- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oneal1
senior tag
válasz
_stick_ #18632 üzenetére
húhh!
Nem egyszerű a szitu!
Egyszer voltak nálam hasonló tünetek, jó-pár éve. Akkor már nem volt sajnos garis a VGA-m így kicseréltetni nem tudtam, viszont szinte kizáráros alapon arra jutottam, hogy az volt a ludas!
Nekem sem játékok alatt fagyott, azt hiszem valami 2d-s képi megjelenítéshez volt köze, youtube, filmek stb...
érthetetlen volt az egész, megjártam több szervizt, sehol nem volt érdemi segítség csak hogy vegyek újat.... mondom köszi baszki ezt én is kitaláltam!Nem rosszindulatból, de sok szemétséget láttam már ebben a szakmában, szóval:
Azért fura, hogy az SSD-t és a VGA-t cserélték, pláne egyszerre.
Valamint hogy a VGA- csere az tuti megtörtént? értem ez alatt, hogy valóban újat kaptál e, serialszám stb.azért kérdezgetem ennyire a VGA-t mert szerintem 90% hogy az a ludas
-
Kernel
nagyúr
válasz
_stick_ #18618 üzenetére
HDD-t jobb lehet közelebb rakni a táphoz, mert némelyik érzékeny a feszültségesésre.
Ha van lehetőség, akkor külön ágon legyen szerintem a HDD és DVD-író. SSD mindegy, vagy tenném inkább az utóbbira, mivel a DVD úgyis ritkán van használatban.
Egyébként az SSD csak az 5V-ot használja, a DVD-író motorja viszont a 12 V-ról veszi az áramot, míg 5 V-ról a logikai áramkörök mennek.
-
Kernel
nagyúr
válasz
_stick_ #18523 üzenetére
Annyira nem tud ingadozni, hogy a tápegység ne tudná kiszabályozni, stabilizálni, miután ez az üzemszerű dolga, és ezt elég széles határok között tudja.
Azt már észre lehetne venni az izzólámpákon is, ha komolyan ingadozna. (Bár ez ma már a LED-ek korában nem magától értetődő, aminek szintén van stabilizált fajtája). Kisebb vibrálás viszont semmi, nincs jelentősége.
-
Kernel
nagyúr
válasz
_stick_ #18521 üzenetére
Könnyen kipróbálhattad volna anélkül is, bár szerintem felesleges, mert elvileg nem okozhatja. Az csak átvezeti a 230 V-ot, valamint varisztoros, szikraközös védelmek szoktak benne lenni, ami normál üzemben mintha ott sem lenne.
Villámláskor, illetve hálózati túlfeszültségnél megy zárlatba a varisztor vagy ível át a szikraköz, illetve olvad ki a biztosíték, ha van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged