- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldenfish7
tag
válasz
interstate76 #5605 üzenetére
Szia.
Megmértem, "nyugalmi állapotban 50°C körüli értéket mutat. Nem tudom, hogy ez sok-e? Végül is a kéz állja az érintését a háznak.
Tegnap este sikerült beállítani a Tinkore Keymappert, hogy az egér érintse a képernyőt, mintha újjal érintenénk egy táblet kijelzőjét.
Pl. a shadowgun játéknál eddig csak két egér együttes felhasználásával tudtam beállítani megfelelő irányítást. Egyik egér, ahogy írtad a "move hybrid pointer" és a "touch hybrid pointer" funkciót látja el a játék menüjében való navigáláshoz. A másik egér + a billentyűzet touch pad-je a játék irányítását szolgálja a megfelelő funkciók beállításával (touch centering area, touch screen stb.)
Szóval végül mindent be lehet állítani az irányítások terén is, ahogy írod/írtátok is a fenti progi segítségével.Tegnap még annyit érzékeltem egy online film nézése közben, hogy egy idő után kb. a film felénél a kép folyamatosan megy tovább, de a hang megszűnt. A legvégére tekerve ismét volt hang és kép is, de ismét visszatekerve a film közepére ott újra néma filmet nézhettem.
Ezt betudom az oldal hibájának, mert utána egy sorozat teljes részét vitte röccenés mentesen.Mindent egybe vetve, eddig csak jókat mondhatok az új Mini MX III -ról, ez már amolyan ténylegesen használható sebességgel rendelkezik, illetve megfelelő hardveres képességekkel. Jó ár-érték arányú.
A root checker-rel lekérdeztem a root jogosultságot, kiírta, hogy rootolt.Ezért is indulhatott el akkor korábban a Tincore Keymapper.
Köszönöm még egyszer a hasznos tanácsokat, válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest