Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pete55555

addikt

válasz bicajoskema #552 üzenetére

Jöhet nyogodtan, az én házamra gondolsz szerintem :)

Táp mindegy merre néz, meg lehet oldani, hogy kapjon levegőt, de mindkét elhelyezés felvet "problémákat".
    Ha alulról szív, ugye alulra kell kivágás, és nyilván lesz lába a háznak, és lehet pont oda esne, ahol a kivágás lesz. Pont ezért én felülről szívóra raktam be, az alaplap tartó lemez alatt van kb 1.5-2 cm hely, így nincs vele gond.
    Elölről 20 cm-s ventitől kapja a levegőt az egész ház, többek között a táp is, így minden kap elég levegőt.

Alaplap tartó lemez igazából majdnem mindegy miből van, de én direkt úgy terveztem, hogy elválassza a két részt. Persze a kábeleknek hagytam kivágásokat. A venti nagyobb része a felső részbe lóg bele, így az a rész (alaplap, VGA, CPU) több levegőt kap, és az alaplapi tálcát tartó rétegelt lemez lap elválasztja a két "légteret" egymástól, így megakadályozva, hogy felülről esetleg alulra menjen a meleg/használt levegőből.

Szerk: Most nekem is szét van szedve, vettem új alaplapot, CPU-t és kicsit átszabom a házat. Hátulra a CPU, és a HDD keret mögé rakok majd kivágásokat, mert szerintem nincs elég helye a meleg levegőnek távozni

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák