- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
Nekem is volt szerencsém tapasztalni párszor amikor elmegy az eleje. Azt is hogy visszatapad
Ez valóban fucsán történt és tényle olyan mintha blokkolna a kerék. Ezt talán MIller tudná megmondani hogy mi történt. De a fékbe nem nyúlt bele az hótziher. Lapon nem nyúlhatsz bele mert pofára esel. Amatőr hiba ilyenkor belenyúlni. Tudom mert én csináltam már párszor ilyet, és én amatőr vagyok
Amúgy még lehet valóban műszaki hiba, vagy pedig amikor fordítja át egyik oldalról a másikra, akkor elég nagy erővel bele kell kormányozni, és lehet ott kitolja az elejét, ami azonnal keresztbe fordul és blokkol. Telmetrián valszeg ők látják hogy mi történt, de Miller nem mondott eddig semmi pontosat, csak hogy elment az eleje, és örül hogy él
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Jövedelem
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged