- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
Remélem, hogy most már világos, hogy mit is akartam kifejezni a korábbi, talán kissé pongyolán fogalmazott mondatommal. Az talán jobban hangzik, hogy a vezetékek mentén váltakozó előjellel becsatolt rész-zavarójelek kioltják egymást.
Megdolgoztál vele!
Nem kellett volna! 
Nem állítottam az általad elmagyarázottaknak az ellenkezőjét egy pillanatig sem. Ugyanakkor ragaszkodom ahhoz, hogy a második ábra esetén ne csak a csavart vezetékek között haladó változó mágneses teret vedd figyelembe, mert nem csak az hat. Van azon kívül is. Az pedig egyformán hat mindkét vezetékre. Ráadásul szerintem az adja az indukált áram "javát". Mindamellett a kioltás elmélete továbbra is érvényes marad a gyakorlatban is. Mindkét irányban.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Corsair CX500 (CMPSU-500CX) 500W tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem kellett volna!