- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Logitech x-230 / z-3e 2.1 tapasztalatokat
- 3D nyomtatás
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
azért én a helyedben megnézném a fehér és a kék ledeket nagyobb ellenállással,mennyi is az annyi...talán mert csak hogy egy példát emlitsek,a bringa villogóban nekem negyed éve vett fehér és kék viztiszta átm.5-ös extrafényesek tökéletesen mentek 2db nimh akksiról, 2,4 voltról,és nincs fesz.konverter benne.. áramra se csapd be magad a kék leddel,amit irtál,a régi modellekre volt igaz,amik ez mellett is rémgyengén világitottak....ja,én is a Konthában vásárolok...
egyébként mindig a tiszta munka a próba.fogj mondjuk egy 470ohmos ellenállást,próbáld ki azon a ledet,meg tudod mérni,mennyi is esik rajta,kisebb árammal is ugyanazt méred,és tuti nem veszélyeztetsz semmit.aztán már ki tudod számolni.az rgb ledben meg gond lehet,ha valami szinváltót csinálsz,hogy pl.a fehér/tiszta köztes szinekhez piszok sokat kell az árammal játszani,mert nagyon nem lesz egyforma.de egyébként a sorbakötés t hogy értetted? az rgb ledeket?mert azokon ugye 1 közös láb+3 szin van,nem tudod őket szinenként sorba kötni...
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest