Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Aktív témák
-
PiSoft
tag
Hi!
Azt hiszem jó fórumra írom soraimat, remélem tudtok segíteni!
Beszereztem egy rossz tápból egy ventillátort (8 cm). Be szeretném építeni a házamba, hogy legyen valami ''légkondi'' benne, mert szerintem nyáron be fog sülni, ha nem teszek ellene. Előlről van is egy foglalat, amibe ventillátort lehet rakni, bár még nem mértem le, de 8 cm-esre emléxem. Eddig minden OK, de ennek a ventinek kell áram is. A ventin az áll, hogy ''DC 12V 0.14A''. A kérdésem az lenne, hogy honnan tudok én ennek a szerzetnek megfelelő áramszolgáltatást biztosítani. Ezekhez az áramdolgokhoz eléggé analfabéta vagyok elméleti szinten, gyakorlatilag megy a dolog, forrasztani, meg ilyenek simán megy. Tud valaki segíteni egy pontos leírással, hogy hogyan lehet ezt megoldani? Előre is Thanx!
Remélem nem voltam OFF ezzel a hozzászólással!
Üdv:
PiSoft
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest