- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
didyman
őstag
Az USB tápellátása ritka kivételtől eltekintve állítható a készenléti 5V és az üzemi 5V között. Ha mégsem egy szabad molex csatlakozóval el van intézve a dolog, hátlaplemezre lehet neki csatlakozót csinálni és akkor az USB is szabadon marad különösebb buhera nélkül. 5V-os reléből ritka az olyan, ami 150mA feletti áramot kér (30A-ig)
-
CounterBoci
senior tag
Ezt most nem értem. Analóg kijelzőm van, ami ugyan az mint egy voltmérő, csak db-es skálával. És úgy kellene beállítanom, hogy az legyen a maximum állás, ami felett a végfok már torzít. Beállíthatnám hallás után is, de az elég kokkerós. Az tény, hogy szakmai hátterem nemsok van, én így gondolom el.
Vagy különböző frekvenciákon ugyan az a feszültség mást jelent egy ilyen műszerben? Elvileg nem, mert egyenirányítva kerül a jel a kijelzőre, különben meg se mozduona.
[Szerkesztve] -
SN2O
aktív tag
-
REDeath
őstag
Már tudom, én is szikszalaggal fogom csinálni. A csatikat meg le tudom venni mert tudok kölcsönkérni ilyen molex lepattintót, meg UTP fogót stb... viszont írtátok hogy az alaplap tápkábelét csak szerszámmal tudom levenni. ezzel a molexpattintóval le lehet azt is vag azt full szét kell csavarozni? ja és annak a végén szét lehet olyan szélesre feszíteni a harisnyát? mert ugye az ilyen széles-lapos... gondloom nyúlik, de nem tudom mennyire...(Azért meg nem veszek külön ilyen IDE kábel harisnyát hogy rátegyem
)
-
Ferdzsoo
addikt
Huh bakker az azért kemény, még jóhogy nem szált el a tápod.
Biztos szerencsésen értek össze a vezetékek. (gondolom mindkettő a földel)
Durvás.
Hát a molex csatit én próbáltam már mindennel leszedni, nemtom akkor nektek nagyon spéci csavarhúzótok van mert nekem semmivel nem ment. Nagyon sokat szívtam..
De már hálaégnek kész! -
And
veterán
Az USB-csatlakozóé portonként valóban annyi, az RS232-esen viszont ez nem értelmezhető, mivel azon nincsen közvetlen tápfeszültség. A PS2-es portokra nem látok ilyen specifikációt, de pl. itt: [link] is csak max. 100mA-es nagysegrendre tippelnek. Az alaplapon valszeg van biztosíték, de eilyen kisméretű csatlakozófelület tényleg nem nagyon alkalmas A-es nagyságrendű áramok továbbítására (a régebbi DIN keyboard-csatlakozók tápága volt 1A-es biztosítékkal ellátva).
#2253: a PS/2 egér- és billenyűportokon +5V -os tápfesz jelenik meg, de a terhelhetőségről ez önmagában semmit sem mond. -
bogingrol
aktív tag
PH!-t szeretem mert mindig tud kellemes csalodasokat okozni
a purhabot ajanlottak, dombormu szeru feluletet szeretnek kidolgozni, de nem tom mi az ami jo alapja lehetnne.nem szeretnem agyon furni a hazam oldalat szeretnem ugy megcsinalni hogy kivulrol is szep legyen de ha kinyitom ne legyen az hogy ''huuu basszus mi ez a taknyolas''es azt ajanlottak hogy purhab+glett. na most en leragadtam mert hobby piktor is vagyok, de glettrol meg csak arrol hallottam amit a piktorok a falra kenynek.van masmilyen is?
es kosze a segitokeszseget
[Szerkesztve] -
Batman2
őstag
. . .Ha van a készülékhez gyárilag garancia vállalva, akkor mindegy, hogy mennyibe kerül, el kell fogadni a garanciális reklamációs, vagy csere igényt. Ha nagyon kötözködnek, akkor hivatalosan a megfelelő szakmühely be kell vizsgálja a készüléket, hogy helyesen működik e vagy sem és csak az után lehetséges a csere, hiba esetén, de a gyakorlatban - mivel sok esetben nem javíthatók eleve ezeke a termékek - azonnal cserélik probléma esetén.
Üdv.:
LukE: Az asztalveréssel én is egyetértek, én sohasem hagyom, ha ilyesmi problémám van, eddig még mindíg el tudtam erni, hogy rendezzék az ügyet, ha más nem, asztal csapkodással, de méginkább a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséggel fenyegetőzve.
Előtte persze tájékozódtam a dolgokról a felügyelőségtől és valóban kész voltam, ha kell el is indítani a folyamatot. De erre nem került sor, mindíg hamarabb elintézték.
Üdv.:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Suzuki topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged