Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

Tegnap meglett a kerek 90 óra :DDD HR 129, kicsit lassult a növekedés, inkább már csak mászkálok a térképen, keresgélem a koronás szörnyeket és csak néha állok meg harcolni.
    Viszont a horgászatot utálom :(( És persze erre is van egy achievement, mert egyébként a kutya se horgászna szerintem :DDD Azon felül már csak a Sandstar van, amit macera lesz megszerezni. Amikor spawnideje van mindig elteleportálok oda szétnézni, de még nem láttam. :(
    Kis szerencsével hétvégére meglesz az összes achievement és akkor én itt meg is állok. Amit lehet kihoztam a karakterből és a saját képességeimből, ha komolyabban akarnám tolni akkor már alaposan bele kellene ásnom magam a játékba.

Rony949: Nekem a harmadik területen crashelt rendszeresen, medium feletti beállításokon. Még azt is pontosan be tudtam lőni melyik rész nem tetszik neki. Levettem mindent lowra, így néhol elég szembántó a játék, ha csak a világban mászkálok, de a harcok közben kvázi mindegy.
    Esetleg próbáld meg levenni és megnézni mennyire lesz stabil. 99%, hogy valamelyik beállítással van baja, de amennyi idő mire elindul a játék a fene se fog vele kísérletezni.
    Slusszpoén, az utolsó patch óta annyit javult, hogy ha elmegyek a területre és ott felteszem ultrára akkor nem szakad össze. Elmegyek a térkép más részére és visszamegyek ugyanott összeomlik. :C

Driver legfrissebb, rendszer frissítve, még az intel processzorokra kiadott javítás is fent van. A legrelevánsabb tipp amit találtam, hogy a (gyárilag) OC-zott VGA-kat nem szereti. Na most csak emiatt nem fogok nekiállni szórakozni a kártyával. :(

Új hozzászólás Aktív témák