- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
TayRol #45898 üzenetére
hát igen, itt szervíz sincs a közelben. elvinni is macerás más városba (otthagyni, valahogy hazautazni, stb). ha meg beszarik, és utánfutózni kéne, meg lennék lőve...és rengeteg rendőr ismerősöm van, nem egy olyan ügyben nyomoznak most is, hogy szervízbe vitték a mocit, és mikor mentek érte: milyen motor, itt nem hagytál semmit
vagy csak holnapra eltűnik a szervíz...és a poén hogy mindenről van hivatalos papírjuk
ezért is nem szeretem otthagyni sehol...lehet túl parás vagyok...de a mai világban 20k-ért simán ölnek...
-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr #45893 üzenetére
az könnyen lehet
TayRol: én postán keresztül kaptam, ott meg nemigen kötik be
ha pesti lennék akkor más lenne...
Daywalker: akku szart be, írtam is már előbb. kapcs rajz csak a 98-as fazerről van, de olyan érthetetlen, nem okoz gondot egy kapcs rajzot kibogoznom, de ez valami szánalmasan idióta rajz ami nekem van
nem az hogy nem értek hozzá, bekötni 3 vezetéket kell csak, a helyük is megvan, csak a ford.szám jeladó csatijában nem voltam biztos, ezért akartam tesztelni, erre meghal az akku, ilyen és hasonló dolgok jönnek mindig közbe. mindig ez van, akármit csinálok, valami mindig közbejön
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125 #45886 üzenetére
nekem ingyen kotottek be ott, ahol vettem. es gyorsan padon le is csekkoltak.
-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr #45889 üzenetére
nem persze, nem is nyúltunk semmihez, csak széthúztunk egy csatit.
de meg van a gond. úgy néz ki akksi. meghalt egyik pillanatról a másikra. ráraktunk az akksira egy izzót, azt sem bírta el
(fater akksijával jó az izzó)
ilyet még nem láttam. simán indult 1 perccel előtte, utána meg már 0. 1 éves sincs, és nem szar akksi. hátha megvan a garipapírja, az előző tulaj cseréltette ki mikor megvettem a gépet. remélem tényleg csak akksi...Integra: akkor tréfás idő volt arrafele tényleg, itt végig napocska.
engem is előztek már így kanyarban, nem is számítottam rá, megállt bennem a trágya. persze szemből is jöttek, ha átsodródik vége -
Integra
titán
válasz
Djuree #45888 üzenetére
elindultam 25 fokban, lerepülök mátrafüredig, szarrá ázás 8 fokban a mátra aljában, egy kész vizicsúszda az egész ahogy van, használhatatlan, visszamenekülök szégyen szemre bp felé, hogy tekerek egy szentendre, pilis, esztergom, dobogókő oda vissza utat, bp-nél befelé újra szarrá ázás. végre pilisben és dobogókőnél lehet kanyarogni, de nyirkos, észnél kell lenni. majd hazafelé még egyszer szarrá ázás. ennek örömére negyedszer már a kútra álltam be és mostam le a bringát..
ettől függetlenül marha jó volt, élveztem.
mod: volt egy két rossi sajnos, bazeg beláthatatlan kanyarokban előzi a másik motorost külső iven a pilisben miközben én meg a kanyarban szembe... ugyanez dobogókőnél, csak egyenesben.. mindezt helyenként vizes szakaszokon. én nem értem miért ilyen fontos pár század másodperc, miközben a saját és mások biztonságát veszélyeztetik... mindkettő hayabusa volt amúgy. a pilisi srác rendszeresen ott veret.
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125 #45886 üzenetére
hát már egyszerűbb lett volna valóban. de megszoktam hogy magam szerelek mindent, csak ami nagy munka azt nem csinálom meg, motor szétszedését nem vállalom be azért
inkább szarakodok vele, de legalább ingyen van, és megértem mi hogy működik, szeretem tudni a működését a cuccaimnak, meg szeretek szerelgetni, aztán nem egy dolog volt már, amit szétszedtem atomjaira, de összerakni nem tudtam, vagy összeraktam de kimaradt pár rugó, csavar, stb.
meg tudod hogy van, ha nem a tiéd, ahhoz nem úgy viszonyulsz
de ez már engem is kezd idegesíteni, pedig viszonylag türelmes ember vagyok.
jó hozzá az tuti, direkt ehhez a tipushoz van. sok fazeres embernek van ilyen. a bekötése is egyszerű, csak ez a szarság ne jött volna közbe. tuti hogy valami kis dolog, mindig ez van a végén...
Integra: itt szolnok körül eddig egész nap gyönyörű idő volt...
-
Integra
titán
az időjárás ma kétségtelenül vicces kedvében volt...
-
Djuree
félisten
"nezz meg nehany 30-40 eves indianfilmet, detto ugyanez az osszes"
már ne haragudj, de ez nagyon lol. hogy lenne már egy 30-40 éves filmben olyan, hogy valaki beköltözik másnak a testébe, márpedig a film ezen alapul, sztem te nem is láttad, vagy ha láttad is, egy kukkot nem értettél belőle..és még akkor a film többi részletét nem is említem...meghogy átruccannak egy másik bolygóra az indiánok mi?
...
-
Djuree
félisten
na hazajöttem direkt hogy motorozok egyet faterral. erre elqródik a motorom
meg akartuk próbálni megint bekötni motorozás előtt a sebességfokozat kijelzőt. széthúztuk a fordulatszám jeladó csatiját. ki akartuk próbálni, hogy biztos az e a ford.szám jeladó csatija, be akartuk indítani jelez-e ford számot a műszerfalon. gyújtás rá, indítanám, erre valami kattan és utána semmi. mértük az akksit, ha ráadtuk a gyújtást leterhelte 4V körüli értékre. bizti egyik sem ment ki, lehúztuk az indítómotor kábelét, hátha az indító lett zárlatos, de nem (hálistennek, az drága lett volna). van egy nagy relé ami kattog ha gyújtást adok rá, lehet azzal lett valami gebasz. majd kerítek bontóból vagy valahonnan egy másikat, megnézni azzal megy-e. de mindenesetre érdekes hogy bizti nem ment ki, pedig ez lenne a feladata...nincs szerencsém ezzel a motorozással (sem, mint általában semmi mással sincs)
el is ment a kedvem erre a hétvégére mindentől...faszom az egészbe...
-
.mf
veterán
válasz
Daywalker #45882 üzenetére
Steelhorse-ékat kérdeztem ugyancsak 30.-át mondtak. Most nézem a Big Bang oldalát, náluk is azt látom, hogy a rendeléseket hétfőn továbbítják, és a következő hétfőre érkezik meg. Tehát ez alapján megkockáztatnám, hogy Proptech és Steelhorse is rajtuk keresztül rendeli
Hétfőn azért még felhívom őket, s meglássuk.
Árban mindegyik hasonló (26 ill 27e), sőt, megnéztem a japán alkatrész-rendelő oldalt is (kicsit ijesztő volt, de most már kezdem kiismerni magam rajta), ahhoz képest se nagy az eltérés (10106円, azaz 23080 / vagy exportnál fa nélkül 9624円, 21980 - plusz szállítás, vám, tehát nagy különbség nincs). Utángyártottat sajnos nem találok neten.
s most az on-topic rész után vissza off
Tüzi, én a Szentjánosbogarak sírján se sírtam, (csak majdnem, a végén, amikor a srác visszaemlékezik) sőt, szerintem az egyik legelvesztegetettebb Ghibli-film: a téma kiváló volt, de érzelem alig volt benne, a tragédia ellenére annyira drámaiatlan volt. Ha a visszaemlékezős rész intenzitását még pár jelenetnél elérték volna, és a visszaemlékezés is tovább tartott volna, valószínűleg én se bírtam volna megállni.
Bár lehet a hiba bennem van. Tegnap is egy olyan sorozatot fejeztem be, ahol a végére szinte mindenki nyomorúságos halált halt, a végére hullottak a főszereplők, mint a legyek, az egyetlen túlélő is teljes lelki nyomorult lett, miután minden barátja, társa, szerelme a szeme láttára halt meg; de valahogy már ez se hatott meg. Lehet már túl sok sötét, unhappy-endes drámát néztem végigvagy csak idegesített sok szereplő töketlenkedése, és nem tudtam azonosulni velük.
-
Daywalker
addikt
Nem akarok belevau, de ez nem az Avatar topik. Beszéljétek meg privátban!
.mf: ez jó hír is lehet akár. Csak nehogy úgy járj, mint én. Nekem is ennyit mondtak a szelepre és tömítésre. 1-1,5 hónap lett belőle
Ha még hétfőn korán felhívod a Big Banget, akkor még aznap megrendelik, és most 30% kedvezmény van a gyári alkatrészekre (egy hét alatt megjöhet). Egy próbát megérhet.
-
shiNIN
tag
Ja, más köntösbe öltöztetett hasonló dolgok, de ez amúgy nem baj. Nehéz radikálisan újat alkotni.
A vizualitás ott van, nagyon érdekesek voltak a más arányú és más testrészekkel is bíró humanoidok a kecses mozgásukkal...
Én nem bánom, hogy megnéztem, az életemet persze nem változtatta meg. (A végén a "lovasokkal" kapcsolatos akcióját nem értékeltem a srácnak, elég evidens volt, mi fog történni... próbálok nem spoilolni, bárhogyan is ragozzák ezt a magyangol szótDe amúgy elvoltam.)
Ti sem bírjátok a hirtelen meleget? De beszélgethetünk még rengeteg dologról
Motorozásról nekem most nincs mit. Max hogy remélem, nem tart örökké az olaj Cseszneken, valaki lincselje már meg, vagy valami. Szeretnék arra járni, egyszer voltam, akkor is félős kezdő autós mögött. -
Integra
titán
na go, egy kis mátra
-
doc
nagyúr
válasz
runner 125 #45875 üzenetére
teljesen sablonos, idegen bolygon (holdon) jatszodo, 3D-s indianfilm
de amugy egyszer tenyleg erdemes megnezni -
válasz
runner 125 #45873 üzenetére
Azt nem mondanám (azt sem, hogy nem), de kb ugyanazon érzések kavarogtak bennem, mint 3 széknyire a Jáksóban. Mondjuk 4szer néztem meg imaxban. Szal tetszett eléggé ja.
Nézd meg a szentjánosbogarak sírja című filmet. aztán mondd majd meg, hogy sírtál-e a végén.mod:
egyujjasnemzetközijelzésesszmájli -
válasz
runner 125 #45859 üzenetére
Nem. Ez nem film
Az Avatar egy élmény.
-
.mf
veterán
Na, itt is ám témánál vagyunk
Nekem közben megjött a hír a motorról, szerencsére a váltóban a fogaskerekek rendben, csak a léptetővillát kell cserélni; viszont az csak jövő utáni hét hétfőn érkezik meg
hacsak nem találok valahol gyorsabban
-
TayRol
nagyúr
A Motorshow1 webaruhazban a Mol 10w40-es olaj le van akciozva 1400 ft-ra. Gondoltam hatha erdekel valakit.
-
beteg
őstag
válasz
runner 125 #45862 üzenetére
Meló után megnézem újra a film elejét, ott mondják, lehet, hogy az autókra!?
Egyébként ez a gixer ebben a történetben sehol nincsPersze elfogadnám, de...
-
-
doc
nagyúr
válasz
runner 125 #45855 üzenetére
ha a VFR-re gondolsz, akkor nem, mert nincs meghirdetve, a VFR klubban irt ram valaki hogy ha erdekel, akkor megvalna a gepetol egy fiatalabb VFR kedveert
de kozben talaltam egy olyat, ami szinten nagyon jol nez ki messzirol: [link] ha egy het mulva meglesz, akkor valoszinuleg elugrok hetvegen megnezni -
beteg
őstag
válasz
runner 125 #45859 üzenetére
hát én elhittem
de majd azért kíváncsiságból kipróbálom, hogy az én kecskémmel mennyi idő alatt lehet lefutni a 400 métert. Ugye 400 méter hosszú a pálya?
A filmen azt láttam, hogy 7-8 másodperc alatt mennek, úgy, hogy a végén 280-320 KM/H-nál járnak. -
beteg
őstag
Elkezdtem tegnap nézni a 2010-es Kunmadaras DVD-t. Kíváncsiságból, mert a turbó hülyeségemmel a dragpályára küldtetek
DE tudjátok, hogy milyen gépekkel nyomulnak ott!???
Nem 2-300 lovasokkal, de nem is 700 lóerősökkel, hanem 7 ezresekkel!!Elképesztő, hogy mi folyik ott
-
shiNIN
tag
Nekünk egyszer egy bájos jelenség integetett, amikor a nem igazán kímélt bár szeretett kis szürke Teresával mentünk
Nemtom mit keresett ott, az összes többi kurva a négyes mellett harsány és nem csábító, ő pedig szép volt, hófehér ruhácskában, épp csak a szabása utalt a foglalkozására. Ilyen aranyos kis ujjösszegetéses módon integetett, Alvaro meg ugyanúgy vissza. Az lol volt. Feldobta a dögunalmas utat.
A figura pedig szép lehet, gondolom, minimum hatszámjegyű forintban... A kisebb igényes figurák is jópár tízezerbe tudnak kerülni, festés nélkül. Egy haveromnak sok van.
-
doc
nagyúr
válasz
runner 125 #45852 üzenetére
ah, az en fejemet mar elcsavarta a VFR
meg a csinosabbik festese lenne, akkor elgondolkodnek rajta, de igy nem kell
amugy lehet valami abban amit mondasz
-
runner 125
nagyúr
válasz
Integra #45849 üzenetére
doc
Kötve hiszem, h a motorral van baj. Nepperhozzáállás, h fényezze; "áh, én ezt magamnak vettem, _de_ , ha neked megér (vagy annyira balek) x összegért eltolhatod."
Ettől függetlenül én azt mondom menj vissza, és tedd fel a kérdést neki is.
Ha, rutinos nem fog zavarba jönni, hanem kb. az lesz a válasz, h kell a pízz lóvéra, vagy, h vesz másikat. -
doc
nagyúr
mikor meg a CBR600F-ekre voltam rakattanva, lattam Veszpremben egy robogobolt elott egy nagyon korrekt allapotu F2-t, ugyan a festese nem tetszett, de nagyon egyben volt
bementem megkerdezni hogy megis hogye' van, erre az elado srac kozolte hogy nem elado mert maganak vette (meg rendszam sem volt rajta), de vegul is 600-ert eltolhatom, mert 'van az a penz' (amire persze mondtam hogy szep, szep, de azert nem annyira...)
erre mit mutat nekem reggel a hirdetesfigyelo? itten van e' mar arulja, rendszamozva, 550-es iranyaron: [link]
ezek szerint valami gaz lenne a mocival? egy honapja meg rendszam nelkul 600-ert volt, most meg rendszamozva 550? -
válasz
Djuree #45844 üzenetére
Akkor annyit mondok, hogy olyan 180 centi magas ember képzeljél el. Na, akkora a figura kb mint egy ekkora embernek a felső teste combnyaktól arcközépig. Mindezt élethű festéssel. Nem kicsit basz oda. Ja, és ha jól informáltak a népek, akkor a díszítés szerves matériával lesz. Bőr, toll, stb.
(#45845) Integra
Az a legjobb, amikor fintorogva néznek rám a pizzás suzukibanAmikor meg később, este integettek meg puszit dobáltak, akkor már a vfrel voltam
anyád
-
Integra
titán
válasz
Djuree #45839 üzenetére
ismerek jó pár csajt, aki betéve tudja a motorokat évjáratra is, mert az alapján azonositják be, hogy kinek mennyi pénze van/lehet, mert tudják melyik motor nagyjából mennyit ér. és ugye a beszédben elsütik azt a kérdést, hogy van e rajta hitel e vagy sem... legalábbis azok a csajok, akik motorosok között mozognak és ott vadásznak a pénzes metélt gazdag csávóra.
rafkós ez a sok pina, egyre kifinomultabbak.. meg undoritóbbak. -
Djuree
félisten
van egy yamaha racinges pólóm, tegnap abban indultam tescoba, le volt parkolva egy fehér r1, nagyon szép volt, odamentem meglesni, erre jött 2 csaj hogy fasza a motorom, vigyem el őket egy körre
mondom ha adtok kulcsot mehetünk
mondanom kellett volna hogy ingyen nincs körözés, jöjjenek fel egy kicsit előbb hozzám
azért az nem tűnt fel nekik, hogy se sisak, se semmi nincs nálam... -
Na ma megkötöttem a kötelezőt is, és nem is lett olyan vészes mint vártam.
~18K az éves díj. (K&H) -
beteg
őstag
válasz
Topiccsendőr #45834 üzenetére
Elnézést kérek attól, akit esetleg megbántottam a trágár kifejezéssel!
-
beteg
őstag
válasz
Integra #45815 üzenetére
nem kellett kenni, sőt!
Annyi baja volt, hogy a fejidomon az irányjelzők le voltak kicsit sötétítve és hátul nincs rajta mi a faszom... nem jut eszembe a hivatalos neve, csak az, hogy macskaszem. Szaki fogott egy higitós üveget és letörölte az indexeket, hátra meg ragasztott egy mi az..
A végén akartam neki adni két rugót, de nem fogadta el.
8 rugó volt hivatalosan
(és igen, Magyarországon történt mindez)
-
hcstuning
tag
válasz
Daywalker #45825 üzenetére
Ezt örömmel olvasom.
Azok nem belpiacosak, ugye? (alkatrészár nem mind1).
Érdekes, hogy 400-as Banditból mennyi van (eladó), annak ellenére, hogy csak kintre készültek.
CB400-ason tanultam egyébként, amivel nem volt sok gondom. (nyilván kicsit leharcolt tanulómotor, de egyébként határozott fékek, kényelmes üléspozíció, stb.)
-
alvaro
senior tag
válasz
Integra #45821 üzenetére
Ez bármitől elvárható alap lenne szerintem. Csak hát gondolom a Harcosok klubja módszer itt is működik. Mint az első szériás F650GS-eknél, ahol pár darabnál egyszerűen kiszakadt az első villából a kerék. Nem igazán verték nagy dobra.
Mostanában meg minden marhaságért visszahívnak egy csomó gépet. -
-
Daywalker
addikt
válasz
hcstuning #45820 üzenetére
Hahajj, még az igazi Japánban készült?! Azzal volt szerencsém menni egy hosszabb túrára, még tanuló koromban. Tény, hogy talán kevésbé pofás, mint az újabbak, de nagyon precíz, finoman járó szerkezet. Szerintem érdemes beruházni...két nagy króm bukócső rá és gyönyörű lesz.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #45822 üzenetére
hülyeség alkotmányos jog, úgy kell nekik. sikerült a lényegét megérteniük.
amennyi rövidujjús motoroshuszárt láttam ma is a városban, ezen nem is csodálkozom.. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #45821 üzenetére
Jólvan, jólvan, nyugodj meg, egy rossz álom volt csupán, neked Hondád van még mindig.
A sportmotoron a videó hsz ei között elkezdődött a trollkodás, a másik márka műanyagtankja ugye milyen jó, aztán jött mindenki mindennel. Váztörős másfajta motorral, a hajtókartörő harmadik motorfajtánál.Nem szép, hogy kigyullad, én sem örülnék neki.
-
Integra
titán
válasz
yodamastah #45818 üzenetére
erről beszélek, igazi szarrágó gusztustalan viselkedés és felelősség áthárítás.
ügyfél vagy amíg meg nem veszed, aztán pofád befogod. egy normális cégnél ilyenkor azonnal ki kéne küldeni valakit, hogy vizsgálja meg és tudja meg pontosan mi történt, gyűjtsék az adatokat. mi van helyette? struccpolitika. kurvannyát nekik is, bazeg egy verseny motortol elvárom, hogy ne égjen porig és legyen biztonságos tankja. vicc.. és tök mindegy, ha a honda csinál ilyet, azt is elküldöm a faszba, ahogy bárkit aki ilyen esetben más felé néz. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah #45818 üzenetére
Elhiszem, hogy van ilyen
Ez van... -
yodamastah
őstag
válasz
Topiccsendőr #45817 üzenetére
Lehet ott is, de tobb ilyen videot is lattam. Mint latszik nem egyedi eset. Mondom a WERA forumon szokszor lattam elojonni.
egy pelda:
"I'm a previous Yamaha R6 owner and racer that was involved in an incident during a WERA race last year. Another racer made contact with me going into a turn and the bike lowsided, ruptured the gas tank, caught fire and caused a total loss to the bike and my racing parts installed on the bike. I realize that I was racing and that damage to a bike will occur from an off, but as far as motorcycles go, this is the first year, make and model that I've ever seen have such a dangerous and recurring problem with catching fire and causing this much damage due to these gas tanks (and the first that would prompt WERA to require gas tank sliders).
I subsequently contacted Yamaha to try and work things out with them informerly to no avail. The customer service rep explained to me the general process with which they handle these events (he made it seem like a common occurence), but stated that because I was racing the bike they were not going to help me at all."
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah #45813 üzenetére
Azt asszem a sportmotoron láttam. Klasszik low slide, tényleg kis sebességnél. A srác olyan fakezű volt, hogy félórája firkált a hátsó gumi.
Ha egyről beszélünk.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #45812 üzenetére
Nem tudom. Hallottam én olyanokat... Mesélt Aszalós is néhány sztorit, amikor felkérték egy ilyen igazságügyi szakértőnek, persze más márkánál. Csak pislogtunk mik tudnak történni. Szerintem kár kihegyezni ezt most erre. Csípőből tudnék mondani neked durva hibákat máshonnan is. Nincs értelme.
-
beteg
őstag
átment a vizsgán a mocim
2 év
-
yodamastah
őstag
Nem tudom. Evek ota olvasom a WERA forumat (AMA alatti kategoria), itt van a legnagyobb letszamu amator palyaversenyoi forum a vilagon es ott tobbszor feljott ez a tema. Volt egy konret video is ahol egy teljesen szinte alap gagyi bukta utan vegig van videozva ahogy porra eg a vas. Tudtommal ez csak a 06-07 evjaratot erintette, de nem tudom hogy az osszes modellre igaz-e, vagy csak egy szeriara.. stb..
De gondolom nem fizetett, az hogy elesel a motorral, nem uzemszeru hasznalat
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #45811 üzenetére
egyfelől valóban, elesel, szar ügy, de másfelől ezt baleseti szakrétői papirral bizonyithatóan meg lehet támadni, perrel, akkor azért ez mégsem olyan egyszerű a yamahának, mert nekik lehet menni gondatlanságból okozott emberölési kisérlet gyanújával vagy minek hivják ezt is. lásd toyota is mit szivott...
én azért ha egy garis r6-tal ilyen történik, biztos futok egy kört. miután megemésztettem, hogy egy pár másodpercre colin edwards-ot játszottam..yoda: gondolom azért csuklott akkoriban pár yamahás góré rendesen.. de rühellem az ilyen viselkedést..
-
Integra
titán
válasz
yodamastah #45809 üzenetére
aztán fizetett a yamaha és adott új motort helyette? -
yodamastah
őstag
válasz
Topiccsendőr #45808 üzenetére
Egy sima lcsuszasnal leer a tank, es konnyen kigyullad mert szet tud nyilni. Horror videokat latni errol neten. Elesik a faszi 40el, es porig eg a motor. youtubeon is van par...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah #45804 üzenetére
Meg TPS visszahívás meg a fene tudja még mi.
a kigyulladó tankról nem is hallottam. Tápszivattyú, vagy leszakad a tank könnyen? -
Topiccsendőr
addikt
06 tól R6R. Fazer ehhez képest tuti izmos alul. Csomó nyomatékot vesztett, 08 ban is. Ami kit érdekel, ha a kevesebb nyomatékot később kell elváltanod a kitolt fordulatszám miatt.
Amúgy meg nyugodtan mondhatod, hogy alul semmi. Aki nem a nyomatékcsúcsnál használja, az minek vette meg?
-
Integra
titán
válasz
yodamastah #45804 üzenetére
őőőőő..
én erre a csodaszép r6-ra gondoltam, ami most fut pár éveAli: ez vagy ennek az újabb verziója, amin kisebb az oldal idom
brutál szép
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr #45800 üzenetére
Ilyen volt:
Nemtom ez milyen évjárat, nem vagyok benne biztos, de baromi jól néz ki. Sose vezettem sportmotort, de ráültem és marha kicsi mint minden új gépgondolom az 1000-es se nagyobb.
Jól sejtem hogy hasonlóan hangolt blokkjuk van mint a fazernek? fent mocsok erős, alulsemmi?
alul semmi sarkítva, nem magatokra venni -
Integra
titán
válasz
yodamastah #45801 üzenetére
iszonyat tetszik nekem is
még egy ideig agyaltam is rajta, hogy talán, de pont az utcai motorozás miatt esett ki és lett az rr. -
yodamastah
őstag
válasz
Integra #45799 üzenetére
Hat az meg hagyjan hogy szep, detalan a legjobban sikerult 600as palyamotor alap csomag (vaz, geometria, tomegelosztas, fek, futomu) jelenleg az R6R. A blokkot pedig stock allapotban is hihetetlen erosere meg lehet csinalni. Ha nem motoroznek utcan, biztos hogy R6R-em lenne.
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest