- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten

-
qdak
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
olvastama hibárol h másnál is volt, sajna megoldst nem találtam rá

-
Edween
őstag
Van e rá lehetőség, hogy beta8 alatt, a kiegészítősávot középre igazítjuk? thx
-
Pubszon
veterán
Hali.
Rég jártam erre.
A 4.0 beta hogy áll add-ons téren?
Ami a 3.6-on vannak add-onjaim, azok kompatibilisek a 4.0-val?
Illetve mik lesznek az újdonságok?
Esetleg tudni már a nem beta kiadási dátumát? -
qdak
addikt
valami tipp arra h beta 8 nál, miért nem tudok foxy tunesnél lejácokat váalsztani ? (winamp)
-
-
pete_21
addikt
Srácok, nektek ez lefut sikeresen?
Nekem FF 3.6-tal általában jó, de 4-es beta 8-cal már azt írja, hogy valami blokkolja...
MOD: Ahogy megírtam ezt az üzenetet, már jó lett. Viszont ahogy újraindítottam a 4-es FF-et, megint nem jó. Még a teszt legelején kidobja, hogy valami blokkolja, akár tűzfal, akár az ő szerverük.
IE9-cel "csak" a packet loss-t nem tudja tesztelni, a többit igen.
Lehet, hogy a tűzfal a gáz...? De egyszer engedi, egyszer nem?
-
xabolcs
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
cellpeti
nagyúr
üdv
flickr, picasa-s kiegészítő van a FF-hoz?

-
GEPESZ66
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A céges gépemen egy régebbi verzió van telepítve.Hogyan tudom kijelölni őket,hiszen ha rákattintok egyre,bejön az oldal és kész?Itt nem alkalmazható a Shift, ill. a Del billentyű?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi!
Még egy kérdésem lenne.Tudom-e az összes könyvjelzőt egyszerre törölni? -
GEPESZ66
veterán
Eddig IE8-at használtam,most szeretném felrakni a Firefox-ot.A következő kérdésem lenne:
1.Az IE-ből tudom exportálni a kedvenceket.Viszont, ha visszaakarok térni az IE-hez, akkor ezt megtudom-e tenni a Firefox-ból is (mivel közben bővült a lista)?
2. A Firefox esetében tuduk-e mentést csinálni a kedvencekről, a későbbi visszaállítás céljából? -
dudo
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
azt olvasgattam de nem találtam ott
-
dudo
tag
Hol találom a firefox temp mappáját mert át szeretném rakni az ssd-m ről a vinyóra?
-
j0k3r!
őstag
hulye kerdes #1: van ff4 beta8-hoz mukodo smooth scrolling plugin?
szerk: megtalaltam optionsban
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ok, köszi. Már vissza is tettem.
Csak azért tényleg meglepett, hogy ez most így hogy, és miért!?
-
pete_21
addikt
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
DX 11 van alapból Win 7-en és a régebbi komponenseket nem tartalmazza azért kell felrakni DX package-t azért van mondjuk HWA- alapból

-
Rototti
senior tag
Most frissült a B7 B8-ra, de a release oldalon még nincs kinn.

-
izsmen
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
igen,a cimekre és elofordul mashol is.pl google talalatok kozott is, ahol kék kellene lenni, ott piros. Csak egyik naprol a masikra. Mitol lehet? már csereltem ATI drivert is..ugyanaz.
-
qdak
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
aham közbe rájöttem, nem volt benn a false sor, miután ujraraktam

de sajna a foxytunes most sem megy winampal
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
DirectX-t frissítem, VGA driver marad a gyári, mert azzal működik a legjobban. (notebook)
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Fogalmam sincs, én nem telepítettem a gépre semmilyen DirectX-t, még is megy a hardveres gyorsítás.
DirectX fájlok AIDA szerint (akkor mégis telepíti a rendszer)
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Persze, megy a hardveres gyorsítás. Akkor úgy mondom, hogy nem frissítettem a DirectX-t, az van amit alapból felpakolt a rendszer.
----
Van még azért mit csiszolni rajta, néha akad a GUI, új fül nyitása például nagyon nem tetszik még neki.
-
qdak
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
dni
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A hu mappából letöltött telepítő, angol FF-et telepít.
-
dni
őstag
Sziasztok!
A beta letöltő oldal csak a 7est ajánlja fel, de már megjelent a 8as is. Honnan tudom letölteni?
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Úgy tűnik megjavult. Kiléptem a böngészőből, lefutott a CCleaner, ezután végigfutottam a könyvjelzőim nagy részén és mindet megnyitotta.
-
HZoli87
veterán
Ma ezzel a hibával fogad a böngésző (3.6.13). Hosszú évek alatt még nem csinált ilyet, most is csak úgy random (pcworld.hu, nonstopmobil.hu <- ez az utolső kettő ahol jelentkezett), frissítés után egyből bedobja a lapot. Íme a rengeteg kiegészítőm: Adblock 1.3.2, IDM CC 7.2.1, Java Console 6.0.23. (Tegnap frissült az IDM, és kipróbáltam a 11-s Operát, de azóta már letöröltem.)
-
qdak
addikt
semmi felhuztam rá a 4 beta t csak kár h itt meg nincs pár add on amit szeretk pl foxy tunes

köszi mind2töknek
-
Draken
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
igen a legújabb, tegnap raktam fel B7-et ma a B8. Nem igazán tudom az okát sajnos. esetleg configba vmit állítani amit érdemes lenne?
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jaaa.

Akkor ez a bug inkább az XP-seket érinti... Elvileg ott is csúnyák a betűk. Nem sokkal jobb, mint Win7-en D2D-vel, szóval jó is, hogy foglalkoznak vele.
Ami a D2D-t illeti: Azt lehet tudni, hogy az IE9 mikor jön várhatóan? Mert abban reménykedem, hogy akkorra végre a D2D-s patch-csel is előrukkolnak. -
Siriusb
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez az, csak rosszul emlékeztem a nevére. Frissítve még nincs, úgyhogy tesztelés elmarad.
Kösz! -
Draken
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mintha nem válaszolna 1-2mp-ig. de csak néha jön elő
-
WonderCSabo
félisten
válasz
pete_21
üzenetére
Olvasd már el a bug nevét illetve dátumát.

GDI ClearType rendered to RGBA surfaces sometimes looks bad
A GDIs renderlésről van szó, ami a régi, nem hardveresen gyorsított. (gyak minden program ezt használja még mindig)
Reported: 2006-12-14 10:04 PST
Ugye ezt nem kell magyarázni.

-
pete_21
addikt
Rátaláltam erre a bugra, illetve nézegettem, hogy ez miket blokkol. Ha ezeket kijavítják, akkor elvileg olyan szépnek kéne lenni betűknek, mint a 3.6-os Fx-ben?
Vagyis akkor lehet, hogy a D2D már ígymarad, és az Fx4-ben, és IE9-ben lesznek a változtatások? -
WonderCSabo
félisten
Az Mozillának összvissz 50 plaftorm fejlesztője van.
Az Operának 200.
A Googlenek, MSnek számtalan.You do the math.
Nem a fejlesztők lassúak, hanem kevesen vannak, és ezért lassú a fejlesztés. Persze azért sok külső contributor van, de ők csak kisebb bugfixeket javítanak.
Draken: Nem kéne beakadia. Egyébként mi az, h. "beakad" pontosan?
Siriusb: Nem a Grafx Botra gondolsz?
-
Draken
őstag
csak nekem képes néha beakadni? vagy ez a beta állapot miatt van?
-
vante
aktív tag
Amúgy miért lassúak a FX fejlesztői? Mert alapítvány, kevesebb fejlesztőt engedhetnek meg? Mert a többi böngésző fejlesztők gyorsabb ütemben haladnak. Lásd még Opera is. Vagy nem akkora volumenü fejlesztések vannak ott?
-
Siriusb
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
about:support: GPU Accelerated Windows1/1 OpenGL
Vagy én kapcsoltam volna be félálomban?!
A graft box hová lett? Nem találom az add-on-ok közt.
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ok, köszi.
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hmm, next couple of days-ből néhány óra lett ezekszerint.

De persze örülünk neki. Updaten mikor lesz kint? És ugye ugyanaz a végeredmény, hogyha updatet nyomok neki, mintha Beta 7-et törlöm, és a 8-ast felteszem? -
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Direkt képet raktam és nem linket. Alatta meg ott van a megfelelő link szerintem.
-----
De a képet most töröltem ...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Siriusb
üzenetére
A compositingra gondolsz (layers) ? Nem tudok róla, h. linuxon engedélyezték alapból, még mindig nagyon bugos ott.
(#15511) HZoli87: Miket is írtam nemrég az ftp linkekről?
Használjatok http-t légy szíves, főleg ilyenkor nekiugranak ezerrel, és be is hal a kiegyensúlyozatlan ftp szerver.Szóval innen kell tölteni:
http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/4.0b8/
-
HZoli87
veterán
-
Siriusb
veterán
Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:2.0b9pre) Gecko/20101220 Firefox/4.0b9pre ID:20101220030345
Legújabb nightly-nál tapasztalja még valaki, hogy flash tartalmak villognak (háttér, beágyazott video)? Legalábbis akkor, ha a hardveres gyorsítás engedélyezve van. Mondjuk a 9-es előtt alapból le volt tiltva, nem is használtam. -
WonderCSabo
félisten
Zarro Boogs found.
rob64rock wrote:
1 Blocking bug remaining:
620507-feedback button doesn't show on localized Windows 4b8 candidate buildsmichaell wrote:
And in order to get beta 8 out by Christmas, they've decided that bug doesn't block. So barring any serious last minute issues, build 1 will be released as beta 8 in the next couple of days... -
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ha minden rendben van, holnap vagy holnapután kijön a Béta 8.
-
vante
aktív tag
Mikor lesz már végleges FX4 beta 8?
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
A weboldal egész tartalma mozgott. Két t-vel. Ugyanis megtaláltam mi a baja: Multirow toolbar kiegészítő nyitott egy új sort a könyvjelzőknek (eszköztár), és e miatt ugrált. Kitöröltem néhányat, hogy egy sorban is elférjen, így már OK.
Kár, hogy ez a kiegészítő nem működik rendesen. -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Zolee_70
üzenetére
A weboldal tartalma mozog, vagy az is, ami felette van?
Nálam akkor volt ilyen, mikor a gmail manager ikonja a menüsorral egy szinten volt. Amikor elkezdett frissíteni, pár pixellel nagyobb ikont használt, mint amúgy, és minden ugrott lefele annyit. Aztán pár másodperc után meg persze vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 3D nyomtatás
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Horgász topik
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Elég fura azért, hogy még a programoknál is mást enged meg, illetve máshogy...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

KAMI911