Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
interstate76 #5435 üzenetére
Kicseréltem a bootanimation.zip-et, utána már el se nagyon indult Fineless 1.6os ROMja.
Most Neomode 1.9a van rajta, ezzel egyelőre megy. De félek, nem sokáig, kellene keresnem egy újabb gyári ROMot CX 919-re.
Találtam olyat, ami talán jó rá, de ezt nem tudtam letölteni. Baidu-ról hogyan lehet letölteni?
Egyébként nem is biztos, hogy jó, úgy néztem a van 2 antennás változat is, és ez lehet arra van...Játékra én több mindent próbáltam, volt olyan program, amivel tudtam párosítani a telefonomat, és akkor azt használta mint irányító/érzékelő, de sokkal macerásabb volt használni, mintha telefonon játszottam volna.
Szerintem ezek a boxok nem is jók játékra. Nem oda nyomsz, ahova kéne, stb...
Egyedül a GTA:SA-val játszottunk többet, miután párosítottuk, egy IPEGA controllerrel.
De aztán lett egy PS3, az már jobb, játékra, és TVre.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Házimozi haladó szinten
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest