Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
oneal1 #18631 üzenetére
Lássuk:
Adataimnál látjátok, hogy mi van a gépben, ebből a lap, a proci, a memória, az SSD és VGA, ami új. Ez utóbbi kettőt gariba cserélték, amikor beállítottam a boltba a fent írt hibával. Vagyis tápon, a HDD-n, a gépházon és az optikai meghajtón kívül minden új, ezek lassan 4 évesek lesznek. De mindegyik alkatrész hibáját kizártam egy csere alkatrész tesztelésével.
Jelenleg teszt üzemben megyek, proci-VGA-val és az SSD-vel, ez egy tegnap telepített win. Ma rádugtam a VGA-t és 3 órán belül fagyott. Most kivettem és még nem volt azóta fagyás. DE, mielőtt rákennétek a VGA-ra a dolgotSzámtalanszor teszteltem terhelés alatt, sosem fagyott. (játék és teljes képernyős alkalmazás) illetve úgy is volt fagyás, hogy kivettem és ráadásul az még a régebbi VGA volt, amit erre gariztattam. Szóval én szinte biztosra veszem, hogy nem a VGA a ludas, de...
mindenesetre, kösz, hogyha foglalkoztok vele, két éve küszködök a hibakereséssel, a fél idegrendszerem és szinte a családi béke is ráment
-
imibogyo
veterán
válasz
oneal1 #18623 üzenetére
Szerintem erre gondolt, de itt már látom a kérdésedet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged