-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyuli76
tag
-
tyuli76
tag
válasz
Fanni1980 #47296 üzenetére
Nekem ezt írták és telefonon is mondták,h van kilépési díj:
a Telenorosnál: a tulajdonjog az ügyfél nevén marad, de 1 év hűséget alá kell írni, ha telefont szeretne részletre venni, akkor 2 év hűséget kell aláírni. Az árak bruttó árak. Azon a néven tudjuk behozni a számokat a flottába, amilyen néven jelenleg van. Mi csináljuk a számhordozást. Fontos, hogy fel legyen tüntetve, hogy a szám jelenleg melyik szolgáltatónál van és miben, minden esetben kérünk elérhetőségi telefonszámot és e-mail címet. Ha valaki ki akar lépni a flottából, akkor számonként 10 000 Ft a kilépés.Belépési díj: egyszeri 10 000 Ft+áfa/hívószám
-
tyuli76
tag
válasz
fojtviki #47292 üzenetére
Nekem azt írták ,h 10ez. a belépés és 10ez. ha vissza akarom kapni a számot,mert én számhordozással terveztem oda menni.Nem értem,ha nevemen van a számla,akkor miért kell fizetnem kilépéskor is?Ezt 10ez kilépési díjjat telefonon is megerősítették.
Most olvasom,h a belépés 10 000ft plusz áfa,az már 12700ft. -
válasz
fojtviki #47292 üzenetére
nem igazán értem.
10k / sim mindenképp lett volna, ilyen belépési költség mellett 1 évnél kevesebbre nem is igazán éri meg a legkisebb csomag sem, vagy kb egy árban lehet a lakossági csomagokkal.. Ha nem lenne az egy év hűség, és önszántadból mennél el másik flottába/akárhova, ugyanúgy buknád a 2*10k belépésit..1 év hűség elég vállalható kompromisszumnak tűnik azért, hogy közvetlen a szolgáltatóval szerződhetsz, neveden van a számod.
-
Sziasztok. Mi egy"icipicit" mérgesek vagyunk az EQ flotta miatt. Azért mentük oda, mert jó árak vannak és ami a legfontosabb nem volt hűség! Mint kiderült, most vagy vállalsz hűséget vagy nincs tovább. A legjobb pedig, hogy most olyan szöveggel adják ezt elő, hogy milyen jó ez a felhasználóknak. Eddig ugye az volt, hogy milyen jó, mert nincs hűség
Arról viszont nagyon megy a hallgatás, hogy mi van ha valaki nem szeretne élni evvel a "csodálatos" lehetőséggel és szereté visszakapni a befizetett 10000Ft/SIM tagdíjat
Azt írták, hogy ki bírják adni feltöltőkártyásnak vagy hasonló hűség idő mentes flottába. Köszi 20000Ft-ért két feltöltős SIM:( Úgy érzem, lesz ebből baj, gondolom rajtam kívül van más is akinek nem felel meg a hűség, ők biztosan szeretnék majd visszakapni a pénzüket. Szerintem lesz ebből baj. Vannak érdekes kérdések a csoportban, a válaszok pedig csak bla-bla szintűek. No majd meglátjuk mi sül ki ebből. Én biztos, hogy nem írok alá hűséget, telefont sem akarok részletre stb.
-
Egyenlőre én is nyugat Magyarországon élek, de az egyik munkám miatt sokat utazok. Beltérben sokszor írja, hogy 4g van, de úgy tölt be mindent, mint ha betárcsázós net lenne. Vezetés közben sokat telefonálok (kihangósítóval) és ahogy megyek több helyen eldobja a volte-t és szar lesz a minőség, vagy rosszabb esetben még is szakad a vonal.
Szóval akkor jó Telekom flotta? -
4Grider
nagyúr
válasz
INGJOKE #47285 üzenetére
A Vodának messze nincs annyi bázisállomása mint a másik kettőnek (egyenként). És csodák nincsenek. Érdemes megnézni a 4G lefedettségüket a saját térképükön.
-
Rohadtul unalmas, hogy a Telenor nete sokféle szarakodik és a volte is gagyin működik. Van valami jó Telekomos flotta korlátlan beszédel és legalább 5gb nettel. A Vodánál milyen a lefedettség és a 4g meg a volte? Még mindig ők a leggyengébbek?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
EQ -nál került már át vki a "hűségidős" konstrukcióba?
-
csabiks
senior tag
Sziasztok!
Eq flottaba 10e a beugró? Csak 1x kell fizetni? Most hogy a szám maradhat a nevemen, elgondolkoztam a váltáson. Jelenleg IT Services - vagyok, viszont itt nincs lehetőség több internetre
-
törölt tag
válasz
KamuMazsola #47278 üzenetére
Az almánál pl csak 1 SIM mehet, a másik az eSIM.
Sok telónál a másik slot-ban memóriakártyát tesznek ha kisebb a tárhely, vagy kevés. -
KamuMazsola
őstag
Nem értem miért reszkettek ezekért a számokért. Ma már szinte minden mobil kétkártyás, a flottától kérjetek simet is, azt az mindegy kié, a saját szám meg ott van a másik slotban.
-
szeva000
addikt
-
Cravaly
tag
Szerintem nem rossz a korlátlan eu roaming 10k-ért.
-
mapege
csendes tag
Láttátok? IQ voda ára korlátlan és korlátlan 9990 forint lett majdnem egy ezressel olcsóbb lett
-
goped
csendes tag
Sziasztok!
IQ flotta kérdés
nincs hűség ugye?
80+80 perc az miért van különbontva?
a 265kbps-ra való csökkentés és nem kinullázás az valós?
van esetleg más csomagjuk, több vagy/korlátlan hívással esetleg?
flottakezelő nevére kerül a sim, de az átírási költség az most is fizetendő, majd kilépéskor megint fizetendő? az 2x5000ft kb.
köszi
g -
citkar
addikt
válasz
4Grider #47252 üzenetére
Két épületben, ahol rendszeresen dolgozom a Telenor elég gyengén muzsikál. Az egyikben nemhogy mobilinternet, még a beszélgetés is nehézkes, máshol meg mondjuk GSM van, de 8-9 Mbit/sec a le és 1 a feltöltés. Havi 100 GB is elég lenne, csak működjön normálisan.
De a Vodáról annyira nem hallok jót, hogy nem merek egy év hűséget aláírni az EQ-nál (bár csak a Telenornál jelezték, hogy az árak 12 hó hűséggel értendőek, a Vodánál nem, de gyanítom csak lefelejtették). -
-
citkar
addikt
válasz
4Grider #47250 üzenetére
Elfelejtettem odaírni, hogy a Vodás csomagra gondolok. Mondjuk meglennék P2P nélkül, nem nagyon használom, sőt jobban örülnék, ha korlátoznák és jobb lenne a nagyobb sávszélesség. Bár elsősorban az egyes helyeken zavaróan rossz térerő miatt váltanék Telenorról. Ha tudnám, hogy a nekem szükséges helyeken jobb a Voda, még P2P nélkül is váltanék.
-
4Grider
nagyúr
válasz
citkar #47249 üzenetére
A Telenornál nincs különbség a P2P tekintetében a flották között. Nincs olyan korlátozás, mint ami a Telekomnál van, ezért elég sok helyen le van halva a Telenor hálózata. Egy-egy cellán elég egy-egy torrenthuszár ahhoz, hogy szétvágja a netezési élményt. Remélhetőleg a Telenor a közeljövőben tesz ellenük valamit, a nyáron már volt próbálkozásuk...
-
4Grider
nagyúr
Ha Digi előfizető vagy, akkor ott a Digi aktív havi 1000 Ft-ért. Lefedettségi térképet előtte mindenképp meg kell nézni.
Ha nem vagy Digis, akkor itt az EuroQuattro (5000 Ft egyszer belépési díjas) vagy az IQPro csomagjai a leggyakrabban ajánlottak. Mindkettő Telenor és lassítós, az EQ-nál már van Voda adatkártya is. -
petir
senior tag
Sziasztok ,
AdatSIM-et keresek a lehető legolcsóbban - böngészésre kell,semmi letöltés meg torrent. Az se baj ha van adatkorlát viszont az adatkorlát után sebességkorlátozás legyen ne kikapcsolás. Routerbe lenne nem készülékben.
Tudnátok ajánlani valamelyik flottából erre az igényre csomagot?
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Jol latom, hogy a legolcsobb korlatlan mobilnetet 5250-ert az EQ adja? Csak Telenor es Telekom johet szoba.
-
DJGABI
addikt
iqpro-ékat hol lehet elérni? már 3. hónapja 6937Ft-ról küldenek számlát, a 13 gigás csomagban vagyok és biztos hogy nem telefonáltam arról kártyáról. emailre semmi reakció.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
limara #47241 üzenetére
Ez a 9ft-os weboldal az ő ajánlataikat tartalmazza.
-
limara
csendes tag
Sziasztok
Valaki eltudná privátba küldeni az EQ jelenlegi díj táblázatát, ugyanis hiába jelentkezem a fb.csoportukba nem kapok választ , telefont sem veszik fel kb 3 hete. -
martonl
senior tag
válasz
4Grider #47232 üzenetére
Ez régebben úgy volt, hogy APN függő volt a dolog, bármilyen előfizetésed is volt. Ha az internet.vodafone.net APN-t használod, NAT-olt címet kapsz és tömörítő proxyn is átmegy a forgalom, ha jól tudom. (GPRS-es időkben a tömörítés fokát a PC-re telepített, Bytemobile Macara kliensprogival lehetett szabályozni, de ez lehet, hogy megszűnt. Régebben is csak a német Voda oldaláról lehetett letölteni). Ha a standardnet.vodafone.net APN-t használod, publikus címet kapsz és nem proxyzik. Pár éve állítottam be bizti kamerákat Vodás nettel, akkor még így működött, szerintem nem változott azóta.
-
Cravaly
tag
Mondjuk az EU korlátlan adat 10k-ért szerintem nem olyan rossz.
-
citkar
addikt
Sokan lépnek most az EQ flottába és bizonyos szempontból nekem is tetszik.
Van valakinek tapasztalata a Voda-s mobilnetettel, mennyire jó a lefedettség/térerő (épületeken belül is) és a sebesség, van-e valamilyen probléma Magyarországon belül?
A mostani Telenoros sajnos Budapesten több épületben problémás, van ahol nagyon lassú, van ahol nincs, sőt, van ahol még telefonálni sem tudok az épület egyes részein belül. -
natë
nagyúr
Az EQ 275 perces lebeszélhetőség elég érdekes... bőven alatta lévő Telekom, Telenor, Voda ki lett számlázva.
-
4Grider
nagyúr
válasz
RoyalAirForc #47226 üzenetére
Abban a vodás flottában nincs véletlenül x perc vagy korlátlan lebeszélhetőség?
-
-
RoyalAirForc
aktív tag
Voda álom flotta 300gb 7984ft, publikus adatkeret, 500gb 7990ft. Vicc.
-
pietrrr
aktív tag
válasz
meridaharcos #47221 üzenetére
Hali!
Nekem alapból megjelent a Volte felirat, bár nem is tudom igazán, hogy mit is jelent pontosan... -
Cravaly
tag
Off
Sziasztok!
Csak azért írom ezt ide, mert biztosan sok árérzékeny mobilozó van itt.
Lehet értelmetlen, de talán megéri rászánni egy 1 percet.
Ha gondoljátok, itt tudjátok támogatni a digi aláírásgyűjtését: https://digi.hu/IGEN
Kapcsolódó facebook post: https://www.facebook.com/digi.hu/posts/3548837158507669Remélelem nem gáz, hogy ezt ideírtam.
Pacsi! -
adam1400
tag
most jött megint e-mail iq-tól a vodás flottákról, viszont még nem raktak át. Más is kapott levelet?
-
meridaharcos
senior tag
Halihó !
EQ Voda flottánál használható a Volte ?
Alapból engedélyezve van vagy kérni kell ?
Köszönöm előre is ! -
Fifi
őstag
válasz
Watson25 #47219 üzenetére
A szerződésed tartalmaz kitételeket a hűség előtti szerződésbontásra (kötbér)?
A szerződés rendelkezik arról, hogy az 1 év hűség után hogyan változik a tarifád?Régi EQ-s vagyok több előfizetéssel, de még nem kaptam a fenti kérdéseimre választ, ha elfogadom a hűséget ... (privát is szívesen fogadom válaszod)
-
petir
senior tag
Sziasztok ,
EQ-tól volt már akit kerestek a kártya tulajdonjogának visszaadása miatt?
-
kiki89
aktív tag
Sziasztok, elolvastam az összefoglalót, viszont talán gyorsabb itt, mint ha minden flotta ajánlatát megvárom. Telekomos flottához szeretnék csatlakozni (eSim miatt), fontos lenne a korlátlan beszélgetés és legalább 5Gb net. Tudnátok ajánlani nekem olyan flottát aki ezeket nyújtja. Illetve ami még fontos, hogy a szolgáltatóval szeretnék szerződni. Előre is köszönöm.
-
martonl
senior tag
válasz
arnyekxxx #47206 üzenetére
A jövő év januárjától kötendő szerződéseket értem új szerződés alatt, kicsit pontosítanám magam.
Egyébként a Voda eleve nemzeti roaminggal indult, a belépő tarifáik ennek megfelelően nem is voltak akkora durranások egy-két népszerű tarifától eltekintve, mint pl. az első Vitamax Party díjcsomag. Az igazi áttörés akkor jött, amikor már csak saját hálózatot használtak, akkor tudtak kijönni hálózaton belüli korlátlansággal, és a korhoz képest olcsóbb percdíjakkal. -
arnyekxxx
veterán
just for fun
Egy éve használom a tesztsimeket, most rámentem a weblapon a digimobil megrendelésre és ezt kaptam:
Sajnos az Ön címén még nem elérhető a DIGIMobil szolgáltatás. Lefedettségünket folyamatosan fejlesztjük, kérjük nézzen vissza az Ügyfélkapura későbbi időpontban.
-
fer71
újonc
válasz
tibor23 #47202 üzenetére
Nem velem van a gond, írtam, a többiek találják kényelmetlennek, illetve ha kocsi kihangosítóját használod és megcsörgetnek 2 másodpercig, hogy hívd vissza, akkor nem tudsz váltani zoiperre. Vitarában biztosan nem, de szerintem más típusban sem.
A helyi számot én is mondtam nekik, bár azt nem tudom, hogy a vodka tudja-e olyankor, hogy voip áll mögötte, na mindegy is, mert olyan kisnyugdíjasokról beszélünk, akik azon háborogtak fél évet, hogy a neophone-nál nem volt havi díj, most meg van (100ft).
Így szokták meg, a 21-es számot adták meg sok helyen, nem akarnak változtatni, nem érdekli őket, hogy drága őket ezen a számon hívni és a mobilt is már hányszor megbeszéltem velük, hogy ne hagyják a töltőn az emeleten, mert nem hallják ha csörög. Mégis ott hagyják, nagyon gyakran.
Most havi 1000 forintba kerül nekem a telefonálás kb, mert otthonról nyilván ingyenes meg én zoipert használok, a többiek hívnak vodáról. Nem nagy összeg, inkább elméleti a probléma, meg már én éreztem rosszul magam, hogy ilyen viszonylag kis összegért akarok idős emberek rutinján változtatni és cseszegetni őket.
Körbenézek, hátha találok olcsóbb 21-es percdíjast, mert ez nálam szempont a flotta kiválasztásánál-. Ennyi volt a megfontolásom, valószínűleg ez lesz az egyszerűbb megoldás. -
fer71
újonc
válasz
4Grider #47200 üzenetére
Nem velem van a gond, a többiekkel. Én tudok váltogatni telefon meg zoiper között ha úton vagyok és nem otthon. Körbejártam már többször ezt a témát és ennél jobban nem tudom leszorítani a 21-es hívásidőt mobilról.
Nem akarnak váltogatni normál telefon (amivel egymást hívjuk ingyen) és voip között, amivel meg útközben tudnák ingyen hívni a rokonokat.
Van olyan rokon, akinek van mobilja, de soha nem veszi fel, az ephone-t meg igen, mert ott a telefon a tévézőszéke mellett. Mint egy vezetékes telefon, úgy használja, de ne kérdezd, a mobilt miért hagyja állandóan az emeleten.
Nem olyan egyszerű ám ezamennyire tudtam leszorítottam, de ennél jobban nem tudom. Most megpróbálok keresni valami jó flottát, ahol egyébként a 21-es hívás is olcsóbb. Nem lesz könnyű, már látom előre.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest