Új hozzászólás Aktív témák

• goldenfish7

tag

válasz interstate76 #5605 üzenetére

Szia.

Megmértem, "nyugalmi állapotban 50°C körüli értéket mutat. Nem tudom, hogy ez sok-e? Végül is a kéz állja az érintését a háznak. :)
    Tegnap este sikerült beállítani a Tinkore Keymappert, hogy az egér érintse a képernyőt, mintha újjal érintenénk egy táblet kijelzőjét.
    Pl. a shadowgun játéknál eddig csak két egér együttes felhasználásával tudtam beállítani megfelelő irányítást. Egyik egér, ahogy írtad a "move hybrid pointer" és a "touch hybrid pointer" funkciót látja el a játék menüjében való navigáláshoz. A másik egér + a billentyűzet touch pad-je a játék irányítását szolgálja a megfelelő funkciók beállításával (touch centering area, touch screen stb.)
    Szóval végül mindent be lehet állítani az irányítások terén is, ahogy írod/írtátok is a fenti progi segítségével.

Tegnap még annyit érzékeltem egy online film nézése közben, hogy egy idő után kb. a film felénél a kép folyamatosan megy tovább, de a hang megszűnt. A legvégére tekerve ismét volt hang és kép is, de ismét visszatekerve a film közepére ott újra néma filmet nézhettem. :F
    Ezt betudom az oldal hibájának, mert utána egy sorozat teljes részét vitte röccenés mentesen. :K

Mindent egybe vetve, eddig csak jókat mondhatok az új Mini MX III -ról, ez már amolyan ténylegesen használható sebességgel rendelkezik, illetve megfelelő hardveres képességekkel. Jó ár-érték arányú.
    A root checker-rel lekérdeztem a root jogosultságot, kiírta, hogy rootolt. :D Ezért is indulhatott el akkor korábban a Tincore Keymapper.

Köszönöm még egyszer a hasznos tanácsokat, válaszokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák