Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- ASUS notebook topic
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- LED / LCD TV topik
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pancelos
tag
válasz
Sasfészek #1191 üzenetére
Először is el kell dönteni, mi a célod a flottával, kit célzol meg. A kedvezőbb percdíj érdekében kötelezettséget kell vállalni flottaként és tagként. (vállalt darabszám, hűségidő, stb.) Ha mégsem teljesíted a darabszámot, tagokat visszasorolják alap tarifába, ezért veszélyes. Tagként nem választanám.
Miért jó ez neked? Mint vállalkozás profitot termel-e? Milyen tagdíj mellett? Megtérül-e ez a tagoknak?
-
humax
senior tag
sziasztok
regg keresem egy jo fllotat,.
de most muszaly valami jo fllota, a munkam miat?
melyik jo most?
minden kepen az en nevem legyen a sim, en kapjak a szamlat.
szamla hurdozas legyenkoszi
-
ede006
csendes tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy most fogok csatlakozni egy céges mobilflottához, ahol elég jó percdíjakkal tudok beszélni és ez nagyon fontos számomra. Többen is riogattak, hogy ne csatlakozzak, de épkézláb magyarázatot senki nem tudott adni, hogy miért is akar lebeszélni. Telefont nem vásárolok, úgyhogy hűségnyilakozat sem terhel. A kérdésem arra vonatkozik, hogy mire érdemes odafigyelni a csatlakozásnál, hogy ne legyen semmilyen gondom ebből a jövőben?!
-
Sasfészek
tag
Szándék nyilatkozat? De sok emberrel ezt hogy lehet megtenni? Nem úgy van, hogy mondani kell egy létszámot és egy év múlva azt teljesíteni kell? Ellenkező esetben bye bye.
Mert értem itt pl a kalandlövészetet. Nevükből is adódóan nem hiszem hogy több ezres társaságról van szó. Szóval, hogyan tudtak viszonylag jó percdíjakat kiharcolni?
Nem tartom logikusnak.
A Katolikus flottánál pedig ugye a templom tornyok mint antennák kiesnek. Egyedül a nagy létszám van de ugye hát hogy és mint?Vagy az egész csak rámenőségen és bevállalóságon dől el, hogy mit tudsz kiharcolni?
Mert ahogy mondtad, megkeresnek ajánlattal. De milyen kérdésekkel keresnek meg pontosan? Ezt nem személyes tárgyalás alkalmával szokták lebeszélni?
-
club1
veterán
válasz
Sasfészek #1189 üzenetére
A katolikus flotta legalább három okból lett jó: Mert sokan vannak, és mert felengedték az átjátszókat a templomtornyokba.
Ha flottát akarsz, akkor először be kell szervezned az induló létszámot (szándéknyilatkozatot íratsz alá a leendő flottatagokkal). Az induló létszámmal megkeresed a három szolgáltató ügyfélszolgálatát írásban. Jelzed, hogy erre a flottára kérsz ajánlatot. Meg fognak keresni a szolgáltatótól konkrét kérdésekkel, majd ha jól megválaszoltad ezeket, akkor hamarosan kapod az ajánlatot. Ha a szolgáltató komolytalannak ítél, nem ad ajánlatot, vagy publikushoz közeli egyenajánlatot fogsz kapni. -
Sasfészek
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet új mobil flottát létrehozni? Mi kell hozzá, hogy kell ezeket megtárgyalni a telefontársaságokkal? Kérlek segítsetek? Egyáltalán ezzel kit kell keresni?
Mitől függnek a percdíjak kialakításai?
Legalább annyira jó flottára gondoltam mint a Katolikus. Valaki ebben otthon van? -
tomchy
tag
Szumo flottáról van valakinek tapasztalata? Mert az oldaluk fórumán elég érdekeseket írnak...
-
Santosh
tag
válasz
Tomszy1 #1182 üzenetére
Szia!
Én ajánlom neked a megoldásportált. Mi is vodafone-osok vagyunk előfizetéssel, még közel egy év hűséggel, viszont tarifahűségünk már nincs, így tudunk váltani.
A megoldásportál email címére ha küldessz egy levelet, akkor arra pár órán belül válaszolnak, és van ott egy harmincas szám, amin szintén teljes körű felvilágosítást kaphatsz. Én leadtam a megrendelést, másnapra! már nálam voltak borítékban az igazolások. Ma megyek be a vodához, és intézem el az átigazolást.
Tudnivalók:
-nem kell aláírni hűséget (kivéve ha készüléket is akarsz)
-bruttó 15,5ft-os percdíj minden mobilhálózatba
-bruttó 6,5ft-os percdíj a vonalasok hálózatába
-20ft körüli sms
-másodperc alapú számlázás
-saját névre, saját címre jön a számla
-évi 2500ft-os adminisztrációs díjMajd írok még a további tapasztalataimról.
-
Tomszy1
tag
Még annyit kérdeznék ha tudja esetleg valaki, hogy az itt feltüntetett árak MIND nettó árak? Mert úgy a 14 forintos nettó már nem is olyan nagy szám. Végig 14 ft-ért hivhatok sztetek?
link: lista
-
Tomszy1
tag
Köszönöm a válaszod, akkor már csak azt kellene megtudni, hogy hogy lehet tőlük igazolást kapni, mindazonáltal hogy nem vagyok tag. Írtam nekik, válasz nem érkezett. Elképzelhető hogy be kell lépnem, onnantól pedig nem probléma, remélem kapok választ.
Esetleg másik hasonló vodafonos flotta hasonló feltételekkel?
Üdv: Tomszy
-
Tomszy1
tag
Sziasztok, sokat olvasgattam a fórumot, sajnos egy kérdésre nem kaptam választ.
Vodafonos hálózatnál vagyok jelenleg, és még van egy év hűségem. Emiatt szeretnék vodafonnál maradni, és ha jól értelmeztem akkor például egy olyan flottába beszállhatok, amit nekem kell intéznem, például a kalandlövészetnél található flottába. Kapok egy igazolást, bemegyek és tarifaváltást kérek. Ha jól értem ez így működne. Tévednék?
Írtam a kollégának, aki oda szerződött de még nem jött válasz. Esetleg valaki tud még ilyen flottát, ami a leírásaimnak eleget tesz?
Mivel van még egy év hűségem, ha nem találok jobbat, akkor maradok a percalapu számlázásnál...
Remélem van valami ötlet! Köszi!
-
Intel q8200
senior tag
Most néztem fel a telenor online-ra. A V&A-nál csak úgy gyűlnek a kifizetetlen számlák.
-
Balázs789
csendes tag
Én még nem léptem be a kalandlövészbe, de a szükséges igazolás kevesebb mint 1 hét alatt megérkezett. A levelet szombaton feladtam és köv. héten csütörtökön vagy pénteken már meg is kaptam. Sztem megkötöm mert jobbat nem találok.
Most azon vacilálok, hogy kelljen új telefon vagy sem http://mobilarena.hu/dl/s/n1.gif -
Santosh
tag
Sziasztok!
Megoldásportálról van valakinek valamilyen tapasztalata? Mikor indultak? Nem számláznak ki semmilyen plusz költséget? Elég barátinak tűnnek az áraik.
Előre is köszi!
-
pancelos
tag
Sokat segítene, ha a linkelt kérdőívet kitöltenétek.
-
beers
addikt
Valaki lépett be LEXION-on kívül a kalandlövész flottába?
Próbáltam tőle információt kicsikarni, de 1 hete nem volt ph-n!
Bár a 3 hetes regisztrációja kicsit gyanakvóvá tett! -
vszaby
csendes tag
Sziasztok!
Az elmúlt 1 hónapban kutattam a flottákat. Azt mondta egy Vodás góré, hogy olyanba érdemes belépni ami nagy és meglesz jövőre is!
Találtam is olyan (nem publikus) flottát ahol ráadásul két csomag is van.
Egy kicsi és egy nagyobb.
br. 1500.- és br. 2125.-Nekem van más ötletem is:
Ha valaki tud olyan feltöltőkártyás szolgáltatást amihez olcsón van net, vagy esetleg ingyen wifi, akkor a következőket ajánlom:
www.webcalldirect.com
( 10 euros töltésért, 60 nap ingyen vezetékes hívást ad nem csak Mo.-ra)
....................................................................................................................
http://voiphit.wordpress.com/
MÁSODPERC ALAPÚ
Magyar vezetékes számok percdíja: bruttó 3,5 Ft
Magyar mobil számok percdíja: bruttó 19,5 Ft
...................................................................................................................
(Mit hallani a V&A ügyben?)
Nekem még élnek a Telenoros számaim. :-)) -
ottoyes
senior tag
Szóval nem tudjátok pontosba a DPI díjait..akkor meg kell várnom az első szmlát.Ez van.
azért Mokiban és dedikében újra csalódtam picit...
-
válasz
Vitriol87 #1151 üzenetére
Korábban én is kaptam hasonló e-mail-t.
Roppant kedvezők a percdíjak, de ami kifejezetten gyanakvóvá tett engem (a gmail-es drótpostacím és a honlap hiánya mellett), hogy a legmagasabb kategóriában lehet készüléket vásárolni, noha flotta esetében ez épp ellenkezőleg szokott lenni.
Megkérdeztem tehát egy Vodafone-os embert, de még sehol nem hallott erről a flottáról, illetve ő sem tud olyan kiemelkedő szerződésről, ahol ilyen kedvezményt adnának a készülékre, hiszen flotta esetén a percdíjak jelentik a kedvezményt.
(Mejegyzem, egy 10.000 tagot számláló nem publikus flottában vagyok, ahol a készülékekre semmilyen kedvezmény nem jár, pedig ez már akkora szám, hogy itt megérné...)Szóval nagyon vigyázzatok mindezzel, mert olyan ilFerro-szaga van mindennek...
-
csubi90
csendes tag
Hali!
A Netrefel Egyesület flottáihoz való csatlakozásról van valami infótok?
-
Vitriol87
csendes tag
válasz
Gabriell1974 #1155 üzenetére
PREMIUM MANAGEMENT E-MAIL: premiumvodafone@gmail.com
MOBILE: +36704091794
Minden elérhetőség ittJah, és a készülékek is kedvezményes flotta áron futnak. Ha vkit bővebben érdekel, priviben keressen.
-
Vitriol87
csendes tag
Számlák saját névre jönnek
Mp alapú számlázás
500Ft\hó tagdíj (félévente kell fizetni)
ÁFA nélküli árak -
ottoyes
senior tag
Na,DPI lett a csomag...szuper....vki elküldhetné nekem a percdíjakat..köszi.Igen,keresgéltem utánna,de a 2750 Ft-os havidíj helyett nálam csak 2500 Ft szerepel..fura..namost ebből kiindulva a többi szám sem stimmel..
-
pancelos
tag
válasz
Vitriol87 #1146 üzenetére
Milyen tapasztalatot szeretnél egy most induló flottáról?
Ha nyitott kérdés van, forduljatok a flotta szervezőhözNekem 24 órán belül válaszoltak minden kérdésemre, igaz egy gmail címről.
Van tagdíj, kaució, hűségidő, a flotta tulajdonos az elsődleges előfizető....
Viszont alacsony a percdíj. Azok flottája, akik nem az ingyenes beszélgetésre, a közösségépítésre, hanem a kedvező percdíjra gyúrnak. -
Vitriol87
csendes tag
Erről vki esetleg tud bővebb infót\tapasztalatot?
Főbb paraméterek: (nettó)
Havi előfizetés: 2600 HUF (teljes egészében lebeszélhető)
Flottán belüli hívások minden időben: 0 HUF/perc
Mobil hívás minden időben, minden irányban: 10 HUF/perc
Vezetékes hívás minden időben minden irányban: 8 HUF/perc
Flottán belüli 0 Ft-os beszélgetés opciós díja: 0Ft
Belépési díj: 0 FtKedvezményes nemzetközi hívásdíjak minden időben:
Zóna 1: 25 HUF/perc
Zóna 2: 55 HUF/perc
Zóna 3: 70 HUF/perc(zóna megjelölések a csatolmányban)
SMS: 40db/hó ingyenes
Flottán belül 5 HUF/db
Flottán kívül minden irányban: 15 HUF/db
Roaming szolgáltatás: ingyenes, automatikusan beállításra kerülSIM kártya szolgáltatási díj: 500 HUF/hó (ez a díj félévente kerül számlázásra: 3000 HUF/félév)
PREMIUM MANAGEMENT HUNGARY
-
AmunRa
senior tag
Hali!
tmfbtm.atw.hu-s mobilflotta szerződéssel vajon a akciós ZTE Blade-t vehetek?
-
pancelos
tag
Még hány ilyen kérdésbe kell belefutni?
1.
Ha visszaolvasol a korábbi bejegyzésekbe, illetve megnézed az aláírásokat, megleled azokat a címeket, webhelyeket ahol találsz vagy épp lekérhetsz tarifatáblákat.2.
Ne várd, hogy bárki nálad jobban ismerje a Te telefonálási szokásaidat. Nyilván Te tudod, hogy inkább az ingyenes beszélgetés lehetősége vonz téged és ismerőseidet vagy inkább a kedvezőbb percdíjak élveznek prioritást.Önállóság és matematika!
-
pancelos
tag
-
Z0C!
őstag
már ne is haragudj, de a flottás feleannyit nem hoz a konyhára mint egy normál előfizető.
és még a flottás veri az asztalt az Ájfon 4ért....meg hogy miért drága neki a telefon.hát ezért.
drága díjcsomag + olcsó telefon
olcsó díjcsomag + drága telefon
csak mert az egyensúlynak meg kell lennie...@ közlöd a flottád percdíjait, pff, és? kismillió flotta van...csak majd nehogy úgy járj, hogy módosítja a céged a flottaszerződést és mp alapról majd hirtelen perc alapú leszel
-
krisz1019
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy erre itt tud-e vki válaszolni,de azért megkérdezem.Sztetek,ha vkinek van ki nem egyenlített számlája vmelyik szolgáltatónál,de kft nevén van az előfizetés,csak ugye a szerződés aláírásnál szerepel az illető neve is(2 tagú a kft),akkor ha mint magánszemély új előfizetést köt,a ki nem egyenlített számlát ráterhelik az új számlájára?Ha vki tud rá válaszolni,azt megköszönöm. -
pancelos
tag
A Vita nem veszekedés.
"A tarifát bármelyik tag elárulhatta,nem hallottam még olyan flottaszerződésről amelyik ezt tiltaná."
Nem is kell a flottaszerződést áttanulmányozni, elég ha pl az Egzineten a tarifatábla alá nézel:
"A CSEP mobilflotta tarifájának egyetlen megjelenítési módja az alábbi táblázat, mely a CSEP Kft. és a Vodafone között létrejött szerződés értelmében szigorúan csak a www.egzinet.hu weboldalon regisztrált felhasználóink számára publikus információ.
A táblázatot, vagy annak tartalmát bármilyen formában (írásos, hang vagy képi) nem regisztrált felhasználók számára közölni szigorúan tilos. A CSEP Kft. elhatárolódik minden olyan, nem általa közzétett kommunikációtól, mely a fent részletesen körülírt mobilflotta szolgáltatás paramétereit ismerteti. Ezekből eredő félretájékoztatás, helytelen ismeretátadás, anyagi kár esetén a felelősség az információ átadóját terheli."
És ezzel megmagyaráztam azt is, hogy amikor valaki hozzáférést kér tőlem az összehasonlító táblázatomhoz, miért kérdem meg, hogy regisztrált tag-e az Egzineten.
Persze bármelyik tag közzéteheti itt-ott, de ugye nem lenne ez a világ a világ, ha ne lenne ennek is felelőse, ami pedig ez esetben a CSEP Kft. Tehát a Vodafone a flotta üzemeltetőt fogja felszólítani, hogy tegyen már rendet.
-
Ziccer
csendes tag
válasz
pancelos #1127 üzenetére
A tarifát bármelyik tag elárulhatta,nem hallottam még olyan flottaszerződésről amelyik ezt tiltaná.
De hagyjuk ezt,értelmetlen vita.
Inkább itt a netre fel egyesület levele:Kedves mobilozó,
leendő egyesületi Tag!Mivel többen nemrég csatlakoztak, egy gyors ismétléssel kezdjük a levelet:
Keresünk partnereket, akiknek a flottájába be tudunk kapcsolódni. Azért ezt az utat választottuk, mert a mobilszolgáltatók nem adtak jó percdíjakat.
Ha ismersz ilyen flottát és még nem írtál, akkor most tedd meg légyszíves:****Írtuk még azt is, hogy az alakuló Egyesület tevékenysége az életminőség javítása.
"Az Egyesület célja, hogy megalapozza az emberek létbiztonságát. Az Egyesület gondoskodik azokon az embereken, akik minőségibb életet szeretnének biztosítani maguknak és családjuk számára."
A vásárlási kedvezményeken felül többek közt utazási, edzőtermi, szállási kedvezményeket is nyújtunk, továbbá a szervezőmunkádnak köszönhetően számlánkból vásárolhatsz termékeket magadnak.
Az életminőség javítása nem csak pénzügyekből áll, hanem oktatásból, magasztos gondolkodásmódból, vagy pozitív életérzésből.Azért írtuk pont most ezt az ismétlő levelet, mert az egyik ilyen gazdaság-javító partnerünk az ***, csak most januárban indít hozamgarantált havidíjas befektetést, amit a saját számládra fizetsz. Ugyanitt adnak felvilágosítást a nyugdíjkérdésről is (menni-maradni). Érdeklődjetek a ****** telefonszámon.
Az egyesületünk még bejegyzés alatt van. Ha van sok tapasztalatod ezen a téren (ne kelljen többször beadni), akkor várjuk a segítségedet.Ez mókás
Egy olyan leendő flotta ami mindent a leendő tagoktól szeretne megtudni.
Azért egy kis reklámot is beszúrtak,hogy valami biztos dolog is legyen a levélben. -
pancelos
tag
Nos, képzeld el, ha van egy kereskedésed. Néhány kiemelt partnered olcsóbban vásárol, diszkontált áron. Te kiakasztod a boltodra, hogy "Te mennyivel fizetsz többet mint Ő"?
Ez csak kettőtökre tartozik.
Persze mindketten tudjuk miről szólnak ezek a flották, egy kis zsebpénzért leszek katolikus, ha úgy szolgálja az érdek, akkor leszek dolgozó, vásárló, unokaismerős...
De azért ez így megfogalmazva elég komikus. Kizárólag bárki!Mennyire álszent.
Azért valljuk be, a 3 év hűség nem semmi! Ezért max. 10 forintot kellene ajánlani.
-
Ziccer
csendes tag
válasz
#65693184 #1123 üzenetére
Úgy értettem ,hogy mint kívülálló felteszem a netre az összes nem publikus percdíjat.
Akkor mi van?
Összefognak ellenem a szolgáltatók,kiderítik a számomat és bosszút állnak?
Minden flotta amelyikbe valamilyen úton-módon be lehet kerülni,muszáj ,hogy megadja a percdíjait valahogy.
Hiszen mindenki ez alapján dönt,senkit sem érdekel milyen egyesület,egyház, stb,a flotta üzemeltetője és nem a meghirdetett nemes célok miatt fog belépni oda valaki. -
krisz1019
csendes tag
Sziasztok!
Az Agnatus Kft-s flottáról hol olvashatok bővebben?Percdíj,csatlakozás stb.
Köszönöm! -
Ziccer
csendes tag
-
Szedi
csendes tag
Sziasztok!
Végre elindultak nálunk a kártyalerendelések, akik rendeltek hamarosan megérkeznek a kártyák.
Ha valakit érdekel a flotta, írjon nekem privit, vagy küldjön mailt az email címemre.Indítottunk egy nyereményjátékot, egy Nokia N97 mini Navit lehet nyerni!
www.idealflotta.gportal.hu
Üdv
Szedi -
törölt tag
Én egy kicsit tartanék ettől a kalandloveszet.hu flottától.
Tudtommal a vodafone nem szereti az ilyesfajta teljes publicitást ....
Csak nehogy szerződésbontás legyen a vége ! -
LEGIOX
tag
Én a Hunor SLE flottájába léptem be, nettó 14 Ft a percdíj, vezetékesre nettó 5,6 Ft. A saját nevemre kötöttem a szerződést. Ja, és nem kell fizetni se egyszeri, se éves díjat. Itt vannak a részletek az oldalukon:
http://kalandloveszet.hu/
-
philoxenia
MODERÁTOR
Normális hangnemet kérnénk a továbbiakban szokeherceg Taurin.com fórumtársaktól!
-
Novák Péter
csendes tag
válasz
Novák Péter #1110 üzenetére
Sikerült elérni az ügyintézőt; első hallásra korrekt, gyors megoldásnak tűnik.
-
Ziccer
csendes tag
válasz
RaPiDsHaRe #1107 üzenetére
Mikor én beléptem akkor csak netto 13ft volt a percdíj.
Egy év hűség van addig nekem ezt tartják.
Sajnos most már nettó 15ft az új belépőknek.
Ezért azt ajánlom vedd fel velük a kapcsolatot a részletekért,nem akarok senkit félrevezetni.
Másodperc alapú, 60 ingyen sms,telenoros. -
pancelos
tag
Nem az a poén, hogy nincs ingyen! Legyen ára, ha előnyös.
A móka, hogy az egyháztól és brókereitől ne kérj számlát!
Az érdekelne, kit, kiket gazdagítunk!
Lehet itt támogatni az egyházat munkával vagy adománnyal.Én megkeresztelve sem vagyok, de 7.500-ért.....
Mindegy, semmi nem kényszer, sokaknak így is megéri az egyházi flotta, hogy zsebbe, zsebekbe fizetsz. Szabad a döntés.
De ők is meggyónják?Vagy beteszik a perselybe?
-
Dracula72
senior tag
válasz
Taurin.com #1097 üzenetére
A V&A-nak volt telephelye és kihült
Hát ennyit jelent: semmit
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Akciókamerák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Battlefield 6
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- ÚJ Díszdobozos DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+
- D-Link 5G Mobile Router
- Logitech G705 Lightsync - Fehér - garanciával, számlával
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest