- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Sziasztok, az eventek között a 3. nálam kérdőjel a 4. meg az hogy csináljam meg az első hármat. Szóval a kérdésem hogy mikor kapom meg a 3. event részleteit? Most a Bazilikusz (pontos nevet fejből nem tudok sry) nyomait kutatom level 7 elején/közepén talán.
-
szallasi007
őstag
Valaki elmondaná hogy működik ez a meldelés, konkrétan nem mertem még megpróbálni
A feni példa alapján talán jobb is -
szallasi007
őstag
válasz
BOBAKILL #727 üzenetére
Én ugyan amatőr vagyok hozzátok képest de lehet ez segít rájönni a trükkökre - hammer guide, van a srácnak több ilyen videója, lehet hogy másoknak is segít
-
szallasi007
őstag
Köszönöm a segítséget mindenkinek így már tisztább a dolog
-
szallasi007
őstag
Még nagyon az elején járok de vki elmagyarázná hogy adott armor skill level szintje mitől fog nőni?
Gondoltam hogyha upgradelem az adott darabjait akkor változik vmi, de rá kellett jönnöm hogy nem
Végigolvastam a topikot de kezdek félni hogy ez a Katana dolog kevés lesz, pedig nagyon bejön.
Amit még nem értek hogy néhányszor sikerül (R2+h) kilőnöm a dögökről magam majd rájuk esni és vmi írdatlan sokat sebeznem - magamhoz képest persze. Ha minden igaz ez a fegyver szimbólum körül töltődő fehér csík töltődésétől függ, ezt jól értem?
Az affinity mit segít az adott fegyveren %-os értékben? Mennyire használható a karakter szempontjából?
Segítséget előre is köszi -
szallasi007
őstag
Jelentem Katana most amivel játszom, Jagrast meg az ásóka madárkaszerűt sikerült levadásznom, eddig év játéka nálam
-
szallasi007
őstag
Na ma megvettem én is, sírás lesz már látom mert a bétához ipari béna voltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest