-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multiflotta
csendes újonc
válasz
Tamas1982.1 #46999 üzenetére
Lehet olyat csinálni
-
Tamas1982.1
tag
Sziasztok!
Telekomos multiflotta pink c csomagnál (legnagyobb) 4826 Ft az alapdíj + kötelező 2GB net 1250 Ft. Itt lehet olyat csinálni, hogy a 2GB net helyett a 8GB-ot kérem 2405 forintért? Vagy a 2GB kötelező és a felett kérhetem a 8-at? Hogy van ez?
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #46996 üzenetére
Szerintem Telenor-ról van szó, Vodánál nincs korlátlan adat net.
A Telenornál dolgozol ha feljebb vált vagy lejjebb vált csomagon belül, kell SIM csere? -
-
Keput
csendes tag
Sziasztok!
Iqpronál vagyok 2 éve. Van egy 4 gigás net csomagom. Szeretném kérdezni aki esetleg volt már ugyanígy, hogyha korlátlan net előfizetésre szeretnék váltani, akkor maradhat a jelenlegi kártyám és erre is be tudják azt állítani vagy pedig új kártyát adnak? Illetve jelenleg a Telenor felé fizetem a havidíjat, ez korlátlan csomagnál is így marad vagy ott az iqpro felé kell fizetni? Köszönöm előre is. -
törölt tag
Mikor bementél a Telenor üzletbe és vitted a flottás szerződésed korlátlan net csomagra, és megkaptad az adat SIM-et, akkor nem tudom, hogy miért kel még pluszban megkéregetni mikor rajta van a szerződésen mit állítsanak be.
Mikor majd megy a varia pl csomagot módosítasz, akkor kellene azt a flottának intézni mert hozzájuk tartozik a kártya. -
natë
nagyúr
Végre aktiválták. Korlátlan net csomagnál normális a 4Gb-ról fogyó net?
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #46982 üzenetére
Siófok halál.... Utóbbi 2 hónapban többször volt hogy totál leállt a net. Sőt, telefonon is gyakran kapok ilyen sms-t...
Kedves Ügyfelünk! Egy nem fogadott hívása volt az SMS feladójától. A hívás időpontja: 2020.08.28 10:58. You have a missed call from the sender of this SMS. Time of the call: 28/08/2020 10:58. Telenor
-
válasz
Viktor0610 #46982 üzenetére
Sajnos sok helyen van térerő mentes rész Veszprémtől Tapolcáig 2-3 helyen szakad meg a hívás.
-
-
válasz
Viktor0610 #46980 üzenetére
Nekem mostanában beltérben hiába van 4g lassúbb a net. Mikor meg sokat kocsikázok és élvezem a korlátlan beszéd előnyét, egy hosszabb úton többször "eldobja" a volte-t és konkrétan utána nem hallok semmit szinte a másikból, pedig fullra hangosítom kocsiba a kihangosítót. Mikor újból van volte akkor meg le kell halkítani mert üvölt.
-
válasz
totron #46979 üzenetére
Nekem is volt ilyen tapasztalásom.
Mikor próbálgattam a netet egy helyen korábban, 60-80 megabit volt a sebesség. Mióta sűrűbben használom ugyanott, leesett 3-10 megabitre.
Egyeztettem a Telenorral, azt a választ kaptam tőlük, hogy ennyit tud a hálózat, valószínűleg jobban terhelt.
Ezért írtam, hogy ez Telenor specifikus, nem flotta vonatkozású. -
totron
addikt
válasz
Viktor0610 #46978 üzenetére
Eddig esténként pár órára ül le 5 köré, most semmikor nem megy fölé. Ez a különbség. Közel 1 év mintája. Majd figyelgetem, nem mintha tudnék bármi mást.
-
-
totron
addikt
válasz
Viktor0610 #46975 üzenetére
Értsük már egymást. Hagyjuk, mindegy.
-
-
totron
addikt
Tegnap délután óta folyamatos, 5MBites leültségben van a kapcsolat, ilyen még nem volt. Ez egy esti leterhelésnek felel meg, csakhogy most az alapjárat. Létezik, hogy ez állandósul? Telenor.
-
-
Fanni1980
lelkes újonc
-
-
nimfas
addikt
válasz
#20584850 #46956 üzenetére
Hi,
Én úgy olvastam az egyik hsz-nél, hogy év végéig maradhat aki a flottában maradna. Utána utilapu. Vagy aláírja a 12 hónapot vagy public csomag. Ezzel Péterék megszabadultak egy halom adminisztációtól, meg gondolom kapnak egy valag pénzt a Telenortól az előfizetőkért. Telenornak meg majd jó lesz lengetni a statisztikát, hogy na tessék mennyi "új" előfizetője lett.
Mivel egyelőre nincs jobb ajánlatom így maradok, főleg, hogy van 2 korlátlan netes sim kártyám 5800 Ft/hóért..... ettől a 12 hónapnak nem örülök!
-
törölt tag
(EQ) adatkártyát hogy tudom megjeleníteni a MyTelenor oldalon?
Előfizetés hozzáadásánál azt írja, hogy a fiókhoz csak lakossági előfizetés adható hozzá. -
mogyoro42
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnélek benneteket tájékoztatni, hogy az Auchan flottát a szolgáltató ki fogja vezetni a piacról.
Aki benne van, és aki felveszi az ügyintézőnek a telefont, és nem rázza le túl sokszor, az fog kapni személyes ajánlatot, ha nem kapott már. A többiek jobb híján át fognak kerülni a legközelebbi lakossági csomagba.
Nem tudom, hogy bizalmas adatnak minősül-e, ezért csak annyit írok, hogy én elfogadtam és a havi költségem nagyon közel lesz az eddigihez.
Minden esetre jó alkalom ez, hogy újra átbogarásszuk az egyéb lehetőségeket, meg a táblázatot. -
mb702
tag
Sziasztok!
Telenoros flottát keresek: korlátlan belföldi lebeszélhetőséggel (net másodlagos, nem kell sok).
Az "EQ Unlimited M"-nél van kedvezőbb ajánlat jelenleg? -
mogyesz
aktív tag
iQpro kérdés:
08.19-én jött a kártya, tegnap ugye számla zárás volt. Megjött a díjbekérő, el is lett utalva.
Korlátlan net-es kártya.Ám a Telenor appban Vállalati Hipernet Start csomag szerepel - mint a díjbekérőn is - ami ugye 4GB...
Ez menyi idő után vált át korlátlanra?
-
natë
nagyúr
Sziasztok, feltöltő kártyával beléptem 1 flottába, tegnap délelőtt 10-kor. A csomagom azóta sem változott, Hello Express. Mennyi időnek kell eltelnie a változtatásig?
-
R a y
senior tag
Az EQ jelezte, hogy várhatóan szeptember 7-től szeptembertől az új előfizetőknek már nem kell a telefonszám tulajdonjogát átadni a flottakezelőnek, illetve a meglévő ügyfeleknél is visszakerül az egyéni előfizetőkhöz a kártya tulajdonjoga!
-
fairi
őstag
válasz
totron #46937 üzenetére
Sima logika, ha hálózatot sokan használják akkor vagy bővíthetsz, vagy használókat korlátozod. Első a társadalmi ellenállás miatt lassul, így marad a második opció.Növekvő igényeket kielégíteni csak újabb és újabb frekvenciák munkába fogásával lehet ráadásul minél modernebb szabvánnyal. Ok és okozat.
-
-
w.miki
veterán
-
törölt tag
válasz
w.miki #46942 üzenetére
Legegyszerűbb az ha saját neveden van a csomag.
A legkedvezőbb árak meg úgy hozzáférhetőek ha a flottához tartozik a szám.(ez lehet, hogy változik majd rebesgetik itt, hogy az egyik népszerű flottánál kikerülhet a flotta alól saját névre.)
El kel döntened, hogy mit akarsz pl saját néven levő drágább szolgáltatást? -
w.miki
veterán
DPI flotta árakat, és csatlakozási lehetőséget tudna küldeni valaki?
Talán a DPI-be a legegyszerűbb (ingyenes) a belépés, igaz?Ezek az új árak? Nem túl jók
Aki régen belépett, az marad a régi csomagban, vagy őt is átteszik? -
Dracula72
senior tag
válasz
Kamionos0102 #46784 üzenetére
"Sziasztok, ma beszéltem iQval és említette hogy lesz vodás csomagjuk 2 héten belül fergeteges árakkal korlátlan beszéd és internet teljes EU és svájc stb. Hűségidő nélkül "
Tudom türelmetlen vagyok, de holnap letelik a 2hét, kíváncsi vagyok arra a jó árakra.
Valaki tud újat? Nekem emailben a régi árakat küldték el
-
martonl
senior tag
-
törölt tag
Adatkártya esetén maradhatnak a beállítások csak az APN-nél net-re kell változtatni az online helyett?
Mennyi idő elteltével küldi a Telenor kb az üzenetet, hogy aktív lett? -
fairi
őstag
válasz
CoolBoy323 #46889 üzenetére
Mondj köszönetet az 5G elleneseknek és elektroszmog mániásoknak. Új hálózat gyorsabban épülne ki, javítana a hálózat terhelésén és szolgáltatók is elnézőbbek lehetnének. Mostani technikai határ miatt torrent lehetetlen.
-
Drughi
addikt
Üdv!
Vannak ugyebár az új DPI flottás csomagok.
Egy jó ideje nem néztem már sem az árakat, sem a készülékeket, de most feltévedtem az oldalukra.Tényleg ilyen borzalmasan drága ott a készülék? 2-3 éve igen baráti áron lehetett venni telefont a szolgáltatás mellé, de most gyakorlatilag bolti ár + 10%-os áron van a készülék és még kössek 2 év hűséget is...
Várható itt valami árcsökkenés, ha lefutott ez az új csomag hype?
-
Bingoo
tag
Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani egy megbízható szolgáltatót? Kb 1-2 hét múlva költözünk Vác külterületére, ahol sajnos jelenleg semmilyen kábeles szolgáltatás nem érhető el. Állítólag a Digi már tett ígéretet, hogy előbb-utóbb kiépítik majd a rendszert. De gondolom, hogy ez nem lesz egy gyors mutatvány. Szerintem legoptimistább esetben is legalább 1 évig valamilyen SIM-es megoldás után kellene néznem. A lényeg az lenne, hogy korlátlan net legyen a csomagban, megbízható sebességgel, GSM nem kell. Leginkább netezésre, Netflixre lenne használva + időnként, ha ráérek egy kis multi PC-n. Ehhez van egy SIM kompaibilis Huawei B315s-22 routerem. Az összefoglalót átolvastam, de gyakorlati tapasztalat is jó lenne. Szerintem 1 év hűség sem akadály a felvázolt szitu miatt. Nem gond, ha nem az enyém szám. A telenornak egészen jó lefedettsége van a környéken, de a többi szolgáltatót nem tudom pontosan. Köszi előre is!
-
4Grider
nagyúr
válasz
kisskd #46929 üzenetére
Akkor a könyvelőtöket küldjétek el továbbképzésre, vagy ha arra nem képes, akkor kérjen állásfoglalást a NAV-tól. A számlafizetői státuszt nem a Telenor találta ki, egyértelmű, hogy ilyenkor ki a költségviselő és az áfa alanya.
Egyébként pedig azt ígérik az eq-nál, hogy hamarosan mindenkinek a nevére kerül a szám, az online számlázás miatt -
kisskd
tag
Sziasztok!
Nem léteznek esetleg valahol az EQ adatkártyás csomagjai cégkompatibilis kiadásban? Korlátlan, és 30/50GB+megosztót is szeretnénk, viszont elég kellemetlen, hogy az EQ -nál az ígéretekkel ellentétben nem kap az ember (vagyis a cége) számlát a saját nevére.
Az EQ-nak kiállított számlára hiába van a mi cégnevünk is rányomva mint "számlafizető", ez a könyvelőnek/NAV-nak annyi, mint egy sajtpapír. -
lipitloty
csendes tag
válasz
Bferibörs #46927 üzenetére
Ez földszinti lakás, az utca és az udvar felé is van közvetlenül fala. Fölötte még egy lakás, afölött padlás. Az oszlopról bemegy a kábel a padlásra, az eddig oké. Felül ki kéne hozni a padlásból, fent elvezetni az eresz alatt a fa lambériához rögzítve, aztán egy egyenes vonalban lefelé az én lakásom megfelelő sarkáig, ahol befúrnak egy lyukat és mehet a modembe. Csakhogy az egész épület körbe van hőszigetelve. A problémák: 1. Nincs elég magas létrájuk. 2. Ha lenne is, akkor ha odatámasztanák a hőszigeteléshez, szerintük beszakadna az egész. 3. Kell a főbérlőtől és a fölöttünk lakótól egy írásbeli hozzájárulás, hogy fúrhatnak egy-egy lyukat. Most körbefotózták, és küldenek új időpontot, amikor kijönnek vagy emelőkocsis autóval, vagy biztósítókötelekkel, amiket a kéményhez rögzítve végig fognak pókemberezni az eresz mentén. A múlt héten volt az első szerelő, sajnos neki még nem volt elég esze körbefotózni, se elmondani, hogy írásbeli hozzájárulás kell (csak szóban engedték meg).
-
lipitloty
csendes tag
Köszönöm szépen a tanácsokat, egyelőre meggyőztetek.
Végig kellett ezt kicsit gondolni higgadtabb fejjel, még mindig ez lesz a jó megoldás. Kétszer már kint voltak vakarni a fejüket, elvileg a következő alkalommal hoznak emelődarus kocsit. Most várom az időpontot... -
ablack
senior tag
válasz
lipitloty #46922 üzenetére
Én azért várnék még a kábeles net bekötésre. Csak Telekom-nak van kábeles netje ott? A mobilnet azért nem ilyen felhasználásra való, sebessége is ingadozó, főleg ha sokan használják.
Ha ideiglenesen kell valami, a Telekom-nál van korlátlan mobilnet havi 10ezerért, hűségidő nélkül.
-
lipitloty
csendes tag
Sziasztok! Új tag vagyok, elolvastam az összefoglalót, de nekem még nagyon új ez a világ, ezért feltennék pár nagyon alap kérdést. Valaki tudna segíteni az alapokat megérteni, vagy elirányítani valahova, ahol tájékozódhatok?
Először leírnám a szituációt. Új albérlet, a Telekom két hete szerencsétlenkedik, hogy nem tudják elvinni a kellő helyre a kábelt. Egymás mellett van egy PC, egy 4K tv amit Netflixre, HBO GO-ra és majd PS5 játékra fogok használni, és év vége felé reméljük egy PS5.Itt lenne szükségem egy routerre, ahonnan mindhárom eszközbe tudok küldeni kábellel netet, és közben wifijelet is ad. Elgondolkodtam, hogy ezt egyszerűbb lenne mobilnettel megoldani, mint tovább szenvedni a Telekommal. (A szobában a telefonomon Telenoros nettel eddig tökéletes a lefedettség.)
Ha jól értem, a felsorolt mobilflották ilyennel is foglalkoznak, és vagy csak egy SIM-kártyát, vagy routert is adnak mellé, amivel ezt meg tudom oldani. Tehát annyi a dolgom, hogy választok egy szimpatikus ajánlatot, és szerződök velük, meg ha kell, veszek egy routert? Van-e komolyabb hátránya az ilyen netnek a kábeleshez képest? Normális sebességeket tudnak adni? Hogy tudok választani a táblázatban felsorolt cégek közül 0 tapasztalattal? Torrentezni sosem szoktam már, itt látom, hogy vannak korlátozások, de a 4K streammel mi a helyzet?Köszönöm a segítséget.
-
Dracula72
senior tag
válasz
Tav-Csoves #46911 üzenetére
Feltételekben és adatokban EZ is ugyan az.
-
4Grider
nagyúr
válasz
kicsi kecske #46914 üzenetére
A Credit prime az az eq, meg amit még írtál. Eddig a csak adatforgalmat tartalmazó simért 5000 zsebpénzt kértek, ezek szerint vérszemet kaptak.
-
enduser333
csendes tag
Sziasztok! én Vodás flottát keresnék, de a táblázatban csak ketten adnak... és ugyanannyirért, amennyiért a Voda adja a jelenlegi (FLP) tarifámra.
Csak net kéne, minden másra ott amastercardVoIP/Messenger/Viber...Volt róla szó, hogy az iQ csinál Vodás flottát, ez elhalt? Szörnyű az ügyfélszolga, le se kakkantja a megrendelőit, viszont vastagon arrogáns, noha kb évi 1x akad dolgom vele... Sajnos még mindig neki vannak a legjobb árai, és egy korlátlan Voda kártya után nem is kéne beszélgetnünk többet
-
4Grider
nagyúr
válasz
kicsi kecske #46912 üzenetére
Csak adatkártya esetén 5000 a borravaló a Credit Prime-nál.
Mivel azt ígérik, hogy hamarosan a nevedre írják a flottás előfizetéseket, inkább őket ajánlom. -
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
IQpro Vagy EQ? EQnál van 10k belépési díj, IQPronál nincs, de oda ajánlás kell.
Személyes tapasztalat, vélemény stb, hogy melyiket lenne célszerű választani? Nem sajnálom a 10k-t de feleslegesen nem akarok fizetni ha a másikhoz is tudtok ajánlást és be tudnék lépni oda is.
korlátlan adatkártya kell csak GSM előfizu nem. -
Tav-Csoves
őstag
sokan elfelejtik!
Euro Quattro = EuroQuattro = EQ = CP = Kedvező Üzleti flotta = Credit Prime 2015 Kft flotta
tehát ezek mind egy, és ugyanaz a társaság/flotta. Ne keverjünk.
ha valamit kihagytam volna, egészítsétek ki. Köszönöm! -
Nyelvtanóra off!
-
pietrrr
aktív tag
válasz
nimfas #46839 üzenetére
Én sok éve náluk vagyok már, sosem ütköztem semmilyen problémába eddig abból kifolyólag, hogy nem a saját nevemen van a kártya, pedig volt, hogy a Telenornál kellett SIM-kártyát cseréltetnem.
(#46881) CoolBoy323
Én a kedvező üzleti flottát csak ajánlani tudom, de ha jól sejtem, a táblázatban EuroQuattro néven futnak. Jobban jársz a FB-csoporttal, ott az árak is up-to-date-ebbek.(#46892) kicsi kecske
EQ-nál lásd a FB-csoportot, ott minden kérdésre választ kapsz.(#46899) kano
Nem szóltál volna, bölcs marad(hat)tál volna... -
válasz
balazs1984 #46900 üzenetére
Nem létezik jelen pillanatban, csak a régiek vannak kint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest