- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Szeretném kikérni a tapasztaltak véleményét egy kérdésben, teljesen zöldfülű vagyok a témában, és nagyon nem is szeretnék belemélyedni. Szóval adott egy Cooler Master Elite 110 ház:
Ebben van egy ITX konfig PICOPSU-val, tehát nem fog belekerülni ATX-es tápegység. Így a pirossal bekeretezett részen van egy nagy lyuk. Ha kicsit jobban megnézzük látjuk, hogy a kinyúló keret is 2-2 csavarral van rögzítve magához a házhoz - az egyik oldalon ezeket is bekarikáztam pirossal -, tehát gond nélkül el lehet távolítani. Így marad egy téglalap alapú lyuk a ház hátulján, és mellette 4 csavarhely. Ide gondoltam, hogy teszek valamilyen fekete rácsos anyagot, és a négy csavarral, amivel eddig a keret volt rögzítve felrakom. A kérdés, hogy milyen anyagot és honnan kellene kerítenem? Itt szeretném kérni a segítségeteket, hogy mit és honnan lenne ajánlott ide beszerelni.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Elden Ring
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest