetére
Ki van véve sajnos, az jobban zavar, hogy CSAK Firefox-ban halkul el videóknál a flash ... másnál nem?
-
leviske
veterán
válasz HZoli87 #13148 üzenetére
Akkor kaptam szívemhez, mikor megláttam, hogy az ukránok bezzeg kaptak saját verziót.
Amúgy nem tudja valaki, hogy a Last Pass, WebMail Notifier, Firefox Sync és a Magyar helyesírás ellenőrző működik-e a Beta 2-vel rendesen? Vagy megint kell majd rájuk várni, míg frissülnek? Mert akkor addig inkább nem váltok.
-
HZoli87
veterán
válasz Steelmanus #13152 üzenetére
Nem tudom, nem telepítettem fel. Az első linken elérhető a tömörített verzió, azt telepítened sem kell, azzal kitudott próbálni, hogy működik az új verzió az említett teszteken.
-
-
Steelmanus
addikt
válasz BullZeye #13147 üzenetére
Szervusztok!
En is hasznalom a KMP-t de csak zenehallgatasra, a filmeket MPC-HC-al nezek es az FF-ben sem engedelyezem a KMP hasznalatat, de el lehet kuloniteni a rendszer hangeroszabalyozasatol, vagyis kulon vezerli a sajat hangerejet.
Egy pipat kell kivenni a "Hasznald a rendszer hangero beallitasat" elol.
Ugyan vegigneztem az osszes beallitast es ez illik ra a legjobban, azert irom ezt mert en mentem a beallitasokat egy *.ini fajlba es mar regen nyultam hozza, probald meg esetleg igy jo lesz, de mondom en nem hasznalom FF alatt. -
HZoli87
veterán
Mozilla Firefox 4.0 Beta 2 / Link (magyarul továbbra sem érhető el)
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Mostanában, ha Kmplayerben nézek valamit, és közben Firefoxban valami Flash videót nézek lehalkul Kmplayer....ez FF-ben valamu új feature, hogy beletúrkál más programokban? (vagy legalábbis a hangerőszabályzóban, mert ott halkítja le 50%ról 6%-ra)
Csak mert egyedül az változott 3.6.6-ról felfele ... és eddig ilyen bajom sose volt ....pl itt: http://www.sg.hu/cikkek/75961/megerkezett_2011_legvartabb_filmjenek_elozetese
Megy Kmplayer nézem anime-t és megnyitom ezt, elindítom youtube videót, az meg lehalkul, ha bezárom, visszajön a hang rendesen de csak ilyen 5-10 másodpercel később.
Így néz ki hangerőszabályzó...
[ Szerkesztve ]
-
tknof1871
őstag
válasz Sweet Lou 6 #13134 üzenetére
Ahogy kell, letöltöttél róla videót és ahova mentetted, ott ráklikkeltél és valami médialejátszó lejátszotta?
Letiltottam minden kiegészítést, csak egy videó letöltőt hagytam meg, gép restart. Hiába.
Viszont úgy sikerült a kiegészítésekkel letölteni a videót, hogy a forráskódból kimásoltam a videoUrl-eket, és a böngésző címsávjába másoltam őket. [Enter] erre a böngésző kiírt egy URL-t, azt bemásoltam a címsávba, és a DownloadHelper vagy a NetVideoHunter már jelezte is, hogy letöltenivalót talált. A böngészőben meg a QuickPlayer kezdte lejátszani a videót, ha hagytam, mert a NoScript tiltja. A Download Flash and Video még ekkor se tudta letölteni a videót.
Haleluja!
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
törölt tag
Van már hivatalos magyar béta ?
-
hodostamas
addikt
válasz hodostamas #13142 üzenetére
Közbe sikerült megoldani, az elején nem szabad a jelszót is szinkronizálni, mert akkor meghülyül, utána már jó
-
hodostamas
addikt
Hali,
Találkozott már valaki olyan hibával, az xmarks kiegészítővel, hogy chrome sync után már nem hajlandó FF-be szinkronizálni? Hibakód 3-al állandóan leáll
-
BullZeye
veterán
válasz [CS]Blade2 #13138 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés, és engem is érdekelne, mert sok helyen nekem se megy, mindig a legújabbat teszem fel w7 telepítésnél, és néha megy, néha nem.
De ugyanez a bajom, W7ben alapból Windows Media Player 12 van fent, és sok helyen meg hiányolja, a Media Player 11 bővitményt -_- és azt se lehet beállítani, hogy használja akkor quicktimeotEladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
[CS]Blade2
addikt
Miért van az, hogy felteszek egy java-t, IE-vel megy is, firefoxban viszont kéri, hogy tegyek bővítményt, fel is teszem, és az összes java-s rész helyett csak a nagy fehérség jön be?
[link] - A java-s résznél tök fehér az egész.
Minden féle java verziót feltettem már, de semmi. A java engedélyezve van a firefoxban, a vezérlőpultnál pedig be van pipálva a böngészőknél. Feltettem egy chrome-ot és ott sem jó, csak IE-vel megy. -
tknof1871
őstag
válasz Edween #13135 üzenetére
Nem elég kéknek lennie, az iGoogle-on is kék lesz a kis ikon a lefele mutató nyíllal. A docler-en csak egy videoPlayer.swf 85,8 kB-os valamit tud letölteni. A videók letöltésekor meg kell jelennie mellette egy másik ikonnak, ami a filmforgatásokon használt csapó-ra hasonlít. Persze, videók elindulnak, de a letöltő akkor se tudja letölteni őket. Letiltottam más videoletöltőt, kiléptem más böngészőből, letiltottam a NoScript-et, de a docler-en nem működik, a youtube-on meg gond nélkül.
-
Edween
őstag
-
JAckass6
tag
Sziasztok!
Olyan egyszerű kérdésem lenne, hogy a címsor alatti könyvjelzőket hogyan lehetne két sorba rendezni? mert az első sor nekem megtelt, és egy tovább füllel érem csak el őket, pedig nekem sokkal jobb lenne ha nyílna egy második sor, a monitoron elfér.. -
-
Matthewus
őstag
válasz 19870820 #13124 üzenetére
Ez ismert probléma, hogy nem lehet beállítani, hogy automatikusan rendezze a könyvjelzőket. Azonban ezzel az add-on-nal teljesen testre lehet szabni a könyvjelzők rendezését, és automatikus rendezést is tud: SortPlaces
-
HZoli87
veterán
válasz 19870820 #13124 üzenetére
Gyakorlatilag évek óta ugyanazokat a könyvjelzőket használom és ezek sorrendben is vannak. Netán ha bővítem, akkor azt ugye a végére rakja, ekkor újra ki kell adni neki a név szerinti rendezést, és így az új is megtalálja a helyét. Hány könyvjelződ van? Vagy gyűjtöd őket? Mert emiatt nem használni egy böngészőt elég furcsa, 5 másodperc alatt sorrendbe lehet rakni, szerintem nem nagy kunszt.
-
19870820
senior tag
válasz HZoli87 #13120 üzenetére
Szóval akkor igazából neked se jegyzi meg hogy név szerint rendezze?
Ez régebben is zavart hogy sehogy nem tudtam megjegyeztetni a Mozillával hogy mindent név szerint rakjon a könyvjelzőknél. Fura is volt ez hogy ha berakok egy új címet akkor mindig jobb egérgomb a könyvjelzőknél és rendezés név szerint. Erre kellene valami megoldás nekem,hogy úgy mint Operában szépen működjön a név szerint rendezés és maradjon is úgy. -
tknof1871
őstag
A http://docler.hu/ videóit le tudja valaki tölteni? Próbáltam néhány kiegészítést, aztán a GetASFStream -et is, de nem tudok videót letölteni.
-
Matthewus
őstag
-
HZoli87
veterán
-
19870820
senior tag
válasz HZoli87 #13118 üzenetére
Hm akkor mit ronthatok el mindig? Ahogy kilépek a könyvjelzők kezelése részből azonnal elfelejti hogy név szerint-re állítottam és visszaállítja magát rendezetlenre.
Nemrég már felhoztam ezt a témát amúgy,de azóta se oldodott meg ez a gond.
Érdekelne hogy hogyan állítod te be pontosan? Az összes lehetséges verziót megpróbáltam,de ahogy berakok egy új könyvjelzőt soha nem név szerinti sorrendbe rakja be. -
19870820
senior tag
válasz scope2007 #13116 üzenetére
Ennek én is őrülök,de egy régi és szerintem egyszerű hibát nem javítottak még mindig.
Ez pedig az hogyha én a könyvjelzőknél beállítom hogy név szerint legyen akkor az úgy is maradjon. Számomra ez egy bosszantó hiba,lehet másnak nem az. Lehet hülyén hangzik de ezért nem használok Mozillát(néha próbaképpen felrakom azért,hátha javították már ezt a híbát aztán ennyi). Na mind1. Lehet valami bugként kellene ezt bejelenteni vagy nem tudom. -
scope2007
addikt
lol tényleg itt az újabb frissítés.... nem emlékszem hogy volt-e már ilyen hogy ilyen sűrűn jöttek volna
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Matthewus
őstag
Valaki meg tudná nézni, hogy a Firefox 4 bétával megy e ez az add-on?
-
gaborba81
tag
Sziasztok!!!
Nekem nem jegyzi meg a jelszavakat a Firefox Vista 32bit-et használok!!!
Miért van ez???Köszi a választ!!!
" Buta ember az, aki a más butaságából nem tanul"
-
törölt tag
-
tknof1871
őstag
válasz #27441408 #13095 üzenetére
Nekem nem engedte. Beléptem a rendszergazda joggal rendelkező fiókkal is, de ott se tudtam kimásolni. Átnevezni szintén nem lehetett. Megkérdezte (TC-ben), hogy rendszergazdaként is meg akarom próbálni? Akartam, erre jelszót kért, de ennek meg semmi értelme, ez a rendszergazda jogokkal rendelkező fiók. A Win XP-ben az „Ideiglenes internetfájlok és az előzmények beállításai” alatt a használt lemezterületet 1024 MB-ra növeltem, a FF-ban az ideiglenes fájloknak 6000 MB-ot adtam. Akkor se marad a Cache mappában a videó, pedig onnan még ki lehetett másolni, de ott is csak 60 MB-ra növekedett az ott lévő adatok mérete, pedig 6000 MB-ot adtam neki, a videó meg nincs 400 MB. Megpróbálom eleve a rendszergazda fiókon futó FF-al megnézni a videót, aztán kiszedni abból a mappából, ahova kerül. Egyszerűbb lenne telepíteni egy másik böngészőt, amihez van foxyproxy szerű kiegészítő, ha nincs eleve benne.
Egy ideje a DownloadHelper a youtube videók letöltésekor kiírta, [480p], [720p] , stb felbontásban tudja letölteni a videókat. Most csak 1 lehetőséget kínál fel függetlenül attól, hogy mondjuk 4 felbontásban van fenn a videó. Mi ütött belé?
-
Bibby
addikt
válasz Matthewus #13093 üzenetére
Mostanában kezdte el, tehát nyilván az új verzióval jött. Mindenből a legújabb van fent.
Itt az angol fórum róla, de megoldást ebben sem látok.szerk: Hm, lehet mégis lesz megoldás, ez itt. Vasárnap tudom kipróbálni,
[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
HZoli87
veterán
-
egykori
őstag
Talán erre egyikünk sem számított: itt van már a 3.6.8-as FF!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest