- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
Na vagyok.
Akkor sorban a válaszok:
Somatom:
Nem rootolt,ha jó lesz a custom fw dmesg , akkor majd azt megcsinálom neked,mert ott lesz root is egyből.
Ha meg a gyári fw-ből kellene,akkor majd nézek valami rootoló megoldást addig is.fPApi:
valóban átsiklottam az áfa felett,csak az árakat néztemfreddirty:
a színes gombok előre definiáltak,teljesen mindegy mi fut,legyen az xbmc,vagy éppen egy skype,
ha megnyomom pl a pirosat,elindul a gyári videólejátszó,a sárgára a böngésző,a zöld meg megnyitja az alkalmazástárat. De pl az Archos/MX playerben a tekerés előre/hátra működik szépen.
Viszont ha kell valamit az xbmc-ben állítani,esetleg gombokat lehet hozzárendelni feladatokhoz,azt írd meg hol kell,és megnézem neked,hogy működik e.
Amúgy amióta rátaláltam az Archos playerre,nekem az xbmc felejtős. Az Archos is leszedi a magyar borítókat,képeket a filmekből,meg a leírását a filmeknek,szépen el lehet rendezni,meg gyors,egyszerű.VigO:
Valóban jobb most az árfolyam,a vámot én meg belekalkulálom mindig,hogy ha szólnak akkor úgy is fizetni kell,ha nem meg akkor örül mindenki. kb fele kínai rendelésemre jött eddig vám,a másik felére meg nem.
A végén már én is minixet akartam venni,de az se volt nekik,és maradt a t-r42.
Amúgy nagyon design élőben,képről nagy otrombának tűnik,mint egy 10 éves router, közben meg a tenyeremben elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Cooler Master V650 V2 moduláris táp eladó /Garanciás/
- Apple Watch Ultra (iStyle, 2023 nyár, hibátlan, extra szíjakkal)
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest