- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CheGhost
aktív tag
válasz
Lompos48 #16231 üzenetére
Helló!
Köszönöm a válaszodat!
Nem akartam nagyon a részletekbe belemenni itt, de ha már felmerült, akkor néhány gondolatomat megosztom... Kezdeném ott, hogy minden tanácsot elfogadok és megfontolok, mert nem elektronikával, vagy villamos dolgokkal foglalkozok.A rajzok és alkatrészek elemzésével már egy kis időt eltöltöttem, és néhány dolgot már értek ebben a kapcsolásban.
A táp rész nekem is gyanús egy kicsit, ha jól sejtem, akkor ugyan az a részlet az U4-gyel jelölt "linear regulator" nevű elemre gondolunk mind a ketten. Egyenlőre ezt a részt hagynám, ahogy van, és majd később foglalkoznék egy jobb minőségű táp kialakításán (ami akár máshoz is használható lesz). Vagy rosszul gondolom, és ebben a kapcsolásban nem működne így?
Viszont, amire kíváncsi vagyok, amit eredetileg feltettem kérdést, abban tudsz (legalább néhány szóban) segíteni? Mit kellene egy helyettesítő IC-nél figyelnem? A listánál látható érték szerintem a kimeneti fesz., ebből 4,1V-os kell nekem, vagy elegendő egy kisebb, pl. a 2,5V-os? Ennél az elemnél valahogy bizonytalan vagyok, nem látom át ennek az IC-nek a dolgait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest