- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Czimby #20133 üzenetére
- A kondenzátorok száma nem számottevő, inkább a kapacitásuk az. Ebből a szempontből a 10 kondi eredő kapacitása valószínűleg nagyobb, de szvsz az 1 kondissal is rendben leszel.
- Baja ilyesmitől rendeltetésszerűen (ha nem zárlatos a nyák pl.) nem lehet. A PWM jelnek 5 ventivel még meg kell birkóznia. Korábban építettem két ilyen elosztót, de arra 10 csatlakozó mellé már tettem egy erősítő tranzisztort a PWM jelnek. Ha jól emlékszem, 10 a max amit bír még papíron a PWM, én amiatt tettem rá ezt, hogyha a két 10-eset egymásra kötnék.
- A termisztoros móka nem rossz, működhet PC ventikkel, azonban két dolog fontos:
A termisztort áramló levegőben, vagy valamilyen jó hővezető és kis hőtehetetlenségű részhez fogatva kell használni. Másképp megviccelhet.
A meghajtó amit linkeltél a célhőmérséklet alatt is járatja a ventiket alapjáraton. Ez persze lehet jó és lehet rossz is, csak érdemes rá figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Borderlands 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- E-roller topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid Lite 240 INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- be quiet! Dark Rock Pro TR4 INGYEN FOXPOST
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest