Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valakinek negatív véleménye/tapasztalata van, akkor lehetőleg kulturáltan mondja el!
-
-
válasz
Stylewars_kp #3370 üzenetére
de ezt a voda kérte tőled az egyedi hitelbírálatod után. Ezt mástól is kérhetik, akár többet is, viszont a harmadik befizetett számlád után jóváírják.
-
válasz
cgaholdings #3352 üzenetére
ha nem kiemelt ügyfelek vagytok, akkor simán lehet intézni az ügyeket bármely értékesítési ponton.
-
válasz
cgaholdings #3350 üzenetére
a vodafone-nál ilyen tekintetben nincs különbség a kisebb-nagyobb üzletek közt. Egyedül a kiemelt flották adataihoz nem férnek hozzá, de a kiemelt ügyfeleket alapból nem is szolgálják ki.
-
válasz
Stylewars_kp #3257 üzenetére
ez van a háttérben. torrente73 ajánlata már egyből másabb, az járható út
-
válasz
Stylewars_kp #3252 üzenetére
szerinted mennyire inkorrekt bármekkora összeg is azért, hogy illegálisan igénybe vegyél egy szolgáltatást? Ez megint ugyanaz, mint a T-s katolikus flotta, hogy valakinek volt egy bélyegzője és pecsételt mindenre, ami elékerült
-
válasz
Stylewars_kp #3180 üzenetére
Mondta valaki, hogy ezeket nem tudod
Ennyi van és kész. Esetleg még a hűségnyilatkozat, amitől mindenki irtózik, hiszen 2-3 hetente vált szolgáltatót
-
válasz
torrente73 #3177 üzenetére
ezek közül egyik sem titkos, még csak nem is apróbetűs. Ha valaki még csak arra sem veszi a fáradtságot, hogy megnézze a percdíjait, azt nem igazán tudom sajnálni
-
válasz
Stylewars_kp #3175 üzenetére
kb az, hogy itt egyesek itt nettó árakat emlegetnek és felháborító módon még is bruttó árakat kell majd fizetni
A vodás flottáknál előfordul, hogy a havidíjat / egy részét csak hálózaton belül lehet felhasználni. A másik ilyen, hogy egy magasabb (alap) percdíjon számláznak, és a végösszegből adnak kedvezményt, ami akkor szívás, ha nem beszélsz sokat. Itt természetesen a kedvezményes percdíjat emlegeti mindenki
-
válasz
bantukiraly #3103 üzenetére
* Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t innen már csak 1-2 ft eltérés marad
-
válasz
cgaholdings #3097 üzenetére
beérjük név nélkül is a havidíjjal, percdíjjal, valamint a járulékos költségekkel
-
válasz
cgaholdings #3094 üzenetére
terítsd ki a kártyáid
-
válasz
mukibuci #2981 üzenetére
díjszabás okt.11, itt még nincs külön díja publikus csomagról flottára váltásnak
díjszabás nov 1.: itt pedig már 4700Ft5. oldal 1.2-es pont mindkettőben
(#2983): mert nem tarifacsomag váltás, ha publikus tarifacsomagról flotta tarifacsomagra váltok
flottásítás - szép szó, de a vodafone ilyet nem használ
-
Ha van a saját neveden egy 50 plus-os előfizetésed, és azt át szeretnéd váltani, egy olyan flottába, ahol te vagy az előfizető, számlafizető meg minden, akkor a tarifacsomag váltása kerül 4700Ft-ba. Azonban ha a flotta más nevén van, akkor a tulajdonjog váltásáért fizetsz 4700Ft-ot. Az összeg ugyanaz, de teljesen más a két dolog. (Egészen mellékesen ha elhagyod a sim kártyád, azt is 4700Ft-ért pótolják
)
-
-
-
válasz
.bruszli. #2885 üzenetére
miértis
ha egy cég a szerződő (flotta tulajdonos), akkor a telefonszámod a cég nevén van és ők intéznek mindent, ahogy írod. A számlát is többnyire ők kapják (kivételek vannak, van) és nekik fizetsz. Visszaolvasol, Edenyke-nek is ebből voltak problémái.
Ha a flottától kapsz egy igazolást és azzal becsattogsz a szolgáltatóhoz, megkötöd az előfizetést, akkor te leszel az előfizető és te kapod a számlákat is a szolgáltatótól... -
válasz
pappnekati #2676 üzenetére
Ezt hogy kell elképzelni? Belépsz a vodafone üzletbe, sorra kerülsz, majd közlöd az értékesítővel, hogy flottás szeretnél lenni
-
válasz
pappnekati #2673 üzenetére
Pontosabban a vodánál a flották percalapúak, 10 másodperc, vagy másodperc alapúak
De ez mindenhol így van
Sőt, ha nagyon akarnám, lehet találnék félperc alapút is
-
válasz
gordonfreemN #2559 üzenetére
a Tnél sanszos, hogy nem tőled kérdezik meg
De kezd uncsi lenni a pléhbánod flotta
-
válasz
Dracula72 #2440 üzenetére
szerintem is hülyeség ez a visszamenőleges számlázás, azonban - Vállalom, hogy abban az esetben, ha a kedvezményre való jogosultságomat elvesztem – megszűnik az MKPK–nál a Szolgálattevői viszonyom – akkor azt a Szolgálattevői viszony megszűnésének napjától számított 8 napon belül a Szolgáltatónál bejelentem, az ennek elmulasztásából eredő kárért felelősséget vállalok - erre bőven ráhúzható az, hogy visszamenőleg kiszámlázzák a különbséget az ECOhoz képest...
-
-
-
Én nem vettem. Elfelejtettem idézőjelbe rakni a "lopott"at. Attól, hogy neked nem mondták, hogy nem hivatalos úton került hozzád az igazolás, még nem lesz érvényes
Ha a háziorvosod aszisztense illegálisan kiállít neked eredeti receptet morfiumról, akkor neked lesz eredeti recepted, de ha lebuksz vele, akkor nem fogják megveregetni a vállad...
-
válasz
kozossegi #2287 üzenetére
Nem láttam ilyen igazolást, de ha nincs rajta semmilyen egyedi azonosító, a Tnél akkor is kb 3 kattintással generálnak 1 listát, ami a flottát használók adatait tartalmazza, majd a neveket körzetenként kiküldik a plébánosoknak, azok bepipálják azokat, akiket ismernek, a többiek pedig mennek a levesbe.
-
válasz
mindenkinek1 #2254 üzenetére
Továbbra sem értem, hogy a lopott*, de eredeti engedély mitől lenne érvényes
Ha az utcán parkoló eredeti mercedest ellopom, attól még nem lesz az enyém, pedig eredeti
Amíg a T nem szól, addig viszont kár ezen pörögni...
*visszaéltek a kiadásával
-
válasz
pigicsaba #2244 üzenetére
De ha a T bemegy a papokhoz, és megkérdezi, hogy "sziasztok, pigicsaba benne van a kis listátokban, mert kötött szerződést nálunk" és azt válaszolják"hogy ki az a pigicsaba?", akkor szerinted maradsz a flottacsomagban
Teljesen mindegy, hogy 10 éve v 10 napja léptél be, ha a papok listájában nem vagy benne...
-
válasz
pigicsaba #2240 üzenetére
A T nem téged fog megkérdezni, hogy szolgálattevő vagy-e esetleg plébános. A papoknak meg sanszos, hogy van listájuk a szolgálattevőkről, amin nem leszel rajta
mano1000: Ha csak holnapig leszel, akkor holnapig kellene betartani a szabályokat... A rendőrnek is azt mondod gyorshajtáskor, hogy csak most mész itt 135tel, holnap majd a szomszéd utcában mész -
válasz
mano1000 #2198 üzenetére
aham, és ha a főpap azt mondja a Tnek, hogy minden Robi által kiállított igazolás érvénytelen? Akkor sokra mész vele, hogy rajta van a személyigazolványod száma... Eredeti lesz, de érvénytelen
nemerei: csak azok lehetnek szopóágon, akik vettek készüléket is hozzá, vagy valami más miatt van hűségük. Aki csak SIM kártyát kért, az nyugodtan hordozhatja ingyenesen a számát bárhova
-
válasz
mano1000 #2191 üzenetére
Ha a T-nek nem tetszik a sok előfizető a flottában, akkor egyszerűen szól a flottatulajnak, hogy vizsgálják ki, ki hogyan kapta az igazolását. Ha Pistike adott mindenkinek hivatalos igazolást, amiről a flotta tulaja nem tud, akkor azt nem nevezném hivatalosnak. Ha mégis az lenne, a flottatulajdonos akkor is bármikor visszavonhatja a jogosultságod és már mész is eco csomagba.
-
-
-
Az meg külön mind szép és jó, hogy más szolgáltatóval is vannak tárgyalások, és tegyük fel, a T megnyeri ezt. Utána a Vodás előfizetéssel mi lesz? Akinek lejárt a 2 év hűsége, annak tiszta sor, számhordozással megy át. És aki 2 hete írta alá a papírokat? Az megszívta? Ő volt a "parasztáldozat"?
-
válasz
alias_bobo #343 üzenetére
Néhány száz vitamaxos kártyát átváltottam már előfizetésessé, de attól még lehet én csinálok valamit rosszul...
-
válasz
alias_bobo #341 üzenetére
Új SIMet kapsz ha átváltod előfizusra...
Szerintem ne kezdjük elölről, mert ebből is az lesz, mint a kártyacsere nélküli számhordozásból
-
válasz
alias_bobo #339 üzenetére
Ha feltöltőkártyás vodás, akkor megint csak lesz 1 simcsere
-
válasz
Intel q8200 #303 üzenetére
Arra elég lesz a 3000res feltöltés is
-
Intel q8200:
Igen, tényleg.A schönherz flottába pedig nem lehet csak úgy belépni, kell egy VIK-es ismerős.
Tonyo:
a schönherznél a számlát a voda küldi a te nevedre. -
válasz
Intel q8200 #268 üzenetére
mily meglepő, h nem sikerült
De legalább végül megoldódik az ügy
-
válasz
Intel q8200 #240 üzenetére
a pannonnál? és mit reklamálsz? hogy nem működik a vodás kártyádon a pannon előfizud
Hát lehet megmosolyognának
aki intézi neked, annak kellene a haját ráncigálni, máshova nagyon nem tudsz fordulni... -
válasz
Intel q8200 #226 üzenetére
Ne add még fel, kitartás
És várjuk az eredményed
Lehet, hogy aki intézi Neked ezt a dolgot jobban ért ehhez, mint mi itt páran együttvéve
-
válasz
Intel q8200 #220 üzenetére
Legyen igaza
(Már csak miattad is
) Aztán majd ne felejtsd el megírni az eredményt, sztem többen is kíváncsian várjuk
-
válasz
Intel q8200 #207 üzenetére
Hát nem tudom, amikor mi csinálunk számhordozást, akkor adunk egy új vodás kártyát, kétlem, hogy máshol máshogy lenne
De sok sikert
-
válasz
Intel q8200 #203 üzenetére
Tehát a régi vodás számod a régi vodás SIM kártyádon Pannon előfizetéssel lesz? Az úgy több, mint érdekes (szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Mobilinternet
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Jogász topic
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest