- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
PiSoft
tag
Köszi a szakmai áttekintést!
A táp egyébként egy ATX-es Acorp 230W-os volt, információim szerint valami belül ment ki benne, nem volt baja a ventinek. Meg amikor kioperáltam, meg is néztem természetesen. Kicsit poros volt, de a forgásával semmi gond nem volt, és a gyári leragasztó matrica is teljesen sértetlen volt. Ha majd valamikor ráérek, még be is szerelem! :)
PiSoft -
PiSoft
tag
Köszi az infót!
Az áramerősséggel nem lesz baj? (0.14A)
PiSoft -
PiSoft
tag
Ja, kifelejtettem, hogy a ventiből kilóg egy fekete és egy piros drót, harmadik nincs, és csatlakozó sincsen a két drót végén!!!
PiSoft -
PiSoft
tag
Hi!
Azt hiszem jó fórumra írom soraimat, remélem tudtok segíteni!
Beszereztem egy rossz tápból egy ventillátort (8 cm). Be szeretném építeni a házamba, hogy legyen valami ''légkondi'' benne, mert szerintem nyáron be fog sülni, ha nem teszek ellene. Előlről van is egy foglalat, amibe ventillátort lehet rakni, bár még nem mértem le, de 8 cm-esre emléxem. Eddig minden OK, de ennek a ventinek kell áram is. A ventin az áll, hogy ''DC 12V 0.14A''. A kérdésem az lenne, hogy honnan tudok én ennek a szerzetnek megfelelő áramszolgáltatást biztosítani. Ezekhez az áramdolgokhoz eléggé analfabéta vagyok elméleti szinten, gyakorlatilag megy a dolog, forrasztani, meg ilyenek simán megy. Tud valaki segíteni egy pontos leírással, hogy hogyan lehet ezt megoldani? Előre is Thanx!
Remélem nem voltam OFF ezzel a hozzászólással!
Üdv:
PiSoft
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest