- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
S3RIOUS
tag
Sziasztok! Egy olyan modding ötletem van, amihez információs segítség kellene.
A tervem nem más, mint egy asztali pc házának bal oldalát úgy átalakítani, hogy amikor a pc-t elindítom, a led monitor egy motor segítségével forduljon ki a számítógépház bal oldaláról.Magyarul az az elképzelésem, hogy ráépítem a monitort kifordítható formában a számítógépház bal oldalára, melyet kinyílt állapotban fel-le döntögetni is lehessen manuálisan.
Arra gondoltam, hogy ezt vagy fogaskerék megoldással, vagy pedig valami szíj megoldással lehetne kivitelezni, de akkor is maradtak bennem kérdések, pl. arról, hogy a kifordítás ugyebár körülbelül 90°-ban történik, tehát hogy ne menjen tovább, és ha kikapcsolom a gépet, akkor meg visszacsukódjon.
Szerintetek hülye elképzelés? Én látok benne lehetőséget és szerintem megoldható, csak nem vagyok annyira otthon a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Jonsbo C2
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest