Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
válasz
(Bundás) #5520 üzenetére
Hát igazából szerintem logikusabb lenne a párhuzamos kötés. Az jó ha a fanmate 6W-os. Nézd meg mekkora teljesítményfelvétel van a ventikre írva, amiket használni akarsz, és ha a kettő összege nem nagyobb 6W-nál, akkor rá lehet kötni mindkettőt. Én valahogy így csinálnám:
-
Szab02
aktív tag
-
DeltaPower
addikt
válasz
(Bundás) #3879 üzenetére
köszi a tippet
nekem olyan kellene hogy maszkolószalaggal körbemaszkolok egy mintát, majd szép óvatosan ecsettel rákenem a löttyöt, amitől befehéredik a plexi. mennyire lest rusnya a nitrótól?
plusz van a házamon egy plexi led-ablak, ami mögött a kék led zavaróan erősen világít, vhogy be akarom mattítani, hátha segít. -
Csapi007
veterán
válasz
(Bundás) #3698 üzenetére
Bocsi.
A Freezer-t rá tudtam dugni az alaplapra, windows alól szabályzova is van. Nem ez a probléma.
Szóval van egy házventi ami 4 pines. Az a kérdésem hogy létezik-e olyan kábel ami 4 pines apa és 3 pines anya. Mert a 4 pines ventit beledugnám és a másik végét meg a három pines külön ventiszabályzóba kötném.
Szerinted? -
sz0k3e_
aktív tag
válasz
(Bundás) #3362 üzenetére
jaja tenksz, nem arra gondoltam h azt még halkítva mennyi motorhangja van, bár az a 17-19dB-ból inkább a 19et hiszem el, és akkor még egy kicsit levenni, 16dBA vagy alá lenne az ideális, de ez már csak nagyon részletkérdés
a kérdés inkább arra irányult h alapból (12V) van-e motorhangja -
!Overdose!
őstag
válasz
(Bundás) #3358 üzenetére
12 centisről nem tudok!
Sajna nem tudom hol lehet kapni ugyanis nekünk tele van ilyenekkel a garázs!
Ezért is ajánlom inkább a dekopírt, mert ahhoz olcsó még a minőségi fűrészlap is!
De rossz lappal is lehet vágni, ha eltörik az inkább az avatatlan kéz hibája, mint a lapé! -
sz0k3e_
aktív tag
válasz
(Bundás) #3353 üzenetére
És azt nem tudod, vagy esetleg más, hogy mi az ami kattog benne? Nem lehet kicserélni olyanra, mint más ventikben, hogy ne kattogjon, vagy legalábbis ne ilyen hangosan?
Amúgy én a ház oldalát dekopírfűrésszel vágtam ki, nem lett a legszebb, de nem is olyan vészes. egy kis igazítással meg utánafestéssel egész normális lenne -
szandisas
őstag
válasz
(Bundás) #3275 üzenetére
igaz igaz... lehet jobb lenne. minél többet nézegetem annál feltűnőbb: a Chieftec cég beletesz egy kilós dizájnos vasat feleslegesen, értelmetlenül??
megkérdezem a Dragon tulajokat hátha tudnak segíteni... Látom, hogy szép nagy és erős a ház, de akkor sem kéne olyat tenni vele amit nem kellene... végülis... pár szegecs és újra a régi
-
szandisas
őstag
válasz
(Bundás) #3273 üzenetére
megnéztem tüzetesebben azt a valamit, és semmit nem szolgál szerintem ( tutira csak a gyártó tudja, vagy még ők se
) ahogy méresgettem 10,2 cm az AC Freezer, 11,2 cm a Sonic Tower... egy pici hely még van addig a kiszerelendő vasig, nagyon necces, hogy beférjen...
szal marad a kivágás... lehet holnap meg is csinálom
-
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
(Bundás) #2487 üzenetére
Ez nemhiszem hogy szabályoz, mert 2 pines a venti... szal van a fekete + piros vezeték, több nincs.. szabályozáshoz a sárga is kellene sztem
2 venti azért lenne érdekes, mivel utánajártam a mostaninak és ez 3000rpmel pörög és állítólag 35-40 cfm levegőt szállít... na már most, ált egy 8cm venti nem szállít csak 25 cfm körül, de viszont halkak.. azért gondolom úgy hogy 2 venti megoldás lenne mert a 2ő biztosan átjáratná a levegőt... Most is poros, de következő kivételnél nagytakarítást fogok végezni rajta, és havonta 1* az egész gép takarítva lesz... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest