Hirdetés
-
PROHARDVER!
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demo07
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy ide kell e írnom gyakorlati modding kérdéssel is, de "rajzot"(vázlatnak elég, annyira nem vagyok ügyes ebben) én is mindig csinálok mielőtt valaminek neki esek bárminek is, így bedobom hátha megkapom a választ amiért jöttem
Adott a gépház, meg a dolgok nagy része már benne is van... ami még nincsen és így a kérdés felmerült...épített vízre váltás miatt kicsit belenyúlnék a ház 1 pontjába, nevezetesen a HDD Tray aminek kellene átesnie egy minimális módosításon!
A gép váza a fiókok mögött érintetlen marad!
Viszont most vannak gyári takarók elemek, ezek lekerülnek és helyettük egy 5mm Plexi/Akril lap lenne tervben!Erre menne kettő viszonylag súlyos darab...
-1db D5 revo pumpa (folyadék nélkül is 950 gramm, folyadékkal kb 1200-1300 gramm lesz)
-1db 250-es tartály (folyadék nélkül a gyáriak szerint KB 800 gramm, folyadékkal kb 1200-1300 gramm)Maga a plexi takaró lap felülete H:460 x SZ:160 x M:5 mm lenne!
Minimum 6 helyen lenne a ház gyári részéhez rögzítve hátulról rejtett csavarral az anyagba belehúzva!
Plusz maga a pumpa és a tartály átmenő csavarjai, amik szintén le lennének kontrázva a házhoz!Szóval véleményetek szerint elég lenne egy 5mm plexi/akril lap erre a célra?
Rezonancia és hajlás nélkül kibírja ezt a súlyt?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Corsair iCUE QL120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Újszerű - DEEPCOOL Castle 240EX A-RGB WH vízhűtés
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest