- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Tuning kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Első körben én játszanék egy kicsit a beállításokkal. Nem tudom, hogy a gyári romban van -e képernyő timeout beállítás. Ha igen, akkor kikapcsolnám. Aztán a fejlesztői menüben is lehet ilyen képernyőre vonatkozó opció. Variálnék a GPU renderelésen is. Ha nincs változás, akkor lehet táphiba is. Ezt jelezni kell a 220V felé. Biztos találnak egy másik tápot, amivel ki lehet próbálni.
Én már többször írtam, hogy az MX1 ment hetekig nonstop, egy másik kütyüm kb. szerverként üzemel és a Measy -t sem szoktam kikapcsolni, csak a HDMI kimenetet kapcsolom le. Ezt is inkább csak azért, mert 1 kattintás és mivel a monitorhoz nincs távirányító, így nem kell kapcsolgatni, mert ha megszűnik a jel, akkor magától sleep -be kapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Apple Watch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest