- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
Halihó! Egy másik topikban már kérdeztem hasonlót de kicsit átfgalmaztam és talán ide jobban illik. A konkrét problémám az hogy van most egy új konfig de ház vagyis bekapcsoló gomb nincs. Szeretném elindítani valahogy a gépet de úgy, hogy nehogy valamit tönkre tegyek mert annyit már én is tudok hogy sokmindennek nem használ ha összeérinted őket valami vezetővel. Van ugye az a két tüske amelyikre a bekapcsoló gomb kábeleit dugod, ezekkel kell valamit dolgoznzi (ajánlották itt a csavarhúzós összeérintés). Na most ezen felbuzdulva okosodnék is egy kicsit és érdekelne hogy tulajdonképpen egy alaplapi bekapcsolási metódus meg maga a pc bekapcsoló gomb hogyan is működik. Evediens dolgok ezek tudom sok mindenkinek de sajnos nekem nem. Nem tudom például magának a kapcsolónak a metódusát hogy folyamatos kapcsolatot biztosít e a két tüske között vagy csak egyszeri a zárás. Már lehet a kérdéseimben is van blödség ezért is megköszönném ha valaki pontosan érthető módon elmagyarázná ezt az egész folyamatot.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő