Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CsiguszMaxim

senior tag

Halihó! Egy másik topikban már kérdeztem hasonlót de kicsit átfgalmaztam és talán ide jobban illik. A konkrét problémám az hogy van most egy új konfig de ház vagyis bekapcsoló gomb nincs. Szeretném elindítani valahogy a gépet de úgy, hogy nehogy valamit tönkre tegyek mert annyit már én is tudok hogy sokmindennek nem használ ha összeérinted őket valami vezetővel. Van ugye az a két tüske amelyikre a bekapcsoló gomb kábeleit dugod, ezekkel kell valamit dolgoznzi (ajánlották itt a csavarhúzós összeérintés). Na most ezen felbuzdulva okosodnék is egy kicsit és érdekelne hogy tulajdonképpen egy alaplapi bekapcsolási metódus meg maga a pc bekapcsoló gomb hogyan is működik. Evediens dolgok ezek tudom sok mindenkinek de sajnos nekem nem. Nem tudom például magának a kapcsolónak a metódusát hogy folyamatos kapcsolatot biztosít e a két tüske között vagy csak egyszeri a zárás. Már lehet a kérdéseimben is van blödség ezért is megköszönném ha valaki pontosan érthető módon elmagyarázná ezt az egész folyamatot. :R

Új hozzászólás Aktív témák