Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
IQ pro-s sim kártyákat milyen címre kell visszaküldeni? Milyen egyéb intézkedés szükséges az előfizetések lemondásához? -
KamuMazsola
őstag
Srácok az IQ-nál nincs ilyen átszerződés mizéria? Van két adatsimem tőlük, azzal nincs semmi teendő?
-
KamuMazsola
őstag
Nem értem miért reszkettek ezekért a számokért. Ma már szinte minden mobil kétkártyás, a flottától kérjetek simet is, azt az mindegy kié, a saját szám meg ott van a másik slotban.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
4Grider #47152 üzenetére
Az a baj a mobilnettel, hogy nagyon ingadozó, főleg mobiltelefonnal. Nekem telenor simmel a speedtest 60-70 megát mutatott a házban, azt az udvaron pléden fekve a facebook alig töltődött be a böngészőbe. Esetleg egy jobb 4G képes routerrel stabilabb lehet.
Bocsi, nem neked! Rick4-nek szerettem volna válaszolni.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Tomi0703 #45254 üzenetére
IQ-nál nincs belépési díj. Velük az szokott lenni a baj, hogy miután megkapod a kártyát utána szinte nincs semmilyen support. Amúgy én két 4GB-os csak net kártyát használok már évek óta, mindkettő működött az unióban (külföldön) is. Természetesen duálsimes mobilokban.
-
KamuMazsola
őstag
Nekem is hasonlóan régi számom van, ragaszkodom is hozzá. Hiába na, sok év alatt sok embernek megadtam már és azok ezen a számon most is elérnek. Nem tudnék most mindenkit értesíteni, hogy változott a számom, így hiába írná be a nevem egy változás után már nem nálam csörögne. És igen, dualsim mobil, nem elfér benne? Flottás szám meg értelemszerűen mindegy.
-
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Intruder2k5 #39631 üzenetére
Vékonyabb a nano sim mint, a microsim. Ezen kár vitatkozni! Nekem is vágni akarták, de határozottan és nyomatékosan kértem tegye le azt a vackot és cserét kértem.
A flottától meg eleve nanot kértem. -
KamuMazsola
őstag
válasz
AstraCDX #39627 üzenetére
Azt azért elfogadod, hogy én egy elégedett ügyfelünk vagyok? Tudtam mit akarok, azt is kértem. Megkaptam, jön a számla, letépem a csekket és befizetem. Nincs igényem, hogy mennyei hang simogasson minden héten a flottától. Nem akarok kéthetente módosítani. Így is lehet, ezzel egyetértesz? Ja és a kutyát sem érdekli mi lesz a számommal, úgysem az enyém, hanem a flottáé. Nem volt belépési díj sem. Szóval én nem veszthetek. Nem jelent az sem előnyt, hogy magam futkorászhatok a telenorhoz, nincs igényem készülékkedvezményre sem, magamnak veszem a telefont függetlenül, rablánc nélkül.
-
KamuMazsola
őstag
-
KamuMazsola
őstag
Nem feltétlen. Nekem két 4 GB-os van, a másikat a kisebb lányom használja. Persze itthon van drótos net wifivel. Szóval nem feltétlen kell csak netre sok gigabájt, nem is youtubeozunk mobilnetről. Én mindig is kiegészítőként tekintettem a mobilnetre és erre nevelem a gyermekeimet is.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
joey04 #39266 üzenetére
Azt most komolyan: A mobilnet erre való?
Aki ekkora adatforgalmat generál, vagy pénzt keres vele - üzleti felhasználó - vagy szórakozásához kell ennyi adat, mindkét esetben úgy gondolom fizesse csak a felárat. Biztos vannak olyan területek az országban ahol megváltás a mobilnet, mert a drótos fabatkát sem ér, de azt gondolom, hogy havi egy terrabájt ott is legyen elég. Sokan a vezetékes net helyett használják, nem pedig annak kiegészítőjeként, ahogy normális volna. Azt megy a sírás-rívás, pedig ténylegesen valós igénye a valóban korlátlan netre csak igen keveseknek van. -
KamuMazsola
őstag
válasz
rfszabi #39104 üzenetére
Mondom nem korlátlan! 4 GB-os only net.
4Grider: Itt van két hozzászólás a 18, majd az 5 %-os áfás árakkal, mindenhol ki volt emelve a 150 Mbps, tehát akkor tudták szelektálni és korlátozni. A topikban akkoriban többször is esett szó erről, hogy nem érhető el a 300 Mbps annak ellenére sem, hogy a Telenor mindenkit teljes sebességgel felenged a hálózatára, még a feltöltőkártyásokat is. És akkor már volt LTE-A (4G+).
-
KamuMazsola
őstag
válasz
4Grider #39098 üzenetére
Márpedig az év elején mikor beléptem ebbe a flottába, volt! Külön ki volt emelve, hogy csak 150 Mbps. Azt nem állítom, hogy most is van, de nem tartom kizártnak, hogy a régi konfig "rajta maradt" a simemen. Mondjuk nem zavar, mert nekem elég ez is, csak érdekel a dolog. Pláne ha már azt mondod, hogy a telenor részéről engedve van a 300 Mbps és elvileg a teló is tudja. A teló topikjába is feltettem a kérdést, de ott csak a romolás a fő téma még akkor is ha telefonálni és smst küldeni sem lehet már vele, csak a mittudoménmilyen meg a mégolyanabb rom. Meg megy a hiszti a 360, meg a 720 órás bl nyitásról.
-
KamuMazsola
őstag
-
KamuMazsola
őstag
Nagy adatforgalmat nem csinálok, lévén 4GB-os keret, méregetni meg nem szoktam, csak érdekel. Ettől függetlenül úgy tudtam, hogy az elérhető legjobb hálózatot jelzi a teló.
Hoorus: Te merre jársz? Én pl nagykörút, Moszkva tér, 3-as metró. A teló Xiaomi Redmi Note 5, úgy tudom tudja.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
kelly416 #38911 üzenetére
Én a 4GB-os netes kártyát tudtam használni Erdélyben, csak annyi volt, hogy manuálisan kellett csatlakozni, mert alapból a voda hálózatra állt át és az nem volt jó. (Azt hiszem az Orange hálózata volt jó.) Ilyen esetre biztos jó lesz, mert évente kétévente ki lehet bírni azt a felárat és nem kell senkinek könyörögni.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
AstraCDX #38783 üzenetére
Van akinek bejön, van akinek nem. Sokan nem ügyfélszolgálatot akarnak, hanem csak élni az olcsóbb lehetőséggel. Ki a tökömet érdekel más tartozása! Én kifizettem amit nekem ki kell, azt ha egyszercsak nem lesz szolgáltatás visszaküldöm a simeket a címükre és kész. Nem sírok, nem rívok a számért, nem az enyém, az övék. Amikor megrendeltem tudtam mit kérek, így nem fogok havonta változtatni, nem kell több, nagyobb, kevesebb, vagy kisebb. (Vagy ha mégis, akkor én vállaltam a döcögős ügyintézést.) Kb ennyi.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
gingerbalm #38587 üzenetére
Arra próbáltam reagálni, hogy nem csak átutalással lehet fizetni az IQpro flottától igénybevett szolgáltatásért. Igen a számlát csekkel együtt a telenor küldi. De te ezt pontosan tudod.
(#38589) edk- Csak sejtem (vagyis mintha jó régen ezt olvastam volna), hogy a korlátos only mobilnet csomagokat ( 4 GB , 7 GB 1x GB, stb) a telenor számlázza, a korlátlan netes csomagokat továbbra is az iqpro.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
gingerbalm #38533 üzenetére
Plusz ha azért csinálták ezt a hozzáférés korlátozást, mert az igazoltan aug. 2-án befizetett előző havidíj nem érkezett meg hozzájuk aug. 10-ig, tehát 8 teljes napig kóválygott a rendszerben, akkor most szept. 8-án, hétvégén indított befizetés hogy a pitlibe érkezne be szept. 10-ig? Az a cél, hogy most direkt késedelembe hajszolnak, és netán újra hozzáférés korlátozást csinálnak, aminek a díját szintén állnom kéne? Es akkor már 14 rugót akarnak majd legombolni tőlem önhibámon kívül?
Erre reagáltam. Amúgy ha postai csekkes befizetés, akkor a feladás dátuma számít, nem pedig a beérkezésé. Ha valóban te nem hibáztál, nem hagytad az utolsó napokra a befizetést, ezesetben elnézésedet kérem a "kioktatásért" ! Amúgy a mostani bejegyzésedben is írod, hogy 3-án kaptad a számlát, akkor miért vártad meg a 8.-át szombatot, ami köztudottan nem banki munkanap? Igen számlát kapok, a számlazárás után max egy héttel itt van a befizetendő csekkel együtt két sim, két 4GB-os net előfizetésről. És mert én sem vagyok hibátlan, én is volt, hogy elkevertem a csekket és csak a határidő után egy nappal adtam fel, de nem volt belőle gondom. Talán látták, hogy ez egyedi eset volt és nem foglalkoztak vele, de lehet hogy fel sem tünt nekik. -
KamuMazsola
őstag
válasz
zeon.hu #38524 üzenetére
Ha esetleg Xiaomi telóban volt ez a kártya, akkor szinte biztos, hogy a mi account küldött hitelesítő smst. Én is jártam így pedig a másik kártya volt alapértelmezett smsre. Nem is értem a második simet miért hitelesíti a teló, ha már egyszer az egyik simmel hitelesitve lett.
Gingerbalm!
A számlát nem az utolsó nap kell feladni, megteheted már 28-án is, amikor kézhez kapod és nem fogod úgy érezni hogy tartozásba hajszolnak. -
KamuMazsola
őstag
IQ pro netem van, 4 GB-os előfizetéssel. Erdélyben vagyok, hogyan tudom használni a mobilnetet? A Vodafone hálózatára csatlakozik a teló, de nem tudok nevezni, csak wifin a szálláson.
-
KamuMazsola
őstag
Az miért van, hogy február 24-én feladtam ajánlva az aláírt papírokat az IQpronak és ma visszajött? Azt a címet írtam rá ami vastagon ki volt emelve a papíron amit küldtek. Hétfőn felhivom őket hogy mi a manó történt. Dijbekérőt kaptam, ki is fizettem.
Más is járt így mostanában? -
KamuMazsola
őstag
válasz
Beniii06 #35525 üzenetére
Fordítva van, elolvastam a linkelt hozzászólásokat. A korlátlan csomagot adják úgy az első tört hónapban, hogy csak 4 GB-ot aktiválnak rajta és amennyiben nem léped túl, akkor az első (tört) hónapban spórolnak neked némi pénzt a teljes árhoz képest. Szóval köszönöm a kioktatást!
Amennyiben jól olvastam a topikot, a 4 GB-os kártyával is ugyanezt csináltak 100 MB-tal, arra vonatkozik a kérdésem, hogy ez most is így van-e. Amúgy meg hidd el, ha kiszámlázzák is jut még kalácsra.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Beniii06 #35522 üzenetére
Korlátlanba biztosan nem tesznek át, mert a 4 GB után lassítós a csomag. Nem kértem semmi ilyesmit, hogy mikor aktiválódjon, első flottás simek lesznek nekem. Eddig nem voltam semmilyen flottába.
4 GB adat+net (150 Mbps): br.1402.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=3GB
-
KamuMazsola
őstag
Most kaptam mailt, hogy holnap hozza a postás a simeket az IQ protól. 4 GB adat simek. Él még, hogy csak 100 magát aktiválnak és fordulótól lesz a teljes csomag? Vagy esetleg 25-éig bele se tegyem a telóba?
-
KamuMazsola
őstag
IQ pro 4GB netes simet szeretnék 2 darabot. Valakitől kérek ajánlást!
-
KamuMazsola
őstag
Teszünk vele egy próbát. Köszi mindenkinek!
Végülis nem fontos, hogy flottás legyen, a sebesség sem elsődleges, a legfontosabb, hogy folyamatosan legyen net, hogy a gyerekeknek ne fogyjon el. Semmi olyan fontosat nem csinálnak még a telefonjukon ami indokolná az előfizetéses netet és mivel kétkártyás mobilokat használunk a "fő" számukon mindig elérhetőek. -
KamuMazsola
őstag
Tud valaki csak netet, nem baj ha kevés, ha utána korlátozottan lehet tovább használni és kb 500 Ft körül van havonta?
-
KamuMazsola
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #32379 üzenetére
Miért pont szolgáltatótól akarsz telefont? Máshol is lehet kapni részletre akár 0 Ft befizetéssel és az valószínűleg független is. Rablánc sincs hozzá.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
gergely2019 #31486 üzenetére
Dualsim mobil, a saját számod feltöltősre, a flottáét meg vihetik...
-
KamuMazsola
őstag
& gyurkikrisz:
Mi köznük nekünk ahhoz, hogy itt-ott mibe kerül a szolgáltatónak? Mi a sz@rt véditek őket? A felsorolásból persze kihagytátok, hogy mo-on kevesebb a munkabér amit a dolgozóknak kifizetnek! Meg egy nemzetközi cég, ha esetleg itt nálunk csak nullszaldós, akkor mi van? Más piacokon kompenzálja nem? Én a magam részéről csak úgy engedném be a külföldi cégeket, ha itt is garantálják azokat az árakat, mint saját hazájukban (kedvezőbb lehet). -
KamuMazsola
őstag
Dualsimes mobilról hallottatok már? Megy itt a rinyálás, hogy elbukod, meg kié lesz! Ha valaki az ilyen olcsó(bb) megoldásokat keresi és a száma is fontos, hogy megmaradjon, akkor ez egy járható út.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
CoolBoy323 #26272 üzenetére
Azért az a 17 ropis dolog nem elgondolkoztató, hanem eltántorító. Mivel dualsimes a telóm, a saját számom marad az enyém, mindenképp új kártya kell. De nem innen.
Azt még általánosságban nem értem, hogy miért keveredik a nettó meg a bruttó. Le kéne már erről szokni, hogy látszólag olcsóbbnak tüntetik fel, aztán meg mégsem.
-
-
KamuMazsola
őstag
válasz
KILLERLALA #25102 üzenetére
De itt nincs meglepi elvárt forgalom!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
KILLERLALA #25066 üzenetére
MTK-s telóval. Látod ezért mondtam én, hogy korrekt tájékoztatás, meg egy korrekt ár bújtatott költségek nélkül. Azt mindíg megy a győzködés, hogy milyen jó ez. Na ugye, hogy ugye!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor77 #24947 üzenetére
Ezt majdnem jól összeszedted! Amit hiányolok a címeknél jelezd pls, telephely, postacím ahová küldeni kell az aláírt dokumentumokat, ill bruttó valós árak mellébeszélés nélkül (nem 800 meg 800, hanem bruttó ami a számra kerül). Valamint bekerülhetett volna az e-mail cím is, ahol jelentkezni, igényelni kell.
-
KamuMazsola
őstag
Ez a 4G+ (LTE Cat6) ez csak egy elméleti maximum. Inkább mézesmadzag, egyébként jellemzően a B3 (vagy B7) és B20 frekvenciák összekapcsolásával érhető el, már ahol mindkettő megtalálható és a készülék is támogatja. Ez csak feljavított LTE, nem hoz akkora fejlődést, mint a 3G-ről 4G-re váltás.
Megvárom még az iqpro 4GB-os ajánlatát, mármint az újat, mivel ott nincs kaukció és ilyenek szerintem az lesz a befutó.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
easoft #24353 üzenetére
Az 1,2 és 4 GB-os csomagok szinte egy árban vannak. Így mondjuk, ha a 4 GB-s érdekelne, akkor most 10 ezer, vagy két havi díj szükséges előre? Ezt az összeget havonta jóváirják. Nem hordoznak semmit, mint új "előfizető" lépnék be.
Az LTE-A, vagy pluszt már a 200$-os dualsimes kínai telók is tudják. Nem kell hozzá Samu s7.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
easoft #24327 üzenetére
Értem én hogy megy meg hipermodern meg szuper! Nekem 1-2 GB-os only net előfizetés volna az ideális, keveset gsm-telefonálok, amit lehet neten intézek, otthon van Wi-Fi, viszont a családban van vagy 6 telefon, amire kell a net. Költséghatékony megoldást keresek, eddig a telenor klikk jött be, havi 500-ért, negyedéves kártyacserével. Kétkártyás mobil
-
KamuMazsola
őstag
válasz
KILLERLALA #23879 üzenetére
Off Tedd hozzá hogy 1500 három hónapra, az havi 500 Ft. End off.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
KILLERLALA #23864 üzenetére
Érdeklődve vetettem bele magam ebbe a topikba, de rájöttem nekem nem kell semmilyen kötöttség. Sokan vannak így mások is. Meg aztán nekem ott a voip is, csak net kell, arra meg klikk.
-
KamuMazsola
őstag
-
KamuMazsola
őstag
Nem az iqprot vagy mi a fenét keresték? Mert akkor minek az egyesület?
-
KamuMazsola
őstag
Azért vannak itt furcsaságok. Mi az, hogy elvárt forgalom? Nekem ez kiveri a biztosítékot, meg ha hívok valakit, akkor bünti. Nekünk a családban elsősorban netre kellene valami megoldás, a kimenő hívások minimálisak, egymás közt vibert használunk. Havi 1GB net néha kevés. Nem tudom, hogy nekünk megéri-e flottázni.
Kétkártyás mobilokat használunk, nem gond a másik sim, az sem, ha nincs a nekünkön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok