- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
válasz
Spancer RE #4112 üzenetére
én csak alaplapra kötötttem egy sima molexes ventit és ott nem is volt sárga drot, amúgy az tényleg csak fordulatszámot jelez vissza, ha pedig molexre kötöd ott dsemmi értelme, sztem hagyd ki nyugodtan. nem vok nag szaki de még azt tom elképzelni h a kimaradt sárgát az alaplapon a megfelelő helyre bekötöd és akkor még ki is jelezné de ez csak egy laikus 5let, de a kapcsolóhoz tuti nem kell sárga drót a venti részéről.
ami meg a molexbekötést ill, én ovatosan kiszedtem azokat a tüskéket amik nekem kellettek, és óvatosan egy apró cinpöttyel odafogtam hozzá és utána visszadugtam a tüskéket a helyükre, csak annyi látszik h +2 drót jönn ki a molex csatiból.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- 4 db érhető el (130/131/132/133) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest