Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Én a magam részéről úgy döntöttem, hogy kivettem a SIM-et, az 5 k kauciót bukottnak tekintem és az e havi tört számlát egyenlítsék ki belőle (bőven fedezi), mindezt megírom nekik mailban és végeztünk.
Soha semmiféle papírt nem kaptam a kontakt személyemtől, nem is írtam alá semmit, postán kaptam egy SIM-et miután elutaltam a 6 ezret. -
csordi
csendes tag
Sziasztok!
Mi is a V&A flottában voltunk. Mi a XIII. kerületben mentünk el a Katona József u. 17-es szám alá és nem találtuk kiírva sem a cég sem a cégvezető nevét.
Az interneten rákerestünk a cégre, a net szerint a XXI. kerületben van a cég a Katona József u.-ban, de házszámot nem találtunk.Az ismerősöd melyik kerületben volt?
Jártunk bent a Telenor-nál is. Ott azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a kimenő hívások korlátozása ellenére a következő hónapokban is fogunk kapni számlát. Kilépni csak Veress Henrik meghatalmazása esetén lehetne kiegyenlített tartozás mellett. A Telenor viszont a V&A céggel áll szerződésben, így a tartozást rajtuk fogja behajtani.
Ha valaki megtud valami újat, légy szíves írja meg.
Köszönöm.
-
Zirowe
nagyúr
Holnap meglesem én is, utána meg megyek egyből rendőrségre, nem fogok itt tökölni.
Javaslom a többieknek is, akik így pórul jártak.
Bírósági útról is majd holnap mondok többet, de valószínű fizetési meghagyás lesz belőle a kaució erejéig+a kellemetlenségek a szám miatt.Nem hagyom annyiban ezeket a szarháziakat!
-
Zotttya
csendes tag
Egy ismerősöm most ment el a bedőlt flotta címére, épületet talált, de cégnév esetleg veres henrik neve az nincs ......
-
Zotttya
csendes tag
kedves Sorstársaim!
Hóközi számlánk értékét hogy lehet megtudni? és ezt a kaució ugye fedezheti? -
Zirowe
nagyúr
Beszéltem megint telenor ügyfélszolgálattal: üzleti előfizetéseknél egyéni megállapodás alapján megy az, hogy mennyi idő/pénztartozás után korlátozzák a kimenő hívásokat, illetve az én esetemben a dolog annyival bonyolódik, hogy ha nem rendezik a számlát, akkor a 180 nap után a számom visszatér a vodához.
Mókás, mert 10éve van meg, és eléggé hozzám nőtt!A másik érdekes dolog, hogy eddig nem volt beállítva jelszó az ügyintézésemhez, február óta ez volt a helyzet, mivel csak kapcsolattartó állíthat be, én meg ezzel nem akartam zavarni, jó volt nekem az, hogy mindig mondtam, hogy nincs jelszó.
Erre ma mondta az ügyintéző, hogy van jelszó beállítva.
Másnál is történt ilyen?Beszéltem a sráccal is, aki régebben vaterán árulta a simeket, és aki bevitt engem a flottába, mondta, hogy neki sem reagálnak már legalább 1hónapja és 100ezer jutalékkal tartoznak neki..
Fasza..
-
Zirowe
nagyúr
válasz
kriptonsoft #790 üzenetére
3,7 millió az 3 havi tartozás?
Nem egy havi?Faszom, pedig már annyira megszoktam ezt a flottát, és tök jó volt..
Nekem még az is kerekíti a létemet, hogy két éves hűséggel léptem be a flottába februárban, amit átvállaltak tőlem (vodától jöttem, és belépéskor kötöttem telenorral 2év hűséget), szóval ha megszűnne, akkor nekem megint bonyolultabb lenne továbbállni, a flotta tulaj meg kapná a kötbéremet.
Amúgy vki tud vmi jó telenoros flottát, amibe lehet számot vinni, nincs külön költség, havi díj kb 2200ft körül van, hívásdíj fixen 16-18ft/perc körül van, másodperc alapon, havi 60 ingyen sms-el?
Amúgy magam részéről még adok hétfőig időt a kedves cégvezető Veres Henriknek, hogy rendezze a helyzetet, vagy jól feljelentem hűtlen kezelésért!
2számom 3havi számlája+2x6000ft kaució már túl van a szabálysértési értékhatáron.Amúgy furcsa is volt, hogy az elmúlt két hónapban 5nappal előrébb hozták a fizetési határidőt..
-
kriptonsoft
csendes tag
Sziasztok!
V&A flottás sorstársak. Én regisztrálva vagyok a flottás számommal a teneronline-on így látom hogy 3,7milla a 3 havi tartozásuk a pannon felé, meg ugye a kauciók amiket beszedtek. Ez már egészen szép summa. Így sajna sok jóra nem tudok gondolni.
Most beszéltem a pannonnal és mivel tovább számlázott szolgáltatásról van szó így nem lehet egyes számok tartozásait kifizetni, csak a 181. napon lehet hozzájutni a kártyához. Persze addig nem fognak élni a számok. Azt nem tudták megmondani hogy bejövő hívásokat meddig lehet fogadni. Én tudok flottás számokat a 2 vezetőhöz, de természetesen ki vannak kapcsolva.. -
Orgi
addikt
Én is ebben a flottában vagyok, tegnap számlatartozás miatt letiltották a kimenő hívásokat, kb semmit se tudni, egy mailcím van ami nem reagál a megkeresésekre... szóval azt se tudni, bukta-e az egész vagy folyamatban van a fizetés, mindenesetre telefonálni azt nem lehet (fogadni igen).
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Intel q8200 #783 üzenetére
Tényleg, mi lett a flottáddal?
Mondjuk én ma reggel nem tudtam telefonálni, mert tartozás miatt korlátoztak a kimenőket, ügyintéző szerint már jópár v&a flottás telefonált.
-
Üdv Mindenkinek!
Csökkenteni szeretném a mobil költségeimet ezért flottát keresek (ki hinné??
)
Na szóval:
-hűség nélkül
-én szerződök a szolgáltatóval, a számla az enyém
-másodperc alapú
-minden felmerülő költség minimalizálásával (kaució, havidíj, belépési díj tagsági díj, amit el lehet képzeli...)
A kívánalmak sorrendje a fontosságra is utalIgen, jelenleg a "best-buy"-ra hajtok!
u.i.: a piros szolgáltató NAGY előnyben!
Segítségeteket előre is KÖSZI!
Üdv, M.
-
Térközjelző
csendes tag
válasz
Csatlakozom az előttem szólóhóz! Telenoros flották előnyben! Nagy a csönd ezen a téren.
Mi történt nem működik a flotta amibe beléptél?
Sziasztok!
-
Szedi
csendes tag
válasz
Sziasztok! Elindult a flotta, amiről korábban beszéltem. Akit érdekel, kattintsatok a nevemre és e-mail címemen elérhettek, ahol meg tudom adni az adatokat. Köszi, sziasztok!
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok!
Aki tud valamilyen flotta csomagról tájékoztatót küldeni privátba annak megköszönöm.
Van itt sok, de engem azok érdekelnének, amelyek aktuálisak és be is tudtok léptetni.
Előre is köszi! -
Ziccer
csendes tag
Nem vesztettél sokat.
1100ft tagdíj havonta,fél évet ki kell egyszerre csengetni.
Havidíj nettó 2550 ropi,ebből 1175ft a lebeszélhető.
A tanmesék meg borzasztóak,ilyeneket a legprimitívebb fogyasztói rétegnek szoktak komponálni.
" a családom havonta 80ezerért csevegett most csak 25 ért" -
-
pancelos
tag
válasz
lorenzo1 #776 üzenetére
A Kilencvenes évek eleje, az Amway színre lépése óta erősödött fel ismét a kifejezés negatív kicsengése, hogy "beszervezni".
Pedig beszervezünk az iwiw-be, MyVIP-re, stb. amikor meghívót, regisztrációs linket küldünk. Utóbbinak is van flottája, a MyVIP DJuice csomagosok egymással ingyen beszélnek. De az IWIW is nyújt kedvezményes tarifát és persze számos szolgáltatást, mint társkereső, album kezelő, persze marketing eszközként sem utolsó, mégsem frusztrál egy meghívót elküldeni. Itt vajon miért?
Mert van visszatérítés az ajánlói hálózat forgalma után? Mondjak le róla? Titkoljam el? Szégyeneljem, hogy keresek valamivel, amire időt, energiát szánok?
Tipikus magyar mentalitás: "Neked mi jó ebből, mennyit keresel utánam....?"Azon túl, hogy körbezavartam egy körlevelet, megosztottam az infót a Facebookon és jelen vagyok ezen a fórumon nem sok mindent teszek, mégis napi 5-10 fővel bővül az ajánlói hálózatom, immár 211 fő, 4 mélységben. Bár nem vállalkozásként, jövedelem-szerzés célzattal, hanem csak magánszemélyként, megtakarítás reményében regisztráltam, rá kell jönnöm, ez igen is jövedelem kiegészítést, akár komoly bevételeket is rejthet magában.
Annak pedig oka van, hogy így épül a hálózat. Családi, baráti közösségek, egyesületek, klubok, stb., akik itt egyszerűen kihasználhatják az ingyenes beszélgetés lehetőségét anélkül, hogy a számlázással járó plusz adminisztrációs feladatokat és a díjfizetés felelősségét bárkinek fel kellene vállalnia.A CSEP gyakorlatilag nem is igazán a klasszikus flottákhoz hasonlít, hiszen nem kell senkivel szerződni, nincs tagdíj,... A CSEP leginkább egymástól teljesen független, egyéni előfizetők közössége, akik - egy egyszerű, ingyenes regisztrációnak köszönhetően - ingyen beszélgetnek egymással.
Remélem ezzel sikerült pár dolgot megvilágítani.
Az összehasonlításnál - ha már matekolunk - túl kell lépni a percdíjakon, lebeszélhetőségi paramétereken és a bővíthetőségen kívül figyelembe venni a díjvisszatérítésekből adódó jövedelem opciót! Az én példám, hogy nem nagyon kell tenni azért, hogy akár széles rétegek lépjenek az ügyben, olyanok, akiket nem is ismerek. -
lorenzo1
csendes tag
ebben az évben még szeretnék váltani ne kiméljetek az ajánlatokkal
-
lorenzo1
csendes tag
válasz
pancelos #775 üzenetére
jogos !!! én nem tudok beszervezni szinte senkit mert akikel olyan kapcsolatba vagyok nem zaklatnám "hogy te gyere ide vagy oda" és velük napi személyes kapcsolatban vagyok ! nekem a percdíj lenne a fontos nem tudok mit kezdeni a flottán belüli ingyenes hivasokkal ! mint ahogy azzal se hogy ki milyen szolgáltatónál van!
hálon belül hálon kivül egységes is lehet , ami nagyon kell az a net a telefonon nem külön modemes !köszönettel: L
-
pancelos
tag
válasz
lorenzo1 #774 üzenetére
"ha sokat beszél az ember"
Van ez így, de ez kevés infó. Azt kellene tudni, hogy a hívások mekkora hányada egy adott kapcsolatrendszer, ismeretségi kőr és mennyi az egyéb, pl. munka, ügyfelek, stb.
Egyes flottákban még az is eltérő, hogy hálózaton belül vagy kívülre kezdeményezel hívásokat.
Ha visszaolvasol találsz pár linket, regisztrálj és hasonlítsd össze a feltételeket, tarifatáblát. -
lorenzo1
csendes tag
Sziasztok szakik látom ti itt nagyok vagytok a flotta ugyben tudnátok nekem ajánlani jo flottát ami manapság a legjobb ha sokat beszél az ember mostani számlám 20-25e ugy hogy van egy 30% kedvezményem a percdíjakbol(percalapu) 70es vagyok , számhozdozás fontos lenne , internet szolgáltatás is kellene a telefonon !
elölre is köszönettel ! L
-
nggabi
félisten
Nem írom ki a cég nevét de ha kell privátban átküldöm...
Páncélos: nekem csak 1 fő (az asszony
) akit el kell érnem ingyen... A többiekkel nem beszélek órákat. Meg mindenkinek megvan a maga kis előfizetése... Van aki tecsós van aki a trénél dolgozik... úgyhogy senki se fog átlépni sehova, inkább a normális percdíjak meg a havidíj teljes lebeszélhetősége lenne fontos.
-
nggabi
félisten
Srácok bocs, hogy ezt mondom de én regisztráltam mindkét előbb említett oldalra és engem egyik sem győzött meg.
Ha egy itt a fórumon is megtalálható yodás csomagba átlépnék saját néven 18.8ft mp alapon 3000 havidíj asszem kb jobban megéri mindkettőnél. Ott se tagság se sim kártyák díja. Regisztrálsz, kinyomtatod a papírt, bemész a boltba és ennyi.
Nem mondom, egy nyilvános csomagnál jobb mindkettő de azért nem az igazi.
Ha jó Pannonos flottát tud valaki az nekem is jól jönne...
-
pancelos
tag
Ha regisztráltál az Egzineten, látod a tarifatáblát.
A havidíj két részből tevődik össze, a 800 Ft + Áfa, az a 1.000 forintos csoportos beszélgetés opció ebben a konstrukcióban, jelenleg nem lebeszélgető, csak az alap havidíj. Tehát a bruttó 2.500-ból 1.500 a lebeszélhető bármilyen belföldi irányban. -
Térközjelző
csendes tag
Sziasztok!
Telenoros flottát keresek másodperc alapon vállalható perdíjakkal.
4 SIMre lesz szükségem.
Az utoljára említett flotta szimpatikusnak tűnik, de sajna nem Telenor.
Nos, várom az ötleteket.Köszönöm a segítséget!
-
pancelos
tag
Nos, nem két ajánlat csap össze, több száz flotta ajánlata van a piacon. Bár ha kiszűröd azokat, amikben nem Te vagy a szerződő és amikhez szinte képtelenség csatlakozni (bérmálkodsz, stb.) erősen szűkül a kőr.
A percdíjcsökkentés ígéretéről:
Nem ígértem semmit, megszellőztettem, de már nem teszem, két okból:
1. Így is rám koppintottak a CSEP-től. Jogosan!
2. Így elkerülöm a hasonló, "sajnos nekünk bizonyíték kell...", egyébkét érthető reakciókat.Majd közlöm, ha új konstrukció van.
-
pancelos
tag
Hát van egy stílusod, nem minősítem, megtetted Te.
Lehet félreértelmeztem, idézek a Hexton nyilatkozatából:
"Tudomásul veszem, hogy a Vodafone fenntartja a jogot a jelen igazolás alapján igénybe vehető kedvezményes tarifacsomag és telefonszám módosítására a következő esetekben:
.
.
2. Amennyiben a Megállapodásban foglalt vállalt kártyaszám a meghatározott időn belül nem teljesül.
.
.
Ezekben az esetekben a kedvezmények egyidejű megvonása mellett az Előfizetőt a Vodafone Általános Szerződési Feltételében lévő mindenkori alap díjcsomagba sorolja át, melyről SMS-ben tájékoztatja az Előfizetőt."Nos, számomra ez értelmezhető úgy is, hogy a Hexton és a Vodafone közötti megállapodásban vállalt kártyaszám, mivel a definíció nem egyértelmű. Akkor kik közötti a megállapodás?
Az előfizetői nyomtatványok között nem találtam olyant, hogy "Megállapodás"
Olyan van, hogy ajánlat, nyilatkozat és igazolás.Segítenél értelmezni anélkül, hogy lealjasodnál?
Nem lesz háború, teljesen agyatlan dolog lenne. Felnőtt emberek el tudják dönteni, mi a legkedvezőbb számukra. Így felesleges hadakozni.
De segítek értelmezni.
A CSEP azon emberek flottája, akik minimálisan kommunikálnak idegenek felé (tuti nem üzletkötők). Olyanok választják, akik jellemzően egy meghatározott kapcsolatrendszer felé kezdeményeznek illetve tőlük fogadnak hívásokat. Mivel nincs flotta, amihez egyszerűbb és olcsóbb - mivel ingyenes - kapcsolódni, kétségtelen, hogy a legkönnyebben bővíthetjük, így nullázhatjuk le a perceket.
Akik azonban keveset beszélgetnek rokonaikkal, barátaikkal (velük inkább találkoznak, szkájpolnak, stb.), inkább idegenek felé tárcsáznak, azokat nyilván jobban motiválja a percdíj és a lebeszélhetőség a bővíthetőséggel szemben.Ezt írod:
"Az ÁSZF-es rész arra vonatkozik, ha valaki a tagdíjat elsumákolná, és élből arra játszik, hogy nem egyenlíti majd azt ki."
Erről itt szó sincs, nem díjelmaradásról van szó a leírtakban, felesleges is egy flottaigazolásba ezt betenni. Elég szerepeltetni a Vodafone előfizetésben. Logikus, ha az ügyfél nem fizet, akkor szankció van. Mindenhol vanNincs MLM csapatom, nem szponzorálok. De ha Te építesz, javaslom kevésbé szélsőséges stílusban tedd. Nem épít sem szakmai tekintélyt, sem vásárlói bizalmat.
-
Ziccer
csendes tag
Jaj-jaj...kitört a háború!
Mi lesz ebből?
A potenciális ügyfelek lélegzet visszafojtva figyelnek:
10mp-es számlázás csap össze a magasabb percdíjjal.
A percdíj csökkentés ígéretét már mindkét fél bevetette,sajnos nekünk bizonyíték kell..
Várjuk a fejleményeket. -
Zaphyr
csendes tag
Kedves Pancel!
Úgy érzem, valamit szándékosan félreolvastál az oldalon. Ezt csinálta az Eon is az EMFESZ-szel. Csak kicsit @@@@ dolog. Ugye jól érzem?
A TARIFAGARANCIA minden olyan tagunkra vonatkozik, aki rendesen és időben fizet. Pancelosnak felhívnám a FIGYELMÉT
, hogy tanuljon meg olvasni, utána pedig iratkozzon be egy szövegértési tanfolyamra, amennyiben már elvégezte a 8 általánost, nem diszlexiás vagy betöltötte a 14-et. (lehetőleg magyar anyanyelvűre légyszíves) Neked írom pancelos konkurens:
Az ÁSZF-es rész arra vonatkozik, ha valaki a tagdíjat elsumákolná, és élből arra játszik, hogy nem egyenlíti majd azt ki. Ekkor a szerződés értelmében megszűntethetjük a flottatagságot, és a szerződő automatikusan a normál díjazásba kerül át. Ingyen hol kapsz kenyeret? Ez szerintem reális, a legtöbb helyen védi a szolgáltató magát. Legyen az telekommunikáció, marketing, energia szolgáltatás vagy éppen oktatás- tanfolyamodra asszociálok jelen pillanatban.
Az általad rémhírként keltett visszasorolásra pedig ezt mondom: ha újból nullárol kezdjük, egyik kezünket visszakötve is háromszor körbefutnánk a saját limitünket, amíg ti a korábban bemondott 12000 regisztrált tagotokból ugyanennyi előfizetőt varázsoltok.Aki velünk van, annak garantáljuk a percdíjakat! SŐT! Csökkenni is fognak!
Pancelos agresszív területvédésére viszontüzet nyitok, és felhívom a figyelmet, a 10 másodperces díjszabásunkhoz remek és jóval jobb tarifák párosulnak, mint amit a konkurens úr biztosítana.
Továbbá említem, hogy a mi flottánk nem abba a kategóriába tartozik, amit 1-2 hónapra próbál ki az ügyfél. Aki minket választ, az azért teszi mert a józan logika alapján mérlegel. És így elkerüli a jojo, jó-jó effektust.
Van tagdíjunk, ami a piaci kínálatot mérlegelve reális. KEVESEBB MINT AZ ÁLTALATOK A HAVIDÍJBÓL HAVONTA LENYÚLT 1000 FORINT! Ellenben nálnuk 100%-ban lebeszélhető a havidíj.
Pancel, nálatok ez hogy is alakul? 60% körül talán? És ugyan már miért is? Azért, mert ti is szolgáltatók vagytok és benyelitek a különbözet egy részét!
HA V A L A M I MÉG MOST SEM EGYÉRTELMŰ, KÉRDEZZ.
Azért vagyok itt, ha valamit nem tudsz megérteni, elmagyarázzam neked, és az MLM csapatodnak is.
Szívesen segítettem, és állok rendelkezésedre máskor is! -
pancelos
tag
Nos itt van, amit már említettem, az áralku egyik eleme a flotta szervező által vállalt volumen azaz darabszám. Ha a hexton ezt nem teljesíti, a tagokat visszasorolják a Vodafone ÁSZF mindenkori alap tarifájába. Tehát nincs tarifa garancia.
Jól értelmezem?Felhívom a figyelmet hogy a számlázás 10 másodperces egységekben történik.
Az éves tagdíj máris meglékeli a hűségidő elkerülését, hiszen meg sem érné 1-2 hónapra kipróbálni.
-
Zaphyr
csendes tag
Sziasztok!
Olvasom szinte ahány érdeklődő, majd' annyi elvárás és igény lép fel. Mindenkinek megfeleni komoly kihívás, s talán ezért is van annyi flotta szolgáltató. Mindegyikük eltér kicsit a másiktól. Ez biztosítja a választás és a döntés képességét-szabadságát.Azért, hogy a kínálatot és a szolgáltatók sorát bővítsem, említek egy új választási lehetőséget:
www.hexton-telekom.hu
Amennyiben szeretnél reális, versenyképes percdíjon telefonálni itt elérheted. Természetesen adott a flottán belüli ingyenes kommunikáció. A flottában 100%-os lebeszélhetőség növeli az előfizetésed kiaknázottságát, továbbá számos kedvezményt, szolgáltatást és kedvező 4 Gb mobilinternet előfizetést is elérhetsz, túlforgalmazási díj nélkül. MINDENKI EGYÉNI ELŐFIZETŐ!
Részletes díjszabás az oldalon, regisztrációt követően érhető el.Éves tagság díj van. Kiegészítésként említem, hogy reális, és a honlapon találsz egy plusz infót, ajándékot ezzel kapcsolatban.
Tagdíjmentesség egyik alternatívája lehet, hogy ismerőseid is csatlakoznak. 1 + 5 SIM kártyánál tagdíjmentesség érhető el számodra. Ha magad mellé hozol még 5 SIM kártyát... persze nekik tagsági díjat kell téríteniük.
Erről részletes tájékoztatás az oldalon nincs, csak az elhangzottakra kínálom.Bármely kérdésre, feltevésre szívesen válaszolok, azt fogadom. Írjatok bizalommal!
üdv, Zaphyr
hexton-telekom -
csemberlen
őstag
Na 2 év mulva erre nézek
-
-
sifarr
senior tag
válasz
csemberlen #739 üzenetére
Ha fontos a csoporton belüli ingyen hívás, akkor jobb a csep a javaslataidnál. De lényegében a többi publikus vállalkozói csomagnál is.
Ha nem fontos, akkor is.Viszont én a privát előfizetőkre gondoltam. Ott vannak nagyon elszállva a tarifák mindháromnál.
Én egyébként a fentieknél sokkal jobb nem publikus tarifával telefonálok (10 és 15/perc sec alapon). Ráadásul magánszámlára. S bár könnyen megtehetném, de nincs kedvem a feltételeket kijátszani, hogy a család is olcsóbban telefonáljon. Ezért figyelem ezt a topicot és szurkolok, hogy a csepnél legyen legalább a 2 T közül az egyik is.
-
sifarr
senior tag
válasz
csemberlen #737 üzenetére
... nem győzött meg.
Azért, mert körtét hasonlítsz almával.
A csep flotta gyakorlatilag publikus tarifának tekinthető. A feltételét egyszerűbb teljesíteni, mint pl. a Djuice életkor korlátját.
Tehát a csep-et a publikus tarifákhoz korrekt hasonlítani!
Azok között viszont jónak mondható.
Nem magas előfizetési díj, 20 forintos percdíj másodperc alapon.
A csoporton belüli ingyen duma ezer forintos díja megfelel a családbarát féle opciós díjaknak a többi szolgáltatónál. Viszont itt nincs a bevonható számokra felső limit.
Ha a két T közül is lenne hasonló csomagjuk, akkor én is bevinnék 4-5 kártyát.
(A Vodánál viszont nekem hiányzik az edge.)Persze van nagyon sok jobb nem publikus csomag. De ott szigorúbbak a hozzájutási feltételek, valamint lehetnek "egyéb" díjak és kockázat is.
-
pancelos
tag
válasz
csemberlen #701 üzenetére
A jövőben nem vagyok hajlandó, a weboldalon hozzáférhető információkat újból és újból megosztani.
Olvass, kérdezz! Ne fordítva!Ha az oldalam és az Egzinet.hu tarifatáblája után még kérdés van, szívesen megválaszolom.
-
pancelos
tag
válasz
mukibuci #733 üzenetére
Ilyenkor van a hivatalos szöveg, ott a hűségszerződés x, apró betűs oldala. Választotta, aláírta.
Nálunk az lesz, hogy megmarad a flottaszerződés, valószínű alacsonyabb díjakkal, amely a régebben kötött előfizetésekre is érvényes lesz. És belép egy új flotta alternatíva, így nem kényszer a váltás. -
-
csemberlen
őstag
válasz
mukibuci #728 üzenetére
Például én is megszivtam, mert a 2 év lejért 2 sim kártyámra, de a 3.ra még nem. Ez 1 előfizu alatt ment. Most annyit tehetek, hogy 1 számomra kedvezőbb csamagban át "engednek" a T-n belül. Amit még nem tudtam, hogy telefonra is van külön hűségnyilatkot, nemcsak a számra.
-
Az meg külön mind szép és jó, hogy más szolgáltatóval is vannak tárgyalások, és tegyük fel, a T megnyeri ezt. Utána a Vodás előfizetéssel mi lesz? Akinek lejárt a 2 év hűsége, annak tiszta sor, számhordozással megy át. És aki 2 hete írta alá a papírokat? Az megszívta? Ő volt a "parasztáldozat"?
-
-
beers
addikt
válasz
csemberlen #720 üzenetére
Valóban jól elrejtették :S!
-
pancelos
tag
válasz
csemberlen #719 üzenetére
Mivel - még - elég idióta a menürendszer ezért írtam le a menüstruktúrát pontosan.
Szerintem egyértelműen.Számtalanszor leírtam a CSEP lényege nem a - jelenlegi - percdíjakban van. Igen, elérhetsz cégként is hasonló díjakt. De a Te céged fizeti majd az ismerőseid, rokonaid telefon-számláját???
-
csl1982
tag
Üdv,
egy olyan kérdésem lenne a csep-hez, hogy ha én most regisztrálok, mert szeretném látni a táblázatot, de pl. csak 1-2 év múlva szerződnék, de esetleg addigra már lesz bent pár ismerősöm a rendszerben, akkor hozzájuk lehet csatlakozni?
Most még van flottám, de ki tudja mi lesz 1-2 év múlva.Nem akarok macilaci adatokkal regisztrálni
-
pancelos
tag
válasz
csemberlen #717 üzenetére
-
pancelos
tag
válasz
gordonfreemN #715 üzenetére
Látod, ennyire egyfejűek!
Szinte mindennapos, hogy küldjek tájékoztatót, meg adjak tarifát, stb.Lusták és kényelmesek elolvasni az oldalon. Még a nyitólapomon is ott a hír, hogy VAN már tarifatábla már az Egzineten, amit én állítottam össze.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
pancelos #712 üzenetére
Nálam két kulcsszó döntött a CSEP mellett: a flotta és a havidíj.
(a saját névre szóló szerződés és belépési díj mentesség alap)flotta, mert barátnőmmel így ingyen beszélünk egymással és ez a legtöbb perc...
és ennek a díja havonta legyen a legolcsóbb az elérhető mind közül... -
pancelos
tag
Ha csak a percdíjakat vizsgálod, a CSEP flotta messze nem a legkedvezőbb - jelenleg!
A magyarázat:1.
Amint arról már megemlékeztem, az áralkunál nyilván gyengítette a tárgyalási pozíciót, hogy a CSEP a 2009 tavaszi megállapodáskor NEM VÁLLALT semmiféle kötelezettséget, volument, kártyaszámot, stb. Így teljesítésre vonatkozó nyomás vagy teher sincs a közösségen illetve a flotta szervezőn.
Most azonban eltelt közel másfél év, és a 12.000 regisztrált tag már komolyabb piacot jelent a Vodafone számára, így új szerződés várható.
További látványos produktum, hogy számos más flottából vándorolnak ide át, elsősorban amiatt, hogy itt a tag maga a szerződő és számlafizető egyben. Ez tudjuk számos előnnyel jár.
Nem kis előny, hogy egy egyszerű meghívó linkkel bárki korlátlan számú tagot hívhat meg, így nullázhatja könnyedén a percdíjakat.2.
Nem írt alá a CSEP Kft. kizárólagosságot, így lehetősége van további mobil szolgáltatókkal tárgyalni, amely versenyhelyzetet állít fel és minden érintett telefontársaságot újabb díjkedvezményre sarkall. Erősen elképzelhető, hogy több szolgáltató flottaajánlata körül választhatnak a közeljövőben a CSEP tagok. Ez hosszú távon kedvezőbb díjakat jelenthet, mint a kizárólagosság.3.
Nem csökkentette a percdíjakat az sem, hogy a Vodafone-ra terhelte a CSEP az összes tagi szerződéssel és számlázással kapcsolatos adminisztrációs terhet.
Viszont a tagok nem függnek flottaszerződőtől, maximális függetlenséget és biztonságot élveznek!.. már 149 fő.
-
pancelos
tag
1. Bármely regisztrált tag, bejelentkezést követően áttekintheti, a tagok számára biztosított díj-visszatérítési illetve a jövedelemkiegészítésben megjelenő lehetőségeket.
2. Nem, mivel a a tagdíjakat a flottának fizetnéd, ez pedig a szolgáltató havidíja, amely a csoportos beszélgetés opció költsége. Ez jelenleg nem lebeszélhető.
3. Jól gondolod, a Vodafone és a CSEP Kft. közötti megállapodás nyilván tartalmaz egy díj-visszatérítés vagy hívhatod így, jutalékos rendszert. Ez részben a CSEP Kft. profitja, részben azon CSEP tagok jövedelme illetve költség térítése, valamint azoké akik építik az ajánlói hálózatot.
Vacakul nem működhet, mert 2 hónap alatt 130 fővel és négy mélységben épült fel a saját ajánlói hálózatom, néhány fórum jelenléttel és közösségi oldalon elhelyezett hivatkozással.
Mindenki maga döntött a regisztráció illetve a flotta előfizetés mellett. Nem beszerveztem, mint paraszt tehenét a TSZ-be. -
Ziccer
csendes tag
válasz
pancelos #707 üzenetére
Percdíjakról:
Én eddig nettó 9ft-os percdíjjal találkoztam,az volt a legjobb ajánlat.
De ott magas volt a havidíj és a felét lehetett csak lebeszélni.Egy másik ajánlatban is ugyanez lehetett,csak ott szerintem a nettó 9-et felnyomták 13-ra és a havidíjat nem bántották.Mivel ott a cég nevén van a kártya,és tőlük jön a számla is,ezt minden további nélkül megtehetik.Nekik 1500 előfizetőjük volt az ügyvezető szerint.
A többi flottánál ami ajánlatot küldött,a profitjukat éves tagdíjként realizálták az ügyfél felé.
Az biztos ,hogy a piacot uralni kell még ha nem is éri meg.
Ha szolgáltatót akarsz váltani másnap már hívnak is ,hogy lebeszéljenek róla. -
Ziccer
csendes tag
válasz
pancelos #707 üzenetére
Két kérdésem lenne:
1.Te tulajdonképpen a CSEP flotta üzletkötője vagy aki jutalékot kap ha új tagokat szervez be?
2.Ha a havi díj nem teljes egészében lebeszélhető,akkor oda van elrejtve a tagdíj,ugyebár?
Gondolom a CSEP sem fogja ingyen üzemeltetni a flottát,valahol kell ,hogy profitot szedjen be az előfizetőktől.
-
pancelos
tag
válasz
lecso.gsm #706 üzenetére
Átbaszás?
1. A szolgáltató részéről ez profit termelés.
2. A flotta-szervező részéről is, ez ugyanis egy vállalkozás, amelyből a flotta tulaj és a tagok is profitálnak. Jelenleg mit keresel Te a meghívottak után?
3. Engem, mint felhasználót nem az motivál, hogy 16 vagy 9 Ft, mivel a nulla érdekel. Az én rokonaim, barátaim és üzleti partnereim nagy részét ugyanis 2 hónap alatt behoztam. Egyiknek sem kellett ugyanis bérmálkozni egy flottaigazoláshoz, összeköltözni egy köztisztviselővel, stb. stb. Csak regisztrált az oldalon, megkapta az igazolást postán és bebattyogott a Vodához, mindezt úgy, hogy Ő maga a szerződő! A legtöbben azért sírnak, hogy tudnának ehhez vagy ahhoz a flottához jogot szerezni. Ha nekik nem megy, hogy lépnek majd a haverok, rokonok, üzleti partnerek???
Ennél egyszerűbben és gyorsabban nem nullázhatom le a beszélgetést. Akkor mennyit is spóroltam a jellemzően nulla forintos percdíjammal?Az átverés az az 50 forintos percdíj! Legszívesebben egy regisztrációs sátrat húznék fel a szolgáltató képviselete előtti járdán. Hülyére keresném magam!
Visszatérve arra, hogy ki a tökös, ki nem... Nem feltétlenül látod, hogy egy flottaszerződőnek milyen kötelezettségeket kell vállalnia egy-egy áralku esetén.
A CSEP flotta ezeket a feltételeket úgy érte el, hogy nem vállalt volument, semmiféle darabszámot és szerződéskötéssel, ill. kezeléssel kapcsolatos adminisztrációs terheket.
A tagoknak viszont így maximális szabadságot és biztonságot nyújt bármilyen belépési díj, kaució, tagdíj vagy hűségidő, stb. nélkül!
Most azonban, hogy elérte a 12 ezer tagot, indult el az új ár-tárgyalás - megsúgom, a versenyeztetés is egy további telefontársasággal egy új flottaszerződésről. Elképzelhető, hogy több szolgáltató versenyzik majd egy több tízezres, akár közösségért, amelyek között a regisztrált tagok szabadon dönthetnek.
Várjuk az új infókat! -
lecso.gsm
csendes tag
Hali
Bocs, hogy itt belepofázok, csk az utolsó oldalt olvastam el, de volt alkalmam mobilszolgáltatónál dolgozni, úgyhogy kb. vágom a flotta-témát.
A mobiltársaságok (mobilüzletág) bevételének 2/3-a a feltöltőkártyás ügyfelekből jön. Innentől már nem is érdemes azon gondolkodni, hogy "hol éri ez meg a mobilszolgáltatónak", de azért elmondom. Sok esetben csak minimális haszna van rajta (publikus tarifacsomagok), rengeteg esetben szinte csak rezsidíj (flották nagy része), és ismét csk sok esetben pedig bazira ráfizetéses (néhány nagy flotta). Hogy mennyi a mennyi, és mikor mi éri meg a szolgáltatónak, az a végződtetési díjon (is) múlik, bővebben itt:
http://mobilarena.hu/teszt/hogyan_keszul_egy_tarifacsomag/nyomtatobarat/teljes.html
Ez azt jelenti, hogy minden olyan tarifa, aminek a percdíja a másik két szolgáltató felé 11,86 Ft + ÁFA felett van jóval, az az első kategória, akörül a második, az alatt pedig a harmadik. Eddig nem bonyi. De hogy miért éri meg olcsóbban adni egy szolgáltatónak a percdíjat, mint amibe ez neki kerül? A varázsszó a kártyaszám. Minél több kártyád van kint aktív, annál jobb a pozíciód a piacon. Egyszerűen presztizsből nem engedhet(ne) el még egy 50 SIM-es flottát sem egyik szolgáltató sem, mert különben megy a másikhoz. Év végén meg bazira nem mindegy, hogy ki hány százalékát csinálja a piacnak az kártyák számát tekintve. Ezért volt Vodás feltölőkártyás SIM pl. tavaly a Metropolban ingyé'. Kellett hozni év végére a kártyaszámot. Ízi.
A feleségem pl olyan flottában van (munkahelyi), hogy a tarifái 9Ft/6Ft/2Ft T/Másmobil/vezetékes... aztán szerintem nincs is meg az egélsz 500 kártya. Jól menedzselték annál a cégnél, erről van szó. Szóval a kolléga 11ezres flottája a maga 16Ft-os percdíjával olyan szintű átb@szás, hogy ihajj... Ha lenne ott egy tökös ember, már simán 5-6 Ft körül lenne az egész.
Én is egy olyan flottában vagyok, ahol van kb 1200 SIM, mégis 15 Ft a percdíj. Ez az eredménye annak, ha egy puhapöcs az ügyvezető. Mondtam neki, hoyg segítek megfelezni, mondta, hogy nem kell... Lúzer. Ezért keresek jobbat
Ja, van olyan flotta, ahol 17Ft-ot számláznak ki...10percenként. Megvan? Vagyis a hosszabb beszélgetések 1,7Ft-ba kerülnek percenként. Jó nagy kártyaszám, jó tárgyalási alap, jó tárgyalóember... ennyi.
Üdv:
lecso
-
Térközjelző
csendes tag
Szia!
Én is olvastam, elég szűkszavúak.
Legalább azt tudjuk melyik szolgáltatóhoz tartozik az egyesület?Továbbra is keresek használható Telenor flottát...
Sajna az Intel q8200/Csabinka által fémjelzett mostanság nem megy. Vajon lesz még szabad SIM valamikor???
Egyéb ötlete vkinek? Én mostanában csak Vodkafon esetleg T-s találok sajna.
Szakértők segítsenek! Köszönöm. -
pancelos
tag
A választ szerintem a flotta-üzemeltetőnél találod, szedd össze a kérdéseidet, és tedd fel őket nekik! Látom le lehet kérni tőlük a feltételeket. Írtál nekik?
Megjegyzem, én nem kockáztatnék meg egy olyan flottát, ahol nem én szerződök, nem én rendelkezem a SIM kártyám ill. hívószámom felett.
-
pancelos
tag
válasz
csemberlen #701 üzenetére
Jelenlegi feltételek szerint nem.
A közeljövőben lesznek változások. -
irpi
csendes tag
Sziasztok. A véleményetekre lennék kíváncsi.
Én egy egyesületnél vagyok flottatag ahol az egyesületi tagdíj 600 Ft. /hó (pontosabban 7200 /év) (úgy dereng, hogy volt egy egyszeri belépési díj is)
Az előfizető az egyesület, én csak számlafizető vagyok.
Három csomagjuk van 2300, 4300 és 6300 Ft +Áfa /hó. Én a legkisebbet használom, ennél 13,75 +Áfa -ért beszélem le a a havidíjat és a havidíj felett 9,63 Ft +Áfa a percdíj, persze másodperc alapon. A nagyobb csomagokat nem ismerem, annyit tudok, hogy a 6300-as csomagban 7,7 Ft+Áfa (havidíj felett)a percdíj.
Honlapjuk címe eae.hu, de gyakorlatilag ott semmi infó nincs. Engem egy barátom hívott, nem tudom, hogy ajánlás nélkül be lehet-e lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest