Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap meglett a kerek 90 óra
HR 129, kicsit lassult a növekedés, inkább már csak mászkálok a térképen, keresgélem a koronás szörnyeket és csak néha állok meg harcolni.
Viszont a horgászatot utálomÉs persze erre is van egy achievement, mert egyébként a kutya se horgászna szerintem
Azon felül már csak a Sandstar van, amit macera lesz megszerezni. Amikor spawnideje van mindig elteleportálok oda szétnézni, de még nem láttam.
Kis szerencsével hétvégére meglesz az összes achievement és akkor én itt meg is állok. Amit lehet kihoztam a karakterből és a saját képességeimből, ha komolyabban akarnám tolni akkor már alaposan bele kellene ásnom magam a játékba.Rony949: Nekem a harmadik területen crashelt rendszeresen, medium feletti beállításokon. Még azt is pontosan be tudtam lőni melyik rész nem tetszik neki. Levettem mindent lowra, így néhol elég szembántó a játék, ha csak a világban mászkálok, de a harcok közben kvázi mindegy.
Esetleg próbáld meg levenni és megnézni mennyire lesz stabil. 99%, hogy valamelyik beállítással van baja, de amennyi idő mire elindul a játék a fene se fog vele kísérletezni.
Slusszpoén, az utolsó patch óta annyit javult, hogy ha elmegyek a területre és ott felteszem ultrára akkor nem szakad össze. Elmegyek a térkép más részére és visszamegyek ugyanott összeomlik.Driver legfrissebb, rendszer frissítve, még az intel processzorokra kiadott javítás is fent van. A legrelevánsabb tipp amit találtam, hogy a (gyárilag) OC-zott VGA-kat nem szereti. Na most csak emiatt nem fogok nekiállni szórakozni a kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest