Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
MontyCrew #11602 üzenetére
A SATA csatlakozókat nem tudom hogyan tudnád eltávolítani azzal nem foglalkoztam, de a molex csatikat úgy, hogy belülről 2 pöcök tartja (darabonként) a visszacsúszás ellen a tűket. Egy hagyományos varrótűvel megnyomod ezeket a pöcköket, és kihúzható. Utána vissza kell hajlítani őhet, hogy visszahelyezéskor bent is maradjanak. Sorrendet nem árt megjegyezni :p
Interneten lehet méretre kapni különböző színű vastagságú, akár UV aktív harisnyákat. -
sanyek2
senior tag
válasz
MontyCrew #11600 üzenetére
Én csak a harisnyázáshoz tudnék hozzászólni, ami szerintem fölösleges. Próbálkoztam vele én is, de mivel SATA csati is volt a kábeleken, így elvetemült gondolat volt.
Túl macerás dolog viszonyítás szempontjából.
Úgy értem; egy normális tápot harisnyázva veszel meg, így eleve letudva.
Ha a jelenlegit akarod akkor értelmét nem nagyon látom, mert nincs mit csinosítgatni egy teszem azt Mercury tápon. Vagy azért mert alsó kategória vagy mert úgyis lecseréled ha újabb igényeid lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APC Back-UPS 1400VA (BX1400U-GR) szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- Corsair HX1000 1000W Moduláris, 80+Platina hatékonyságú és gyakorlatilag hangtalan
- Be Quiet System Power 7 500W 80+ Silver
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Arctic liquid Freezer II 360 A-RGB vízhűtés!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest