Aktív témák
-
bocX
tag
válasz
fejescsv #11085 üzenetére
hát kezdőnek jó tanács? mire gondolsz? motorra? vezetési technikára? közlekedésre?
legtöbben azt mondják, érdemes végigjárni valami ranglistát. motort illetően (125...250v400...etc). az uj 250esek nem olyan vészesek, sztem felülhetsz rájuk, ha sportgépben gondolkodsz. uj motorokkal nem lesz gond, ha használtba veszel, nagyon nézz körül, vételnél megbízható forrás sokat számít (ahogy előttem is írták).
egy kiszemelt motorról olvass sok tesztet, rengeteg video van neten.motorozáshoz van egy jó vezetéstechnkai pdf-m, ha érdekel megkeresem és átküldöm. sztem egész jól leírja hogyan kell használni a gépet. persze ugyis egyéni minden, sok tapasztalat fog dönteni, meg tipusonként eltérő, de ad tanácsokat.
közlekedésben résztvevőként, meg hát egyik legkiszolgáltatottabb vagy motorral. ésszel, körültekintően: itt van pár okosság.
szerk. ruházaton nem érdemes spórolni, vagánykodás is ésszel
mindig viselj bukósisakot: [link] [link]
Aktív témák
- Autós topik
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest