- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0mBd1gg3R #20043 üzenetére
Ne bajlódj a relékkel:
Egy kicsit költségesebb, de hidd el, imádni fogod! Én is az a barkácsolós fajta vagyok, de rávettem magam, hogy kipróbáljam. Utánaszámolva árban ugyanis nem jöttem volna ki jobban, ha hasonlóan gyári minőséget akarok elérni.
Ha van fázisod is, és nullád is a villanykapcsolóknál: Sonoff T1 RF
Ha nincs fázisod, akkor a kapcsoló után/izzók elé: Sonoff RF
Előbbit a kapcsoló helyére tudod tenni, utóbbit a kapcsoló után/ lámpatestek előtt. Utóbbi esetben a fizikai kapcsolót felkapcsolva kell tartani, ha lekapcsolod értelemszerűen nem kap áramot a sonoff sem, így oda a varázs. Meg lehet tanítani nekik RF távirányítót (én vettem ilyeneket), de akár a kocsi távirányítóját is (nem mindet, a kontakt nélküli kulcsokét pl nem tudtam).
Gyakorlatilag mikor hazaérek és bezárom a kocsit a ház előtt, felkapcsolnak a lámpák. Mikor beérek, és benyitom az ajtót, akkor egy rf nyitásérzékelő lekapcsolja őket. Vissza irányba amikor megyek ki, és nyitom az ajtót, akkor lámpák fel, amikor kinyitom az autót, lámpák le. Mindezt wifi nélkül. Ha be lesz üzemelve a home-server, akkor még okosítok rajta (pl hogy nappal ugyan ezekre ne kapcsoljon
)
minek?:S Wifisből és RGBW-ből ugyan nem próbáltam még ezeket, de távirányítós verziót sima RGB-set igen. Egy apró bajom volt vele össz-vissz: A klímát is kapcsolta a távirányítón a kikapcs gomb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400