- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerenda110
aktív tag
Üdv mindenkinek. Volna egy phanteks enthoo evolv itx házam, és szeretném RGB szallagok meg spékelni(tudom nem ad fpst) mivel tetszik. Kérdésem, ha a házba is szeretnék 1db ledes aura sync ventit, és ugyan ilyen 120as ventit a proci hűtőre is. A lapon egy Asus Strix b250i és van rajta RGB csatlakozó, de sajnos csak 1db. És a ventiknek is van 1 csatlakozója. Milyen hubot vegyek amibe be tudom kötni? Mert a ház elejébe is szeretnék körbe mert pont jól nézne ki ha a belső részéből világitana ki. Remélem érthetően írtam le amit szeretnék. Sajnos telefonról írok és eléggé macera a folyamatos javítás mellett. Jelenleg építem a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- EVGA Supernova 850 GT
- AMD Wraith Prism AM4 Proci hűtő RGB
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest