- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos fejegységek
- Hobby elektronika
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Meg is rendeltem, majd meghozzák 1-2 hónap múlva, de már várom, Köszönöm. A távirányítós dolog nekem max hangfalat befolyásolna, de nem látom értelmét azzal bajlódnom, mikor a telefonom úgyis nálam van mindig.
Más:
Régebben nézelődtem 90 fokos 24 pin-es tápcsatlakozókat, de max alin vagy ebayen láttam. Most eszembejutott a Merlinhardver és rögtön 2 fajtát is találtam, nekem laikusként csak az tűnik fel, hogy az egyik drágább a másiknál(meg ami oda van írva).
Cooler Master ATX 24-Pin 90°-Adapter
Cooler Master ATX 24-Pin 90°-Adapter kondenzátorralGyakorlatban miben jobb a kondis? Azt vegyem? (Ha kell a konfigom a Cuccaimnál le van írva)
Előre is köszönöm.
-
tvamos
nagyúr
válasz
razorbenke92
üzenetére
Hogy kötötted össze a rendszert a kocsi ajtajával?
-
válasz
razorbenke92
üzenetére
Köszönöm a választ, átnézem ezt a sonoff portfóliót, közben a kollégám is mondott valamit amit ezzel csinált meg otthon csak ő wifit említett, de mostmár átnézem mi mit tud.
Igazából 2 kapcsoló a házban van szerintem mindegyik közel a konnektorhoz úgyhogy táp megoldható, a harmadik meg a villanyóraszekrénynél, valahogy ott is megoldanám szerintem, azt amúgy is meg kellene jelenlegi formájában szüntetni mert nem kültéri kapcsoló, szerencsére esőtől védett helyen van, mondjuk vagy 20 éve ott van úgyhogy jól bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen routert?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Robotporszívók
- World of Tanks - MMO
- Androidos fejegységek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Chieftec GPS-500 / Csavarmatricás!
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő