Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam_Shepard
addikt
pls hanyagoljuk a személyeskedést.
-
Mister_X
nagyúr
Ja, biztos én hagyjam abba a játékot, ne pedig az, aki a flagship monsterig eljut úgy, hogy a kispadról nézte a harcokat
De amúgy viccen kívül, ennyire “boostolják” a fogalmatlan játékosokat az endgame content felé? Én már Pink Rathiant is egy elég combos vízválasztónak tartom (nem véletlenül solo-ztam), de amikor látom, hogy low rank setben és kb. rank 4 fegyverrel, továbba valószínűsíthetőleg kaja/buff nélkül mennek neki Nergiganténak(!), akkor nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
Igen én is voltam kezdő MH játékos, de én az alap monstereken gyakoroltam MH4-bn (MH4, nem MH4U), nem a flagship monsteren.
-
Nergigante amúgy nagy falat lesz solo-ban (de már megvan), mert nagyon agresszív, Vaal Hazak és Kushala Daora meg végképp az lesz.
-
-
Mister_X
nagyúr
Volt egy álmom. Nevezhetjük rémálomnak is. Újra az iskolapadban ültem, de mindenkin valami fura egyenruha volt. A tanár elég ótvarul nézett ki, szigorú is volt, nem tűrt ellentmondást, büntette azokat, akik nem figyeltek vagy ügyetlenek voltak. Elég volt egy rossz mozdulat és már a gyengélkedőn találtad magad. Mindenki ámulattal vegyes félelemmel járt be az óráira, és egy dolgot hamar megtanultunk:
Professzor Nergigante feladja a leckét!
-
Viccem kívül, másodjára fogja a fejét a karakterem a noobok miatt, mert azt az egyszerű matematikai egyenletet nem képesek megtanulni, hogy Nergigante + midair = ugorj arrébb kétszer egymásután.
Pedig tettem le healt boostereket, nyomtam a csapatra a porokat és szomte folyamatos poison alatt tartottam a dögöt. De lám elég a professzor úrnak egy kecses mozdulat és egyszerre hárman is kinyúvadtak full hp-ról.
Lenyomom ezt is inkább solo-ban Tsyrmie-vel, mint Pink Rathiant egy kezdetleges insect glaive-vel haver profilján.
-
Adam_Shepard
addikt
mi dobja a mega manes palico szettet?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #293 üzenetére
Smithy? Ha a kovácsra gondolsz, akkor az csak Asterában van, Research Base-en nem lesz. Semmi nem lesz Research Base-en
Mondhatni csak a sztori miatt van, nem tudom, hogy a későbbiekben mi lesz (most kell Pink Rathian nyomokat keresnem).
-
oriic
HÁZIGAZDA
MONSTER HUNTER WORLD! Increase Attack & Defense Easy! Armor/Power Charm & Talons
Ha valakinek kimaradt volna.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #287 üzenetére
Expedícióhoz ritkán csatlakoznak. Kezdj el minden vendorral beszélni Asterában, akik fölött felkiáltójel van, asszem a kováccsal szemben levő árus néni ad optinal küldetést Rathianhoz.
-
sp8787
addikt
válasz
Expedicio nem jo mert akkor ki tud menekulni a terkeprol. Probald Investigationsban vagy csak siman az Optionalt.
-
Silterax
tag
válasz
Expedicio módba? Kb. mintha négyen lennétek.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #284 üzenetére
Rathian Wildspire Waste-n van. 12-ben a fészke és barangolni szokott 2-3-6-8 között.
-
twi452
senior tag
Nálam is low rankbe xboxon simán jöttek az emberek flare-re.
És most már működik rendesen az auto matchmaking is -
Mister_X
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #281 üzenetére
Paolumu-t nem szeretik az emberek. Kevés fegyverhez kell tőle material, armor set hülyén néz ki, stb. - lekaszabolják egyszer, mert muszáj Rotten Vale-be jutás miatt és kész. Pedig ott nekem is pár percen belül megvolt a 4 fő, pedig Xboxon vagyok.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Mister_X #280 üzenetére
nem. hiába vártam password nélkul a smithys részen, semmi nem történt. De pl most mentem rá a pufi denevér questre és ott is valami 38. percben jött be 1 ember.
* a másik és ez magánvélemény/dolog. A Dark Soulsos időszakban is felvettek 100+ an. Itt is max 2x hívok valakit. ha nem jön , akkor kuka.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #274 üzenetére
Ritkán szoktam ellőni flare-t és azt is mindig sikerül egy felettem levő sziklába lőni a szabad ég helyett. Pedig tök menő az animáció: kipattintod, meggyújtod, fellövöd, erre elkap egy sziklát
De működik ettől függetlenül, az a lényeg. Eltelik pár perc, az se mindegy, hogy milyen a hunter rankod, milyen a fegyvered és mi ellen mész, high rankre pár perc alatt megvagyunk mind a négyed.
Megfelelő módja, hogy ezt érkzés után ellövöd nulladik percben, mert csak akkor kapnak rewardot a többiek, ha tíz percen belül csatlakoznak. Ha szenvedsz egy kört a szörnnyel, faintelsz és utána lövöd el, akkor valószínűleg nem fognak jönno. Egyébként te csatlakozz be te, ha pedig nem engedné valamiért, pedig elvieg az a következő küldetés lenne, akkor indulj el, mert van egy cinematic, ami előtt nem engedne neked flare-t küldeni.
Minap tesztelgettem a fegyvereket.
great sword: nope, nem az én stílusom, nagyon skillcapes
switch axe: approved, enyhén skillcapes, de élvezetes
charge blade: approved, szintén
horn: nagyon skillcapes és nem solo fegyver, akkor már hammer
insect glaive: yup, jóféle, de nagyon skillcapes és külön figyelni kell a kinsectre -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tatyla
őstag
válasz
Adam_Shepard #274 üzenetére
Én nekem szoktak jönni igaz néha japánok de azok között is van jobb játékos, egy cimborám szokott segíteni ha már ketten vagyunk úgy tuti bejön még két ember, meg van hogy én megyek be egy opcionálisba mert az is meg adja a kért questet
-
sp8787
addikt
Na megjott az uj Patch. Valtoztak az Eventek amit irtam elozoleg az el is tunt.
-
Adam_Shepard
addikt
Na, megjelenés óta most volt vele időm tolni kicsit jobban. Az létezik, hogy nem játszanak vele annyian? Kon krétan senki nem jön az SOS flarekre.
-
Bad Pritt
félisten
A táborok unlockolásával érdemes vesződni? Mármint nem akkorák a térképek, pár perc alatt elérsz egyik végéből a másikba, szóval valami egyéb előnye van a táboroknak?
-
BOBAKILL
őstag
Azt igazán kár volt nézned. A vr sok igénytelen végigjátszást gyártott már, nem lepődöm meg h ez sem sikerült jól nekik. Sorolhtanám a souls játékok végigjátszását is. De a leggázabb a Blooborne volt tőlük. Bár elvétve vannak jó videóik is azért.
Inkább Fenrir Alfa videóit nézd, azok jók. Én utólag nézek bele ezekbe, amikor már megcsináltam a területet. Hátha tanulok vmi újat. -
-
BOBAKILL
őstag
Kinek a streamjét nézted? Van egy srác aki jól nyomja, linkelte már itt valaki. Tőle még tanulni is lehet.
Ma öltem le a legelső Radobaant. Fúj bakker, nagyon gáz volt. Állandóan elkopott a jó kis túlélő bicskám. Jó lenne már valami fejlesztés mert ez így sialmas lesz. Nem volt könnyű meg elfogyott az összes gyógyítóm. Mondjuk most láttam először azt sem tudtam mi ez. Persze ami agyar meg csontot levertem róla azt visszaépítette magára a gané.
Durva egy dög.
Ma kifarmoltam az anja szettet, elég jó. Naná hogy női karakterem van úgy mellesleg.Mekkora jól néz már ki a Palicon a Radobaan szett.
-
Silterax
tag
Legiana Beta armor set teljes védelme 382. Teostra Beta set 364. Lehetséges hogy a Teostra armor gyengébb védelemmel rendelkezik? Vagy én néztem el valamit?
-
sp8787
addikt
Na megvan az is ,hogy kell savescum-elni a a Jewel-eket by wiperru
Spoilerbe teszemI've done a bit more research and it appears that completing one quest doesn't reset the random seed all together but advances the result queue by one step. So let's say that you done melding ritual 3 times and you got Gem Set A, Gem Set B and Gem Set C in that order , each with 3 gems. If you restore the save file and complete one quest, next time you do melding ritual the first set of gems you will get would be Gem Set B then you will get Gem set C, and the third time you do the ritual you will receive completely new set of gems, while the Gem Set A results would be unobtainable. This is actually both a good and a bad thing. It is bad because you can't just complete one quest and get 10 different results but it is good because you actually have greater control of RNG this way, you can look up 10 rituals , and for example if you need gem which you get in gem melding 9, you can simply count 9 times you complete a quest(you don't have to farm, you may just complete it the natural way) and get the gem that you need right away without wasting the mats. Also after Completing the quest(you have to complete it not just abandon) make sure that you backed up your save before conducting the Ritual(I am not showing how to do this step in the video first time but it is in the captions). -
sp8787
addikt
Ez nem tudom breaking news e barkinek is de a "Scrapping with the Shamos" Event nagyon gyors es nagy mennyisegben dobja a Jewel-eket.
-
twi452
senior tag
Én is kifarmoltam szinte majdnem az összes low rank armort de annyira nem bánom mert nem tűnt eszetlen grindnek. Questeknél is az 50 perceseknél ha volt másik szörny akkor belefért, hogy azokat is leüssem úgyhogy azért szépen összejöttek az alapanyagok. A másik meg kezdőként sokat gyakoroltam a fegyverekkel ezeken a dögökön és még úgy 8-9 fegyver biztos van amit meg akarok tanulni..
Valamelyik nap néztem magyar streamert.. charge blade-el ment és a cuccokból ítélve ő is beletett már jópár órát de annyira fogalma sem volt a fegyver alap koncepciójáról sem..ütögette simán axe formában a szörnyet fika sebzéssel (de leginkább mellé) aztán amikor állandóan lenyomta a dög akkor szídta a játékot.. az egészben csak az volt jó, hogy rendesen felnyomta az agyát
-
sp8787
addikt
Nekem nagy tanulsag ,hogy nem kellett volna Low Rank armorokat farmolni egyaltalan. Eleg sokat farmoltam volt tobb komplet set-em es semmi szukseg nem volt ra. Utana nem is upgradeltem mert nem volt semmi ertelme.
A jatek nagyon megeri az arat ebben teljesen egyet ertunk.
Az itteni tapasztaltabb kollegak azert nem tul sok infot adnak hozza a topic-hoz. Ezt nem flame-bol mondom de ugye vannak itt paran akik mar tobb reszt vegig vittek ha jol tudom. Ehhez kepes meg topic osszefoglalo sincs. Vagy egy egyszeru ne b*ssz el 20 orat felesleges redundant marhasagokra.
-
twi452
senior tag
Tegnap én is eljutottam a piros csillagos monsterekhez a storyval..
Szóval most kb ez egy New game + játékmód mert kezdhetem elölről a gyűjtögetést, hogy tudjak craftolni jobb cuccokat...
Azt hiszem már most bőven megérte azt a 13ezret amit fizettem érte, így majdnem 60 óra után sem érzem még, hogy kezdenék ráunni meg ugye még csomó minden tennivaló vanTegnap a sivatagos pályára mentem felfedezni az öreg rathalos nyomait kutatva és volt egy delivery-m amihez a mocsaras nagy halszerű dögnek egy cucca kellett.
Sikerült úgy összehozni, hogy barroth is betalált egy-egy helyszínen meg aztán a diabolos is.. én meg csak hátradőlve figyeltem ahogy egymást ütik majd szedegettem a darabokat aztán spuri amikor az erősebb maradt csak és engem kezdett el támadni
Aztán következő körben az a repülő robbanó tojásokat dobáló dög talált meg mindig minket.. annak még nem mertem nekimenni elég para ahogy szórja a bombákat mint egy szőnyegbombázóA lényeg, hogy nagyon megérte megvenni
-
Bad Pritt
félisten
Na megvan a Watcher szett, kár, hogy szutyok.
-
twi452
senior tag
Ehhez a játékhoz kéne csomagolniuk egy kontrollert is mert tuti elkopnak a gombok amennyit nyomogatom a harc hevében xD
-
Tatyla
őstag
Az alfa és a béta armor között annyi a különbség hogy az egyik gemelhető a másiknak meg van valami plusz védelme?
-
sp8787
addikt
Azt ugye jol gondolom ,hogy ha nincs hozza cucc akkor gyakorlatilag teljesen ertelmetlen Beta set-eket csinalni.
Ez a Nergigante akkora sz*pas volt ,hogy mostmar vmi uj set-et osze kellene csapni.
-
sp8787
addikt
Mondjuk egy dolog biztos a PS4 eladasok Japanban megugrottak tole rendesen.
Japanese Sales Charts: Monster Hunter: World and PS4 Tear Apart the Competition -
Tatyla
őstag
5 millió eladott játéknál jár a Monster Hunter World
-
BOBAKILL
őstag
válasz
DaveHutt #233 üzenetére
Nekem most a hammer jön be, de a switch axe is szuper. A hammer jó nagyot sebez és a körrel (ps-en) lehet folyamatosan püfölni a jóccágokat. Ráverek párat aztán futás. Csapdával megbénítom és jöhet a chargeolt kombó.
Most tetszik a greatsword is de nem tudok jó irányba fejleszteni egyelőre úghogy majd később fejlesztem.
#sp8787: nem is gondoltam volna, én is csak beettem amit ajánlott a szakács.
durva. Érdemes szöszmötölni a kajálással is.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
DaveHutt #233 üzenetére
Bow > összes többi
Kegyetlenül körbe lehet táncolni vele bármilyen szörnyet és direktbe tudod sebezni a gyengepontjait. Megfelelő coating segítségével meg meg lehet rövidíteni a harcokat. Ha aktív az adrenalin rush és van dash potion, akkor gyakorlatilag megállás nélkül kombózhatsz vele a kívánt távolságból.
Most arra megyek rá, hogy mindig legyen az adott szörnynek megfelelő bow nálam. Van már Pulsar Bow III, Glaciar Bow I, Blazing Arch II, amit még akarok hamarosan, az a dragon elementes és a Blooming Arch vonal, csak Pukei-Pukei-t egyszer el kéne fogni egy fix Poison Sac miatt.
-
sp8787
addikt
En meg csak zabaltam ossze vissza ami jol esett.
Monster Hunter World: Kitchen Tutorial -
twi452
senior tag
válasz
DaveHutt #233 üzenetére
Nekem pl az insect az egyik favorit a charged blade mellett ha épp tankolósabb kedvemben vagyok vagy épp Thor-t megszégyenítő villámokat csapok teljesen feltöltött cuccal.. elég epic az a mozdulatsor
A bogaras bot önmagában gyenge, mindig fel kell buffolni legalább a pirossal és akkor sokkal durvább mozdulatokat nyom és nagyobbat is üt.
Repülve meg egymás után 4szer lehet ide-oda ugrani mire visszaérsz a földre
Az bogaras felhők meg még csak hab a tortán -
DaveHutt
őstag
Eltelt már több mint egy hét játékkal. Kinek mi a kedvenc fegyvere? Átálltam Great Swordra, olyan megfontolásból, hogy a Dual Blade-del kénytelen voltam túl közel menni, és így szinte mindig sebződtem, ha meleezett a beste. Great Sworddal is bekapom, de kevesebbet és könnyebb vele hit and run taktikával játszani. Beszaladok, sebzek egy nagyobbat, majd futok, amikor tolná a monsta a kemény kombóit. Nem kell folyamatosan beleállni, hogy meglegyen a sebzés.
Próbáltam az Insect Blade-et még az elején, de az nem volt vmi effektív. Sok akrobatika mellett is kevés volt a sebzése.
Íjakkal lehet solozni? A heavy bowgunt csapatban vittem már, az igen kellemes, ha nem téged ütnek. -
twi452
senior tag
Én most hagytam abba mára..egy rathalos és egy anja is elsétált az expedíción.. mindkettő már koponyás volt.. ezt annyira gyűlölöm xD
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Bad Pritt #224 üzenetére
Tobi-Kadachi volt a legkönyebb nekem. Ugye cinematic után a fészkében harcoltunk, sebzést nem tudott szerencsétlen bevinni úgy, hogy bow-val voltam - folyamatosan lőttem a farkát vagy a fejét, amikor meg felmászott a fára, le is esett egyből. Mivel gyorsan menekül, 11 perc volt solo-ban. Egy igazán veszélyes támadása van, amikor felugrik és kis hatásszünet után odavág a farkával felülről, azzal ki is tud végezni majdnem teljes HP-ról.
És sajnos a neve nem jelent semmit japánul, fantázianév, repülő valami osztcső
Legjobb az volt, amikor falmortam egyszer, elmenekült Anja felé és Anja MINKET kezdett támadni és nem triggerelte a turf wart, aztán megjelent egy Great Jagras is, ami szintén nem triggerelte Anjával a turf warját
-
Bad Pritt
félisten
Megvolt Anjanath egyedül, ez valami frenetikusan epic fight volt! Rathalos turf wart is sikerült triggerelni, úgy földhözb*szta szerencsétlen Anji-t, hogy öröm volt nézni.
Ennél amúgy Tobi Kadachi nehezebb volt számomra, itt tényleg annyi volt a lényeg, hogy el kellett kerülni a fejét mindig. -
DaveHutt
őstag
válasz
Szeszpancs #219 üzenetére
Nincs róla információ. Mint tudjuk a Sony nem kívánja ezt a funkciót.
-
3L1T3
addikt
válasz
Szeszpancs #219 üzenetére
-
Szeszpancs
újonc
Szevasztok! Arra lennék kíváncsi hogy crossplay mikor várható Xbox/Ps4-re?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Silterax #217 üzenetére
Egyeztessünk majd, én benne vagyok, köszönöm szépen. (ma már nem, Cloverfield 3-at nézek:
)
(#215) sp8787
Join Quest-nél ha kiválasztom hogy High Rank-on Zhorát akarok, kb mindig talált csapatot ahova be tudtam menni. 6-7 kör után meglett az elegendő nyersanyagom már. Zhorás dual sword-höz meg csontokat kellett guberálnom
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy napja próbálom megölni a Pink Rathiant, de nem megy. Szerintem én itt most leteszem a játékot egy két hétre, mert félő, hogy kivágom a konzolt az ablakon. (És nem, nincs SOS flare segítség, mert soha senki nem csatlakozik be és soha senki nem is posztolja ezt a küldetést így máshoz sem tudok becsatlakozni.)
-
Silterax
tag
válasz
Adam_Shepard #208 üzenetére
Küldetések előtt belehet váltani, megdupláza a pénz jutalmat
-
Silterax
tag
válasz
Adam_Shepard #202 üzenetére
Ahogy haladsz a történetben megfog jeleni egy öreg hölgy a központban és az itemeket pontokért cserébe átfogja alakítani. Példáúl egy mega potion 20 pontba kerül. Neked
ezért adni kell neki mondjuk 7 darab iron ore-t. Egy iron ore a te listádon 3 pontot ér. Minden nyersanyag különböző pontszámal rendelkezik. Vannak a nagyon értékes tárgyak is. Rathalos Plate 200 pontba kerül, de cserébe csak a Silver Wyverian Print ticketet fogad el ami 100 pontot ér a te listádon. Rathalos Ruby 300 pont és majd oda kell a golden ticket. -
BOBAKILL
őstag
Most néztem hogy van egy malac a hajón amivel lehet valamit kezdeni.
Láttam eddig is és megsimogattam de egy idő után fellök. Gondolom abba kell hagyni vagy ilyesmi. Majd este kipróbálom, nekem ez újdonság volt.
Ja és most jöttem rá hogy húst sütni is lehet. Előbb-utóbb beletanulok mindenbe. Szép lassan.
Tegnap meg kellett ölni egy Paolumut. Sajnáltam nagyon mert nekem tetszett, nagyon kis aranyos.
Meglepődtem mikor lufivá változott.Viszont repülve nem szereti a shock lövedéket amit a csúzlival lehet kilőni. (most nem jut eszembe a neve) Egyből lehulott a levegőből.
Kezdek belejönni a játékba, valamiért a Hammer jött be nekem igazán. Igazi munkásököl, odacsap ahova köll.A longsword-öt nem próbáltam még, lehet célszerűbb lenne használni mert hosszabb.
-
Adam_Shepard
addikt
ezek a ticketek mire jók?
-
Silterax
tag
HR15 a főküldi befejezéséig, utána felrak HR29. Lesz még egy küldetés ami felrak HR38-ra. Utána nekkem a HR39-es szint 5 szörny volt. Expedíció módban nem számolja a tapasztalati pontokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- One mobilszolgáltatások
- Kompakt vízhűtés
- Milyen autót vegyek?
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53